45

бай Геро

преди 1 година

Докторантура пишел... Ми да го пуснат да си я допише... И тоа доктор на науките ше стане в Софийския университет, а само зарад мyтpaта заслужава 10 години...

44

Анонимен

преди 1 година

Нямаме правова държава но Бойко и сие от БКП отново ни направиха Правешка държава...........ГЕРБ били децата на Бойко а на другаря Тодор Живков другарката МАРА МАЛЕЕВА му родила тенисистките Мануела Малеева,Екатерина Малеева,Магдалена Малеева...............а оная Берберян била редовия бчлен на ГЕРБ БЕРБЕРЯНТОВ английския третополов футбалер..........ТЕНИС ЛОЛИТКИ ОСМАНСКИ на БКП

43

морски

преди 1 година

Семерджиичета мнооого виждам ден, а и най-вече нощем по брега. Жалко за България с това оскотяло население!

42

Иво

преди 1 година

До АнонименНЕ се учудвай, ако утре излезне новина как едва ли не е спасила някой, ама двете момичета не могла. В момента се позанчва извъртането на фактите, така че овцете дружно да заблеят в другата посока. Те имат всичко от катастрофата, много ясно и точно, отпечатъци, коса, кръв, всичко, от всичките участници, просто в момента се започва извъртането на фактите, и чайчетата. Накрая горкият, ще излезне инвалид, че изобщо не могъл да кара, и нямало как да е той. До следващият подобен случай.

41

Анонимен

преди 1 година

Намерили го смъртно дрогиран у тях, сега ли чак ще му правят тест за наркотици :)))

40

Анонимен

преди 1 година

И оная защо е пусната?! Що не я наградите?

39

Ирония и абсурд

преди 1 година

Пускайте го. Нищо не се е случило. Така се действа в държавата на Радев.Блокиране по всики фронтове.

38

Анонимен

преди 1 година

До Случаен минувачВсе пак е ауди, което е от кашкавал, и предвид цената си, е похвално, че веднъж е успяло да спаси на 100% тия вътре. Спасило ги е, че половината кола е отлетяла, а предната част, и асансьорът са поели всичко останало, както и бакшишът, който е бил първият буфер, доколкото разбрах, колата му е била тоталка, а той с наранявания. Освен, че е голяма като габарити, и пълна с възглавници. Но Господ си знае работата, забавя, но не забравя.

37

Анонимен

преди 1 година

Рашков да обясни тогава. Нали убиецът с "познат" на полицията. То излезе, че е интимен познат чак. Носят му стълба да се прибере вкъщи и да унищожи разни неща.

36

Случаен минувач

преди 1 година

До ИвоНе бе, Иво, вчера ходих до хотел Хемус да видя с очите си. Асансьорът на метростанцията е на кайма. Но има метални решетки, заграждения, на тротоара. И те не са повредени. Не мога да си обясня как е възможно. Прелетял ли джипът над тях? Можеш сам да отидеш да видиш. Да, иначе съм съгласен с тебе, че ще търсят начини да го изведат тихомълком от България.

35

Анонимен

преди 1 година

Радев каза - мутри вън, и те послушаха шефа си и излезнаха. ЧЕСТИТО БЕ CEЛЯНИ !!!!!

34

Анонимен

преди 1 година

Всъщност Семерджиев е извънземен и полицай под прикритие внедрен в българската мафия. Затова има чадър над него. А катастрофа всъщност нямаше.... Други извънземни са го обстрелвали от летящата си чиния докато си е карал спокойно.... Вие филми не гледате ли бе хора ?

33

Анонимен

преди 1 година

До В.Узунов Сам си е виновен, психиката му е разбита отдавна :)

32

Анонимен

преди 1 година

Може да прикриват някой по- голям полицейски ***. Наистина може да не е шофирал татуирания и затова да е цялата тази умишлена обърквация.

31

Анонимен

преди 1 година

Държавата прави всичко възможно да защити отрочето си.

30

Иво

преди 1 година

До АнонименПука ли ти за тоя лъжец волен?

29

Анонимен

преди 1 година

Полицейска палка използвана рационално би му помогнала да проговори.

28

Иво

преди 1 година

До Случаен минувачТова ли е най-важното, или че вече започнаха да изменят фактите в стил радио ереван? Този ще го самоубият, просто искат малко да се поуталожи "гражданското мрънкане". Или ще го изчезнат, както още много като него. Да си живеят и вилнеят на воля некъде.

27

Анонимен

преди 1 година

Какво се случва с Волен , бил е бит вчера ?

26

Случаен минувач

преди 1 година

Е не мога да си обясня как можеш да катастрофираш със 120 км/ч, и нищо да ти няма! И на тебе, и на любовницата полицайка! Тази катастрофа е пълна загадка! Дори шофьорът на таксито, което е причинило удара, е с леки контузии! При такъв страшен удар всички возещи се трябваше да са на кайма. А вместо тях загиват невинни пешеходки, които са на тротоара. Не мога да си я представя тази катастрофа, колкото и да се напрягам. Може би трябва да я симулират на компютър.