528

Анонимен

преди 1 година

До дядя, руските лидери и медии никога не са казвали такива неща.

527

Анонимен

преди 1 година

Поредната анти руска пропаганда. Каквото и да отразявате вие живеете в американската колония с българска общност и не може да скриете продажните си евроатлантически миражи.

526

Щщщдо 191

преди 1 година

Народът си живее царски, хиляди хотели и заведения са бъкани с народ! Добре, че влязохме в ЕС!, че каква мизерия беше при комунизма!Там, където остана комунизмът, само смърт!

525

Viki

преди 1 година

Значи е вярно, че решението на САЩ за отзоваване на своите граждани от Украйна е свързано с това, че им е станало известно, че руснаците ще удрят по административни сгради, по паравоенни структури, западни фондове, центрове за психологически операции, където могат да се намират западни съветници,и инструктори . И този удар по срещата на високодоговарящите страни, на която присъстваха представители на САЩ, ясно попада в очертанията на страховете на САЩ .

524

юлиян

преди 1 година

До до ДАНС;ПОДКРЕПЯМ.И ВЕДНАГА В ЗАТВОРА.Какви са тези отклонения от ''единствено правилната евроатлантическа ориентация''.Не съм бил още политзатворник.Колко му е да стана.Ее-х,тъпчо,тъпчо,закон за защита на държавата ли си решил да въвеждаш.

523

Mitko

преди 1 година

Украинците сами се обстрелваха. Как се обстрелва Донбас цели осем години. И все още стреля.Къде са документираните доказателства, че са стреляли "от другата страна на фронта", т. е. руснаци? Напразно ще ги търсите. Няма такива доказателства.Заключение: ВСУ се напиха и стреляха по своите.

522

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен557;КАКВО ТЪРСИ ВОЕНЕН ОБЕКТ В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА.ВОЙНА Е.КОЙ ТРЯБВА ДА МИСЛИ ЗА СИГУРНОСТТА НА ГРАЖДАНСКОТО НАСЕЛЕНИЕ,АКО НЕ КОМАНДВАНЕТО НА СОБСТВЕНАТА ИМ АРМИЯ.ИЛИ АРМИЯТА ИМ НЕ Е ''СОБСТВЕНА'',А НА ЗЕЛЕНСКИ И БАЙДЪН И НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА СЕ КРИЕ МЕЖДУ ЖЕНИ И ДЕЦА.

521

Анонимен

преди 1 година

Да бе верно, те Байдън и Зеленски бомбят град след град верно че така беше

520

Costa

преди 1 година

Военните обекти на ВСУ във Виница бяха обстреляни с ракети "Калибър" 3М-14е, всяка с тегло 1770 кг. общо четири ракети бяха изстреляни по Виница, две от тях бяха неуспешно свалени от украинската противовъздушна отбрана. В резултат на това ракетните отломки доведоха до смъртта на 23 души.Журналистът от Виница Александър Столяров се чуди защо военните обекти-потенциални мишени за вражески обстрели, се намират в центъра на града.

519

хихихи

преди 1 година

Путин щял да се бие до последния руснак АМИН

518

Costa

преди 1 година

Във Виница масови арести: полицията и Службата за сигурност на Украйна издирват артилеристите на вражеския огън, които удариха Виница. Заловени са десетки хора. Това заяви украинският министър на вътрешните работи Денис Монастирски.

517

До: Costa

преди 1 година

Тази информация от къде я получи? От руското посолство ли?

516

юлиян

преди 1 година

До Анонимен554 ;ИСКАШ ДА КАЖЕШ ИДЕЯТА НА БАЙДЪН И ЗЕЛЕНСКИ;ДО ПОСЛЕДНИЯ ЖИВ УКРАИНЕЦ.

515

Costa

преди 1 година

На 14 юли високоточни ракети с морско базиране "Калибър" нанесоха удар по сградата на гарнизонния дом на офицерите в град Виница.По време на нанасянето на удара в този военен обект се е състояло съвещание на командването на Военновъздушните сили на Украйна с представители на чуждестранни доставчици на въоръжение по въпросите за предаването на поредната партида самолети, средства за поразяване, а също така организацията на ремонта на украинския авиационен парк. В резултат на удара участниците в митинга са били убити.

514

Анонимен

преди 1 година

Някой се радват на войната, а всъщност дечурлига и жени биват разкъсвани на парчета, от невероятните руски бомби. Ай стига вече, войната е гадно нещо, най- гадното

513

до ДАНС

преди 1 година

Време е службите да се събудят и да проверят агент юлиян от къде има информация, както сам търди че щял да ни информира! Да не би от руското посолство?

512

юлиян

преди 1 година

До 550 ; Хи-хи,да няма после ох-ох.Пиши по-често. Елементарни писачи като теб са истински подарък за нас.Такива ги ловим на гола кука и парче стар вестник.

511

Анонимен

преди 1 година

Дори и един отнет детски живот, струва повече, от цялата идея на Путин.

510

юлиян

преди 1 година

Само за това денонощие руското командване съобщи за поне 600 ликвидирани военни само след два удара с високоточни ракети.Само след два удара.А денонощието още не е изтекло.Украинското ръководство засекретява от днес данните за загубите в конфликта.Ние,пишещите тук ще имаме грижата за тях.Така че,информация ще имате.Ако не ни трият коментарите, разбира се.И още.Защо общежитие на нацистки бойци е разположено в центъра на града,а не встрани от жилищните райони.Не е ли и това криене зад жив щит.

509

НАТО

преди 1 година

Славяноубиец.