9

ЦСКАр

преди 1 година

Абе излиза че във Финландия и Норвегия има повече българи отколкото в мЪкедония. Наглостта на скопските другари край няма.

8

Анонимен

преди 1 година

До ???Не лъжи. В Българската Конституция пише, че България е еднонационална държава. Никъде не се псоменава за никакви малцинства, Тия малцинства ги въведоха соросните БТВ, НОВА И БНТ

7

Безплатно ви уча !

преди 1 година

Да във С.Македония има разделение ! Ако ви затворят 30 г. и ви обясняват какви сте и какви са другите около вас без да ви дават право да четете и слушате алтернативи естествено че ще формирате гре;на представа за своето минало и за хората около вас .България трябва да отвори училища и университети у вас ,световната историография трябва да влезе във С.Македония ,спрете да унищожавате археологическите находки ,иначе няма ЕС- просто няма !

6

ПроСоТо

преди 1 година

Нещо тотално са изперкали тия макета...Значи:-ПРИЗНАВАТ,че на територията им има албанци,турци,"роми",но.."НЕМА" БЪЛГАРИ въпреки,че тая територия е влизала в границите на България ..?!?!...

5

Анонимен

преди 1 година

Стево ли си Пеньо ли си, кауш такъв. Не знам какво си мислите да включвате и изключвате. Знам че с цел да намали бунтовете в Осм. империя, султанът през 1870 издава ферман с цел всички християни в империята да се определят към коя екзархия са. В мЪкедонско над 60%(според някои дори 80%)са към бълг. екзархия, после са албанци, сърби, турци, власи и ***. мЪкедонци Н Я М А! Това не е политика, а история. Има документи! Четете болшевишки 4ерв3и!!!

4

???

преди 1 година

До Юсуф помакаРазликата е ,че в нашата конституция няма вписан никой.В нея пише, че България е изградена от различни малцинства,докато в тази на Македония са изброени точно кои са те без българите.

3

Анонимен

преди 1 година

българите са досущ като сенгане. Цяла Европа го знае!! Тук бял човек не вирее..

2

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали вече някой се интересува от щенията на РСМ . Каквото си решат там , да се обадят на Макрон .

1

Анонимен

преди 1 година

Важното е че Пинокио от ДеБето искаше незабавно вдигане на ветото за да не останат промитите българчета сателит на Кремъл!!