78

евроатлантик

преди 1 година

Важно е в единен глас! Докато още е топло и имаме глас. Впрочем, защо стана така, че само ние и поляците спазихме санкциите на ЕС, а останалите приложиха някакъв наръчник за заобикалянето им. Написан от ЕК. Защо стана така, а бе? Добре, че Русия спази санкциите, та да сме в еднакви условия с тарикатите от Германия, Италия и Австрия.

77

Анонимен

преди 1 година

Идва "Глобалното застудяване". Ще се борим с него.

76

+

преди 1 година

Днес, я пуснете Зеленски за номер 82..а то той скучаее за него...))

75

Анонимен

преди 1 година

Егати шизофренията...ЕС налагат санкции пък после разправят как това бил план на Путин.Той ли наложи санкциите?Не,нали?

74

Анонимен

преди 1 година

Глобалното затопляне ще сгрее Германия. Зелената сделка ще спаси Германия. Вятър и слънце ще ги охлажда и топли.

73

Анонимен

преди 1 година

До Апропо 81 "ега ще си спомнште как се цепят дърва за огрев и как са копа също ще си спомните!" Мия инверторен климатик не бачка на дърва. Вашите явно са някаква безаналогова руска технология. :))))

72

мак

преди 1 година

До Анонимен76. Защо не ръкопляскаш? Ама по-добре ще е да мислиш за България, остави ги руснаците да се оправят. Тяхното положение не те бърка.

71

Ром'с

преди 1 година

Лидерите на ЕС попаднаха в своя капан, поставяайки капан за Путин.Така ще по точно... за заглавието на статистика.

70

Апропо

преди 1 година

Да блогодапим на другарката Меркел и нейните либерални политики в продълженше на 15 години!Браво Меркел,Браво Германия!Сега ще си спомнште как се цепят дърва за огрев и как са копа също ще си спомните!

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 78 "Вие как мислите?" Днес Джуджа обясняваше, как ТРЯБВАЛО да издържат. :))))) Вече не знам какво да мисля :)))) Гречката в просия от 50 на 150 рубли, картофите от 40 на 80 рубли. Една Тойота Прадо 280 хиляди долара :))))))) Не знам, не знам .... :)))))

68

Анонимен

преди 1 година

Ама, какви хора сте? Бил му успял плана на Путин. Каквото ще да му е успяло, най-важното е да не сме зависими от него. Ще студувате, икономии ще правите на всичко, но няма да сте зависими от Путин. Те това трябва да е вашият идеал в живота, как може да не го схващате???

67

Анонимен

преди 1 година

"Но ще успее ли планът на Путин?"ХА-ХА-ХА! ХО-ХО-ХО! ХИ-ХИ -ХИ!Но ще успее ли планът на Путин, о Боже, ще успее ли!!! Ми не. Вие как мислите?

66

УК

преди 1 година

Ех тия европейци, ехх . . . за да не вземат газ от Русия повишават темпертурите из целия континент. Много са напред с материала. На ти глобалното затопляне!! Всичко е била игра. Само и само да не вземем газ от Русия :)

65

Анонимен

преди 1 година

До мак З едно си прав. Дори и след като приключи войната, просия ще остане под перманентни санкии :))))

64

до 69

преди 1 година

Точно! Така ги изпързаляха американците, че нищо чудно долара да стане двойно по-скъп от еврото.

63

Хм

преди 1 година

Е чак пък прозанадно в България,с бсп/бкп и всякави производни!

62

мак

преди 1 година

Путин е виновен, че отговори отмъстително на постоянните санкции, и таз добра. Тия от Европа не са наред с главите и са нагли, сами са си виновни, а сега хленч до небесата. Толкова са озлобени, че дори и да спре войната и им пуснат газ без ограничения, те пак ще наложат 123-и пакет от сакции.

61

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 66 Знам, че няма да го направи, защото, а го е направил, а му е-а м-а. А демографията на Китай и Русия не е по-розова. Всъщност, от всички замесени тази на САЩ е най-обещаваща за в бъдеще.

60

Анонимен

преди 1 година

Капанът не е руски. Капанът си е чисто европейски. Сами паднаха в собствения си капан.

59

Анонимен

преди 1 година

Поне симпатизантите на САЩ в сайта се държат мъжки. На тяхно място много хора биха се притеснили да не ги бият:) Но от друга страна, българинът допе дава за паре. А симпатизантите на САЩ в сайта са българи:))