102

Анонимен

преди 1 година

Абе защо си мислите че всичко е западна пропаганда бе??? На прокремълския руски сайт lenta.ru пише, че в Москва е имало стрелба с автомат Калашников!Освен това, намерили мъртъв генерал от ФСБ.Нали се сещате че напоследък често почнаха да ги самоубиват?!Всичко това не го намирам в "краварските медии", а в руски пропагандни цензурирани медии!!! Само е върхът на айсберга - колко още се премълчава???

101

Анонимен

преди 1 година

Само избрани хора виждат самодиви и мутанти! Рашките да спрат да досаждат като мyxu, че да не нервират и ГОЛЯМАТА СТЪПКА да слязат от Хималаите!

100

анонимен

преди 1 година

Тия наистина вече са счупили т*ъпомера. Но най-трагичното е че ако сега се проведе анкета колко братушки вярват на подобно "прозрение", процентът ще закове около 80. Точно толкова, колкото подкрепят войната. Така се случва когато вместо главите на раменете си те имат пропаганден телевизор.

99

Белата Златка

преди 1 година

И риби делфини-мутанти използват.Пробиват кораби!Мда!!!

98

ХА-ХА-ХАААА!!!

преди 1 година

К'ви войници мутанти бе малеееей, тия руснаци съвсем изплискаха легена!!! Явно са гледали прекалено много холивудски екшъни. Явно санкциите са полезни за Русия.Сега ще гледат само "Ну, погоди!" и "Чебурашка"! Там няма никакви мутанти!

97

БГгражданин

преди 1 година

Коня и Джуджето са вечно пияни и се крият под леглото с пълни гaщи. Утре може и Зелени човечета да ги нападнат.

96

Видях

преди 1 година

На някои снимки се мяркат и два дракона. Хората просто се защитават срещу агресията.

95

ПСИХОЛОГ

преди 1 година

Не са никви мутанти! Просто на страха очити са големи!

94

Хикса

преди 1 година

Помощ,опасен съм.Два коментара ми ги нема.Не влизам в сериалът"Медиите на Сорос"

93

Анонимен

преди 1 година

Ниското качество на журналистиката в България е в голяма степен виновно за дереджето на българското общество. Кадърен журналист ще цитира оригиналната статия и ще напише поне кратък коментар към нея. А не цитат от цитата на цитата комбинирано с незнание на чужди езици. Сума ти хора поддръжници на путинския режим си помислиха, че информацията е от жълт западен вестник и си затвърдиха мнението, че западът лъже. Ако бяхте работили професионално с оригиналната публикация това нямаше да се случи.

92

Адолф Мустакати

преди 1 година

Кой И*Д*ИОТ ги пише тези статии ????? Явно нещата за USраните не вървят както им се иска и започнаха да филмират новините в стил Робокоп :) :) :) В това време , Путин методично унищожава усраина , ЕС и самите USрани .... Пилците се броят на есен господа .....

91

Хикса

преди 1 година

И друго,я не знам що се занимавате и заяждате с американците,това са от друг вид *** произлезли и немаме шанс срещу тех,направо ще ни разпарчетосат и ни накарат да съжаляваме за какво сме се родили

90

Империя на злото

преди 1 година

Сибирските диваци съвсем изтрещяха. Накрая ще изкарат, че на страната на Украйна се бият извънземни.

89

?!

преди 1 година

Божке, тия руснаци съвсем откачиха.

88

Анонимен

преди 1 година

Еее браво, скоро не бяха измисляли нищо ново. След като руснаците "разкриха" атомната бомба на Украйна, химическите им оръжия и лабораториите за нови ковид щамове, сега ще борят мутантите

87

Анонимен

преди 1 година

Жената на Зеленски отново проси оръжия не знам как така побеждават пък просят.Тва ще неква нова тактика която сигурно ще се изучава в учебниците по стратегическа отбрана в бъдеще !

86

Анонимен

преди 1 година

За мутанти не знам,последното ДЪРЖАВНО АМЕРИКАНСКО изследване сочи,че над 75% от мъжете в наборна възраст НЕ СА ГОДНИ за служба в армията!Като гледам и тука е пълно с НГВ-сета!

85

Анонимен

преди 1 година

Обясни ни как ги размазват и същевременно изгубига 1/5 от територията си. Обясни ни защо като ги размазват си взривявят мостовете. Исторически погледнато кой гори мостове - настъпващата или отстъпващата армия?

84

Анонимен

преди 1 година

Така е като се информирате от нещо с името "Daily Beast" значи е 1000% достоверно

83

Анонимен

преди 1 година

Гнусна западна пропаганда! Как така са отблъснали настъплението, война няма, какво настъпление? Нашмърканият кон даде ясно да се разбере, че хич, ама хич не са нападали.