35

Железният Феликс

преди 1 година

Айде вземете, че гледайте малко и други новини. Като пример - гледайте FOX news. И като почнете да четете други източници - в световен мащаб има безброй новинарски канали, отразяващи безпристрастно събитията, ще научите може би с изненада, че написаното от Вас, ако не почти, то изобщо не отговаря на истината!

34

Анонимен

преди 1 година

Участва в среща за изготвяне на стратегически планове. Вероятно наистина избледнява влиянието му, и изглежда са го поканили за да му го кажат в очите :). А защо няма поканени от Европа и Щатите...? Вероятно нямат преводачи на английски.

33

Анонимен

преди 1 година

Путин - световен лидер с най-голям рейтинг според сп. Форбс!

32

Хем студ в ЕС

преди 1 година

хем Украйна ще загуби половината територия.

31

Визитата в Иран

преди 1 година

на Владимир Путин ще промени света.

30

Анонимен

преди 1 година

Ескорт от 16 конника на расови атове от най-благородна порода съпровождаха лимузината на Путин от летището до кралският двореца в Рияд където беше настанен руския президент. Да видят всички кой тук е уважавания човек. Путин е настанен в кралския дворец, не в хотел, както Тръмп и Байдън. Докато Байдън дори не го посрещнаха, принц Салман само вяло се "ръкува" с него с юмрук стил "ковид поздрав". А на Байдън много му трябваше нефт от Саудитска Арабия.

29

ssss

преди 1 година

Анализи, локуми....Отваряте видеото от посрещането на Путин и Байдън в Саудистска арабия... и гледате.. кой къде е..

28

Анонимен

преди 1 година

Как няма да се спогаждат Путин и Ердоган. След един разстрелян руски посланик , един свален и убит руски пилот с неговия миг 29. Да неговори за турските байрактари в Украйна какви поразии са направили на руската армия.

27

Анонимен

преди 1 година

Еми не не е, напратив, друга глупост от топ фейк сайта?

26

Анонимен

преди 1 година

Западналяците ревнуват, че Путин и Ердоган се спогаждат.

25

Анонимен

преди 1 година

Откъде знаете за какво копнее Путин? Той ли ви каза? И защо войните, които САЩ разпалват не намалява авторитета им, а сега авторитетът на Русия трябва да намалее?

24

Хехе

преди 1 година

Хубава снимка! Липсват само кърпите в ръцете на двамата в края на хорото и да ехти "Бяла роза"..

23

Анонимен

преди 1 година

Ще ви се да е избледняващо на фона на бликащата светлина и енергия на Байдън. Тоя е като угасваща звезда, с най-низкото одобрение от всички живяли някога президенти на САЩ и след посещението му в Саудитска арабия се връща с отпечатък на подметка отзад. Но важното е, че Путин избледнява - майтап бе Уили!

22

Иванов

преди 1 година

Материала е написаното типичен Русофоб. Защото не вижда по-далеч от носа си. Байдън отиде да уговаря държава, която не се включи в хора срещу Русия, докато Путин отиде в държава-приятел, член на Брикс, а и Ердоган дойде там. Сравнявайте!

21

Ром'с

преди 1 година

Путин е искал дронове в замяна "услуги" за производство на ядрено оружие и видимо е получил 70 броя дронове който е искал... щото бе доволен, докато Ердоган не бе доволен... щото Турция не й се получи с експорта на жито и видимо им санамекнали, че Русия и Иран ще се намесят, я с войско, я с оружие... та затова и Ердоган 'закъсня"..

20

Анонимен

преди 1 година

Апти Алаудинов каза че са готови до берлин да стигнат заради путин

19

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 26 Някой западняк ще роди преди това с толкова ***.

18

мнение

преди 1 година

Този Боби Гош е гола вода.... изобщо не е разбрал за какво става въпрос. Подминава фактите и е заровил главата си в пясъка. САЩ молят нарочения за парий да им помага, следващата излагация е да помолят и Мадуро:) Абе голям го извадиха, ама като им пресъхва кладенчето, се чудят от къде да пият. Очаквам да видя как Иран, Турция и Русия ще натирят от Сирия американците, та и там да им пресъхне нефта, който крадат нагло от Сирия... ама те освен да крадат, друго не знаят.

17

Анонимен

преди 1 година

Избледняват ви главите на писачите.

16

Анонимен

преди 1 година

На снимката липсва само другаря Си за да станат четерите конници на апокалипсиса.