149

Анонимен

преди 1 година

Трети март е празник единствено на българския русофил и неговата сляпа вяра че Русия е дошла да се бие с Турция за да ни освободи. Истината е че Русия е дошла за да ни зароби и прибави към империята си. Това е причината поради която 3 март не трябва да бъде национален празник. Даже и през комунизма този ден беше обикновен работен ден.

148

Анонимен

преди 1 година

Солунските братя не са били българи и не са имали предвид нас като са създавали азбуката, а и не е точно тази азбука на която пишем. Може да ползваме азбуката, но не ние сме я дали на света, така че, по-кротко.

147

ДПС НЕ Е ВРАГ!!

преди 1 година

ВРАГ Е РУСИЯ И ТО ЖЕСТОК!!! ВИЖ УКРАЙНА И МИСЛИ...КОЙ ТИ Е ВРАГ!!ДПС---са наши кръвни братя!!!!

146

Анонимен

преди 1 година

Аман от ***, нищо му няма на 3 март идеален си е

145

Анонимен

преди 1 година

Какъв ГЕРБ, в момента управляват некадърници които се чудят с кой да се оправдаят, всичките им приятели са във властта, взеха не само неефективни мерки ами и с година закъснение и наглеят по всички телевизии 24/7 от 70% неодобрение плюс издънка за газта и руските дипломати ги възкресяват ударно в момента.

144

Анонимен

преди 1 година

ГААДОВЕТЕ ЩЕ И НАМАЛЯТ С 2 ДЕН ПРАЗНИЧНИТЕ ДНИ, АКО НЕ УСЕЩАТЕ...

143

А

преди 1 година

Аз съм за 2-ри юни. Денят на Ботев. Спокойно може да се преформатира на Ден на Българската Памет. И да си празнуваме началото на държавата не от 3-ти март 1878, а от 681-ва. Имаме 2 държави, които никой не оспорва, а и ние твърдим, че историята ни е на над 1300 години. И може да почетем всичките си герои, от цялата ни досегашна история. И пътят, който сме извървяли да ни има сега. Признателни сме на имперските руски войски и ще почетем и тях. И опълченците, и генерал Колев - всички.

142

Глупости

преди 1 година

"САН-СТЕФАНСКИЯ ДОГОВОР"----е за край на руско-турската война и е само--"ПРИМИРИЕ" --ЗА КРАЯ НА ВОЙНАТА!!!!

141

емигрант

преди 1 година

Наистина си заслужавате в България беднотията!Какви глупости бълвате тук,не виждате ли,че ГЕРБ освен,че стратегически забавиха реформирането на съдебната система и елиминацията на Гешев,сега изпълниха една поръчка на ДПС относно националният ни празник,а с това и доказаха,че са зависими от ДПС,толкова ли е трудно да го разберете,то дори е по-лесно разбираемо от това да разберете,че сте най-бедни в ЕС?С какво ви са пълни главите,не с мозък за мислене,така ли?Сега пишете колкото искате минуси !

140

3-ти Март е ...

преди 1 година

ПРАЗНИК ЗА РУСИЯ ЗА КРАЙ НА РУСКО-ТУРСКАТА ВОЙНА---БЪЛГАРИЯ ТОГАВА Я НЯМА ИЗОБЩО НА КАРТАТА И Е ПОД ВЪПРОС И НЕЙНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ

139

Анонимен

преди 1 година

Какво е станало на 24 май? Събитие историческо?

138

А КОЕ Е ВАЖНОТО?

преди 1 година

ДА ЛИЖЕМЕ ПОДМЕТКИТЕ НА "ГАЗПРОМ" ЛИ...???!!!

137

Анонимен

преди 1 година

Някой пак е внесъл дрога.

136

Анонимен

преди 1 година

Истината - 3 март ни е национален празник по предложение на Жельо Желев защото първо му е рожденият ден и второ датата трябва да е отново свързана с Русия, както е била предишната 9 септември.

135

Капата

преди 1 година

Кирил и Методий са популяризирали глаголицата. Ние пишем на българица .

134

От Вселената

преди 1 година

П. С. Истината за Торта с която покриваме земята българска е ИсТория. Та Кирил и методий не са двама братя изкривени с крадене на азбуката.... Торта показва Истината и тя е: Българският Цар Кирил и неговата съпруга с корона на главата Методия са ни дали ПИСМЕНОСТ.... "Цар Кирил и съпругата му Царица Методия" Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов!

133

СМЕХ....

преди 1 година

У БЪЛГАРИЯ ИМА САМО РУСКИ ПАМЕТНИЦИ --ЗА ДА ЗАБРАВИМ ЧЕ СМЕ БЪЛГАРИ...ТОВА Е РЕЗУЛТАТА ОТ ТОЗИ 3-ти Март!!!

132

Анонимен

преди 1 година

Това ли е най-важното в момента?Еййй,айде да не ви обиждам,че ще ме изтрият.

131

Анонимен

преди 1 година

До СМЕХ....АЙ СТИГА С ТАЯ ОПОРКА ДЕ, КАЗАХ ВЕЧЕ, ПО ПРИСВОЯВАНЕТО СТЕ РУСИЯ И РСМ И БГ КОМОНИСТИТЕ, САМО Ч ЕВИЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАТЕ,Ч Е ПРИСВОЯВАТЕ. КАТО ЦСКА -ТО! ВСЪЩНОСТ ЦЕЛИЯТ ОКОЛЕН СВЯТ НЕ ВИ ПРИЗНАВА, ВКЛ. И КИТАЙ, КОЛКОТО ДА С ЕОПИТВАТЕ ДА ГО ИЗКАРАТЕ СЪЮЗНИК!

130

до 120

преди 1 година

Абе пич, ти неграмотен ли си или не можеш да мислиш ? Кой предложи това в НС, ГЕРБ или Петков ? Какво общо има Петков с този спор в парламента ? Всички ли българи сте толкова м"а"л"о"у"м"н"и като този зевзек ?