50

Анонимен

преди 1 година

САМИТЕ УКРИ СИ ПИАЛЯТ ЖИТОТО затова ч е много лъжете господа журналисти ние знаем всмчко нема вера на вас една псувна на вас от мен

49

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на Русия издържа най-тежкия удар на "адските" санкции. Но Европа и Америка са толкова наранени, че не могат да го скрият. А през есента ситуацията заплашва да стане доста тежка.

48

Анонимен

преди 1 година

Противостоянието между Русия и запада ескалира по всички направления. Западът не успя да задуши Русия икономически. Ситуацията е сложна и динамична. Единственият начина да спрем Путин и да не позволим на Русия да спечели в Украйна е ядрена война с Русия.

47

Адмирации

преди 1 година

Ще бъде отново, житницата на Русия!

46

Анонимен

преди 1 година

По-добре ядрена война отколкото да позволим на Путин да спечели каквато и да е победа в Украйна. НАТО ще ни пази с високотехнологичен противоракетне щит, Русия няма ефективни ядрени ракети, Русия е бедна и технологично изостанала, БВП на Русия е по-малък от този на Италия.

45

Анонимен

преди 1 година

ЕС замества модела на производство със скъпо платен труд и евтини енергии ресурси с нов модел - евтина работна ръка и скъпи енергии и ресурси.

44

Анонимен

преди 1 година

Русия е вторият в света най-голям производител на силициеви пластини за чипове след Китай.

43

Анонимен

преди 1 година

До БГгражданин О, неразумний "възмутен гражданино" (такива бяха доносниците при Социализма - все възмутени граждани, долагащи за "престъпления", че някой нещо прави не като тях). Щом с такъв апломб се обявяваш за БГ Гражданин, става съмнително, ти да не пишеш от "Козяк"? Както и да е слепи драскачо, провери историческите факти - 2/3 от територията на Украйна, са руските губернии, подарени им от Ленин. Ясно ли ти е сега дали има ВСУ на руска територия?

42

Анонимен

преди 1 година

НЕМИТАЯ ЕВРОПА. ВСЕКИ ДЕН ПУТИН ГИ КЪПЕ СЪС СТУДЕН ДУШ, ЗА ДА СВИКНАТ ЗА ЗИМАТА. КАЛЯВА ГИ МЕКИТЕ КИТКИ.

41

Анонимен

преди 1 година

43-- Т Р Я Б В А!

40

Анонимен

преди 1 година

до 38- както нашите "войни" във Македония и Гърция ли през ВСВ. НАПИШИ ВЪВ ГУГЪЛ МОЖЕ И ДА ТИ ОТВОРИ, КОЛКО ДУШИ СА ИЗБИЛИ ЕЙ ТАКА ЗА НИЩО ВЪВ ВАТАША /МАКЕДОНИЯ/ ДАЖЕ И 15 ГОДИШНИ ДЕЦА.

39

Анонимен

преди 1 година

До БАНко Те си мислят, че понеже има наложена тотална "демократична" цензура, могат да ни лъжат в лицето и ние за всичко трябва да им вярваме. Добре, ама има и Интернет. Там много неща цензурират, но не могат всичко. Има поговорка - един човек може да го лъжат цял живот, няколко човека до месец, а множество хора никога.

38

БГгражданин

преди 1 година

Докога платенибезмозъчни OРKИ ще пишат лъжи???? Аз мисля че е криминално престъпление да пропандираш убийства на хора и унищожаване на имуществото им!!! Докога в тоя сайт ще се пускат да пишат такива криминални престъпници???? Има ли някой който ще каже че Украйна има войска на територията на Русия??? Не територията на Русия е същата както отпреди 30 години а територията на Украйна е с 20 % по-малко. Кой ви плати да пишете че Украйна трябва да бъде унищожена и украинците да бъдат убивани палени

37

Осрахте се

преди 1 година

от злобна анти Руска истерия !!! Украйна изнася (преди войната) около 5% от световното зърно, докато Русия изнася около 50-60%. Сега когато 80% от Украинския чернозем е обратно под Руски контрол Бандеровската хунта и 1% от световното зърно няма да изнесе

36

Анонимен

преди 1 година

Чермозем има само в Новорусия и Русия и малко в САЩ, има и в други страни но е незначителен. Русия контролира енергиите на света, с Новорусия става абсолютен монополист на продоволствията и изхранването на планетата. А ЕС ще ходят пеша, ще студуват без топла вода, ще миришат, ще гладуват, ще обедняват и ще налагат санкции на Русия.

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Лъжецо, с твоите инсинуации за германците и руснаците през втората световна война. Ти никога, ама никога не си говорил с реални хора, които са видели на живо "културата" и "възпитанието" на германците, както и "безобразията" на руснаците, за които си измисляш. Обаче моите баба и дядо подробно са ми разказали за тях и снимки са ми показвали. Хайде да не пиша тук какво точно са правили германците, че не ми се пишат гадости. А ти стига си лъгал!

34

чичо Кърле

преди 1 година

33- ТЕ И ПО РУСКАТА ТВ ГИ ДАДОХА КОМБАЙНИТЕ КАК ГИ СТЯГАТ. ЕДНИ ЧЕРВЕНИ. КАЗВАХА ЧЕ СА ЗА ПОМОЩ НА УКРАИНСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ, КОИТО ПОИСКАЛИ ПОМОЩ ЧЕ ГУБЯТ ЖИТОТО СИ.

33

Анонимен

преди 1 година

До Според Абе ти пак ли се появи във форума с инфантилните писъци от промития си мозък?!? Пишеш си клишетата през няколко поста с такава убеденост, сякаш имаш поне едно неопровержимо доказателство. Я се скрий с твоите смешки, че ставаш досаден.

32

Анонимен

преди 1 година

Има видеоклипове как бандеровците фашисти оставят след себе си изготена земя ..палят житото с така наречените топлинни примамки на хеликоптерите

31

Анонимен

преди 1 година

ДО ВЧЕРА ПИШЕХТЕ ЧЕ УКРИТЕ БЯГАЙКИ ПАЛЯТ ЖИТАТА СИ, ДНЕС ПЪК РУСНАЦИТЕ ПАЛЕЛИ. А ПЪК ФЕЙК НЮЗ ДНЕС. БГ СЪС ТАЯ СТАТИЯ!!?!!!!