269

Анонимен

преди 1 година

на оружие братя

268

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 268 То пък ние ще им искаме позволение. :-)

267

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 266, имам 3 дози :) и чисто нов тумор в гърдата! Всяка година съм на профилактични прегледи и преди ваксините не беше там! Случайност? Никак даже! Та, да. И ваксините увреждат :) Ама не си се иска да видите отвъд носовете си! Освен това преживах Делта и Омникрон без никакви остатъчни странични ефекти. Виж ваксината е друга работа. Би ли искал да ме убедиш, че риска по-малък от ползите?

266

Анонимен

преди 1 година

Kуне, обясни на хората, ако ваксините са безопасни както твърдите, защо другите държави изплащат обещетения на починалите и увредени от експерименталки?

265

Анонимен

преди 1 година

266 - за съжаление изборите са: да се заразиш с вирус, който потенциално прецаква имунната система или да се ваксинираш с незнайна субстанция, която прецаква имунната система и не работи. 4 варианта на т.нар ваксина за 2 години е категоричното доказателство, че тя не работи, при положение, че случаите се покачват. Да не говорим, че дори първата ваксина да е ОК (което не вярвам), оттогава имаше поне 5 мутации, така че да си биеш сега ваксина, създадена за различен вариант е най-голямата глупост.

264

до Реалист

преди 1 година

Чупен китайски калкулатор и криви пръсти треперещи от страх. Как се изхитри всички вакси да са еднодозовия Янсрен. Около 1.5 милиона сиропирани българи,от които малко над половин милион бустеризирани сте овчеглавото ни плоскоземско малцинство. В двойно по ваксан Израел над 9 000 нови и 32 починали за деня и по това си личи ползата от бълвочите. Явно при тях занижават починалите с Ковид и едновременно увеличават заразените, че отдалеч да има някаква полезност,

263

Реалист

преди 1 година

До 261. Ковидзoмбитата страхуващи се да се ваксинират още не схващате, че света не е със затворени граници и граждани на една държава може да живеят, работят или ваксинират в друга държава. Става дума за Гибралтар, където ваксинираните да доста повече от населението. За България е обратното - много български граждани са ваксинирани в чужбина, а тук ги водят неваксинирани.

262

Анонимен

преди 1 година

Май на ПП и Кунчев, най-важна му е часта с: "Ще бъде ограничено и събирането и на много хора на едно място.". Очакват се протести заради скъпотията, инфлацията, липсата на храна, топло и светло! Та затова - да забраним събиранията, което означава "протестите"!

261

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 266 Аз не съм препариран и нищо ми няма бот.

260

Анонимен

преди 1 година

Тук става въпрос за елементарен разум. Дали да се заразиш с вируса, който прецаква имунната то система и нанася поражения по много органи или да се ваксинират, което осигурява каква защита, макар и непълна. Страхливците се самоуспокояват, че като ме се ваксинират ще живеят вечно и от нищо няма да боледуват, а ваксините били прецаквали имунната система, защото някой от 12-те им овчари бил казал така. Те си мислят, че се умира само от ваксина.

259

Пепи Костов

преди 1 година

На есен нито един глас в урните за ПП (Поставете противогазите)!

258

Анонимен

преди 1 година

После да не се чудите защо Възраждане ще спечелят следващите избори, то не бяха намордници, безмислени мерки, "ваксини", плшене, иначе пуснаха ститици хиляди укри да в страната ни с безплатно здравеопазване и всичко останало, тогава нямаше проблем една мярка няма да спазвам у левоо бе.

257

до Реалист

преди 1 година

"какъв е процента на ваксинираните в държава с 41421 напълно ваксинирани и 33670 човека население." - Това не знам къде го четеш, но само по себе си няма как да е вярно. Освен ако не са ваксинирали и 7751 умрели, което не би ме учудило между другото. Няма да се учудя и ако Ковид_зомбитата започнете да искате и от умрелите да се ваксинират, да не би случайно да ви заразят, докато минавате покрай гробищата...

256

До 254

преди 1 година

Между другото не е лошо да пратиш едно писмо на СЗО, че в Бг са ваксинирани на 30%, а 10% защото от тях 2/3 били само със сертификат, без реална ваксина.

255

Анонимен

преди 1 година

Куне, какво стана с датата и резултатите от ваксините? Кажи на господарите си да ги пускат вече.

254

Анонимен

преди 1 година

До Реалист - Тук не става въпрос за страх от ваксината, а за елементарен разум. Дори в листовката на Модерна примерно пише, че е много вероятно да ти прецакат имунната система. Защо да си бия някакъв бъркоч в организма, заради който после може организма ми да не може да се справи с никаква болест (включително и Ковид), само за да успокоя някой страхливец като теб, че няма да го заразя, който си мисли, че се умира само от Ковид? Нали знаеш какво е СПИН? Еми ей това е и ваксината. Честито!

253

Реалист

преди 1 година

Има два варианта за процента на ваксинираните в България - със или без живеещите в чужбина. Ако се включват живеещите в чужбина, трябва да се отчете колко от тях са ваксинирани в чужбина. Ако не се включват, трябва да се знае колко хора живеят в България, без тези в чужбина. Не става 30% ваксинирани на база на ваксинираните само в България от всички български граждани.

252

Реалист

преди 1 година

Хайде някой от всезнайковците страхуващи се да се ваксинират да обясни какъв е процента на ваксинираните в държава с 41421 напълно ваксинирани и 33670 човека население. Може би ще вденете за какво става дума.

251

До 248 -Спасението е

преди 1 година

Спасението ти е, всеки ден да те ваксинирам с коженият ми бустер!Имунитета ти ще е на макс,а А-нала ти ще пее! :) :) :)

250

Анонимен

преди 1 година

До Реалист - Стига си повтарял, че 60-70% били ваксинирани. Между другото не е лошо да пратиш едно писмо на СЗО, че в Бг са ваксинирани 60-70%. Ще свършиш нещо полезно и може да ни оставят на мира. Иначе това са пълни глу_пости. 30% са ваксинирани официално, а от тях сигурно 2/3 са само със сертификат, без реална ваксина. Много сте малко тези, които се поддадохте на манипулацията, което е добър показател за средното ниво на интелект на българския народ. Явно на Запад са предимно "телевизори".