262

На Симона...

преди 1 година

...леля Биси е майката.

261

Анонимен

преди 1 година

"- Ало, добър вечер, Симона Радева се обажда! Събери борците, че един досажда - Тъй вярно шефке, слушам веднага. Кажи как го искаш? - Вързан без крака".

260

Нагли

преди 1 година

Каквато майката, такава и дъщерята.

259

рибока

преди 1 година

И нали сме европейци,отворени и "ПАРАД НА ЛЮЮБОВТА" или както му казват,а Ботьо Ботев не и харесва външния вид,министърът и се чувствал унизен,че имал такава клужителка.Ако това го каже някой щатите или в ЕС веднага щеше да има десетки протести до освобождаване на мястото,което заема.

258

Djoni

преди 1 година

Не знам мен не ме викат в МВРто да ме видят

257

рибока

преди 1 година

а да,въобще не очаквам от МВР да се самосезират за тези закани за убийство,а по-скоро от ведомството на "лошия" Гешев.Ако са закани за убийство разбира се,а не разни клетви,но затова някой трябва да ги извика и разпита.

256

Анонимен

преди 1 година

Симона, сменя лични карти в районното. Няколко лели вече я разпознаха. Разнася и кафе. Няма друга работа в полицията.

255

Анонимен

преди 1 година

Каквато майката, такава й дъщерята. И тая ни обижда.

254

рибока

преди 1 година

Има си кой да преценява и разпитът и е бил като свидетел.Ако е имало и най-малкото основание за хората,които не са подчинени на Бойко Рашков,а са от две различни институции - следствие и прокуратура е щяло да последва привличане като обвиняема,но прокурор преди заседание само каза,че е разпитана в качеството си на свидетел.

253

жалко

преди 1 година

Жалко за двете млади жени, жертви на ... кого? На наркомана? На полиция, прокуратура -осигурявали на наркомана възможност безпроблемно да вилнее? Защото как другояче може да се окачестви наличието на десетки актове за нарушения и този, човек с явно престъпни наклонности да е на свобода и да убива? На чалгата наложена в живота ни и възприета от поколенията като достоен пример за следване? Била ли е Симона в колата или не няма значение. Видяхме я, чухме я, разбрахме...Жалко за България...

252

Анонимен

преди 1 година

По- вече подробности след окончателното скалъпване на поредната версия, оневиняваща ценния убиец и помощничката му. Ще каже човек, че чете Агата Кристи. Колко дена вече не могат да решат Е ли е убиец татуирания и помогнала ли му е кифлата. Мнооого трудно. Срам и позор разследващите "специалисти".

251

Анонимен

преди 1 година

До рибока Сега разбирам защо отказваше да даде проба за тест за наркотици и защо отказа да се яви на разпит, та се наложи да я довеждат принудително: щото е невинна. Така правят всички невинни граждани :))))))

250

Анонимен

преди 1 година

Ако е имала общо или е била там, щяха да я задържат. Гаранция. Общественият натиск е огромен. Какви ли не неща се дискутират по случая, вкл., че едното момиче е изхвърчало от автомобила, а не е било пешеходка.

249

Анонимен

преди 1 година

Точно тия, дето харесват Ботокса и тия, дето са на заплата при него са виновни. Техният манталитет пасва идеално на мафиотизираните структури днес и в България и в Русия. Службите на партията-държава направиха прехода в двете държави и ето го резултатът. Но на ботоскните фенове това им харесва, защото могат да са тар ик ати. При норманли обстоятелства щяха са са бензинджии, примерно. И за неразбралите- главното действащо лице е внук на несменяемия началник на БНА- ген. Семерджиев.

248

рибока

преди 1 година

Ами не е била.Вчера в съдебното заседание за мярката за неотклонение на Семерджиев свидетели са казали,че е влязал в автосервиза си с една маратонка.Тази да не е била със шапка невидимка,че да не я видят?А,нали му била носела и стълба от сервиза му,която лъжа продължава да се тиражира,а журналисти,които я разпостраняват правят опит да мислят,като твърдят че така го укрила и то не къде да е,а в собственото му жилище?ха-ха-ха.

247

Един...

преди 1 година

...от народът до майката на Радева, благодаря Ви за обидата, надявам се поне на Вас да Ви е станало по-добре?

246

Анонимен

преди 1 година

Всички престъпници, когато биват разкрити, тръгват с наглост в атака. Майката на Семерджиев също каза, че той "не бил такова момче". Явно е вярно.

245

.

преди 1 година

Дори (макар и малко вероятно) да няма общо с конкретния случай, трябва да я уволняват моментално, но да върне всички заплати и пари що държавата е пръснала по нея. Тя доуби и без това клетия имидж на тази система.

244

Анонимен

преди 1 година

Семето ви до крак да се затрие

243

batko

преди 1 година

чудя се как майка и си позволява да обижда всички на ***. Не я е срам