40

Анонимен

преди 1 година

Значи, съветвате хората да спрат да ходят по концерти, така ли, *** прости?

39

силно загрижЕна

преди 1 година

А кога да се забавляваме, като остареем и побелеем или у гробищата?!

38

1

преди 1 година

До Евролиберал,аз пък и стотинка няма да даря,като слънцето,което не е взело и стотинка от Божков.

37

Анонимен

преди 1 година

То пък едно забавлениеее

36

Анонимен

преди 1 година

Най-лошото нещо в момента е да си пазиш парите за сметки...

35

Евролиберал

преди 1 година

Българи дръжте се там ограничения и пестене. Най-важното обаче е да събирате пари за дарения на УКРАЙНА и за подкрепата на Зеленски трябват му много пари и оръжия.

34

Анонимен

преди 1 година

Мисля да спестявам за вила на Френската Ривиера. Френската Ривиера най ми приляга. Вие от организацията ако искате спестявайте за банички.

33

МНОГО КЪСНО

преди 1 година

Бългаараните вече теглиха кредити и заеми за да ходят по почивки. После от редене на опашки по границата към Гърция като се върнат за есен и зимата същите тези нагли мазни българи ще се редят на опашки за социални помощи.

32

водопроводчик

преди 1 година

купувйте ямурлуци ,спрете да ядете ,не се къпете и така ще спестявата за сметки.Бедни ми ,бедни българино ,какво ти дойде на главата!

31

Анонимен

преди 1 година

ще стане по-зле от социализма както е тръгнало

30

До 32

преди 1 година

Ти си Късо паметен Мало умник

29

Хотелчо

преди 1 година

Наскоро нова партида парички раздават пак на хотелите по черноморието. Много икономично за сметка на другите обикновени хора, които трябва да се ИЗГЪРБЯТ от ОГРАНИЧЕНИЯ за кефа на увеселителният бизнес да е на пичалба.

28

Анонимен

преди 1 година

Те това на българина няма как да му го заповядаш. Българите сме се веселили и сме се забавлявали винаги и то пищно. Най-яките абитуриентски изпращания, най-готините рождени дни. Е няма как да се прекъсне.

27

Анонимен

преди 1 година

Ами тези смотани управляващи да направят така,че да понамалеят сметките на хората!При Борисов нямаше такива заглавия.Беше доста по добре

26

Бивш Мин. Дянко

преди 1 година

Ох кеф по време криза е НАЙ-СЛАДКО парички да се ГЕПЯТ по РАЗНИТЕ държавни и Евро фондове ПОМОЩИ за Кръчмарският, Хотелският Увеселителен Бизнес. Вкусна мазна пица ще има, а за просто-людието да дуууха супата.

25

Анонимен

преди 1 година

Здравейте, африканци! Забавлявате ли се със сметките и африканските ви заплати?

24

Хотелиер Украинофил

преди 1 година

Ще ви щасам държавата пак ще си вземем бонусите и евраци също и нулево ДДС, за да е на печалба УВЕСЕЛИТЕЛНИЯТ бизнес по черноморието и на Украинци и други да си карат кефа за без пари по луксозни спа хотели.

23

Анонимен

преди 1 година

Инфлация ще има за всички от сърце. Нашата машина печата най добре. Копчето се счупи .Не можем да я спрем . Елате в евроге.йския да ва оберем .

22

Анонимен

преди 1 година

Плащайте си сметките на Мутрите че ще дойдат с Бухалките. Не ме интересуват сметки не ме интересуват подметки. Независим съм от енергото и от топлото. Със собственият енергоизточник нямам никакъв проблем. Зимата ми е топло лятото хладно. Най важното което постигнах е това че си произвеждам храна от животните и градината. Кравите ми дават мляко. От него правя сирене кашкавал и масло. От прасето и телето е месото. От градината зеленчуците и плодовете от кокошките яйцата от нивата брашното.

21

Варненец

преди 1 година

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука почти не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Топлото е евтино, понеже къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на отровни супермаркети, защото има био оранжерии и био магазини.