312

Анонимен

преди 1 година

вие сте никой да казвате на Европа ,каквото и да било. Неможете нищо да направите на Европа. Нито финансово , нито военно. Станахте за посмесище да плашите държави като България я ядрени ракети.... такова дъно не сте стигали. Руския народ някой ден, ще го е срам от вас като прогледне.

311

Анонимен

преди 1 година

Джендъра знае само как отзад се цепи, брадва и дърво е виждал само на екрана

310

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 335 Даа, по форумите и на маса всички сте големи плащачи. Само гледай какво ще се случи в Европа тази зима когато европейците останат на студено и цените скочат още.

309

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 336 "Джендърите да престанат да пишат безсмислени коментари а да ходят да цепят дърва докато е време щото иначе зимата, студ." Ако беше умен щеше да изкараш парички и да платиш на римляните те да ти ги нацепят, вместо да си прецакваш кръста и да си губиш времето. Обаче русофилите имат времето, заради което нямат пари. Хахахахаха

308

Анонимен

преди 1 година

Джендърите да престанат да пишат безсмислени коментари а да ходят да цепят дърва докато е време щото иначе зимата, студ.

307

Анонимен

преди 1 година

Радостта им ще е времена. Верно ще плащаме по скъпо година две ... докато се отворят новите доставки. Ами после ? русия загуби милиарди Евро и долари за десетилетия напред. Да не говорим за стотиците компании напускали блатная. Всичко градено последните 30г с много труд го хвърлиха в *** заради 1 решение на един дърт луд. Успех :)) Европа не я мислете . Доста е богата, ще се справи.

306

Гледна точка

преди 1 година

До руснак. Хи-хи-хи, а как приключи Сесесерето? И СИВ, и Варшавския договор. Хи-хи-хи.

305

Западняк

преди 1 година

До сина. От кога на лъжите и фантазиите им казват истина? А, всъщност, за зомбираните путински олигоффрени гьобелските правила важат с пълна сила. Ама самозадоволявайте си се саморъчно с тези "истини" колкото си искате. Не сте ни интересни.

304

Анонимен

преди 1 година

Клоуна соллташакк се опитва да вкарва интриги в Европа. Алоо клоуне много си слаб за това. Те хората в Европа ви мразят безплатно.

303

Чугунолеяр

преди 1 година

До Сина Медведев да си стикова нападателната армия, която в момента е в отбрана, а какво ще стане с нея след това, само НАТО знае.

302

Анонимен

преди 1 година

България няма да усети липса на газ.

301

Чугунолеяр

преди 1 година

Я, виж. Джуджетата се загрижили за ЕС !!! Аве, джуджаци, вие не виждате ли, че сте на ръба на пропастта и ние ще ви помогнем да направите решителна крачка напред. ;)

300

Анонимен

преди 1 година

Отдавна съм забелязал, че ковид вълнИте удивително синхронно се надигат в България и в Русия. Тук пред мен кара един и на заднотото му стъкло пише: Меня не возмьот никакая зараза. Я русский мужик. Я водитель УАЗА.

299

Анонимен

преди 1 година

До Руснак Така ли си оправдаваш слугуването на русНАЦИте? С това, че ако не им се подчиниш, ще те унищожат?

298

Руснак

преди 1 година

Така ще бъде ,който тръгне срещу Русия приключва съществуването си .......мизерният му животец приключва в агония,студ ,глад и яка мизерия!!!

297

Анонимен

преди 1 година

До до 314/316 "А, знам, знам, верните последователи на атлантизма не се притеснявате от нищо." Вие, "коравите" русофили пискате като тия, които обичате да назовавате с разни епитети, а всички нормални знаят, че не е важно какво говориш, а какво правиш. Това не важи за рускис като вас, за вас Павлов добре е описал ситуацията. П.С. Знам ти и последващите реплики, можеш да си ги спестиш. :))))))

296

Анонимен

преди 1 година

Като спрете газа на цивилизования свят той ще измисли нещо по иновативно няма да е лада или москвич :) така се движи прогреса не да вадим стари работи а да измислин нещо ново но Раша не знае че света върви напред защото те са още в миналия век :)

295

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 316 "множеството полове" Само като прочета нещо такова и ми е ясно, че става дума за русофилче, което се чуди какво извинение да си измисли да плюе запада (докато му се храни от ръчичката) :)))) На нормалните мъже не ни пука за никакви "полове" :))))) Който се чуди какъв пол е, той се паникьосва от такива неща. :)))))

294

Анонимен

преди 1 година

Медведчето е като пинчера на съседката. Много лае, чува се из целия блок, но е голямо сладурче.

293

Анонимен

преди 1 година

Първо по ниския от Путин заплашваше с ракети, сега заплашва със студ, само дето на европейците не им дреме :))) Да спират газа, к'во се офлянкват толкова, ама ако го спрат, нема да има евро и доларчета в касичката им, ще требва да разчитат на безполезните рубли :)))