165

до 21

преди 1 година

А случайно да знаеш какви са разходите на германците , на обикновените домакинства и тези на обикновените руснаци ? Не знаеш, така си и знаех . само плямпаш . Гледаш само размера на заплатите , но не и на разходите , данъците наприер , енергията , наемите , образованието, здравеопазването . Живях в Германия и видях и там бедни и на социални помощи . Бях много разочарован. Друго знаех. Виж ако говориш за България , ние сме жалки и като размер на заплати и като стандарт на живот, ето това

164

Анонимен

преди 1 година

Какво ще се случи при война и ако евентуално не изчезат всички след войната? Русия и САЩ , ще са отслабени, а вероятно и щатите ще загубят контрола над Европа, Украйна ще се превърне може би в пустиня, ще бъде избито маса европейско население и ще изчезнат градове, а може би и държави, които също ще са пустиня, сега сравнете - спира русофобията, Европа в мир, търговия, печалби от търговия и производство.

163

Анонимен

преди 1 година

Русия нападна Украийна 2022. Украйна активно се гласи за война с Русия от 2014. Кой е агресора, и кой избира превантивен конфликт за да предотврати много по-лош в бъдеще? Кой се подчинява на заповеди отвъд океана и продава държавата си да бъде разрушена за чужди интереси, и кой си отстоява националния интерес на суверенна държава?

162

Анонимен

преди 1 година

До АнонименАбе не ме занимвай с глупости, немците заграбват огромни чужди територии в късните векове и ги асимилират, голяма част от тях са били славяни!

161

ДО 177

преди 1 година

По твоята логика и СМР е България ?

160

Анонимен

преди 1 година

Ще освободим англоговорящите украинци.

159

Анонимен

преди 1 година

Калининград е част от Източна Прусия. Никога не е била руска или съветска преди 1945 година.

158

ВЪПРОС

преди 1 година

Знаете ли какво пише в Учебниците в САЩ и Западна Европа за ВСВ ?Пише че американците са дебаркирали в Европа със 150 000 войника и са освободили Европа от Хитлер . Нито Дума за Десетките Милиони убити Руснаци , Българи (12 000) , сърби , унгарци и още много Държави .

157

Анонимен

преди 1 година

И стига сте дъвкали територии и спрете да дъвчете Калининград, защото ще ви извадя фактите , да за видите реалната територия на баш Германия, преди немеца Бисмарк да заграби чужди земи, че е била доста малка, не ме провокирайте да го правя и не искам да го правя! А Калинград си е руска територия още от царска Русия и по-късно и в СССР, не само Калининград, но и големи земи на север са били руски и на царска Русия!

156

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се удари Лондон и други центрове за взимане на решения.

155

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКато ти пратят руснаците един "Авангард" на острова Англия и до там ще си с напирането да влизаш в Украйна. Стига глупости, връщайте на Русия откраднатото и да се приключва с проблема!

154

Анонимен

преди 1 година

Натовските войници са на токчета с роклички и лакирани нокти.

153

Анонимен

преди 1 година

САЩ и Великобритания ще защитят англоговорящите украинци. В НАТО се говори на английски. Ще защитим англоговорящите украинци.

152

Анонимен

преди 1 година

Нито руснаците, нито американците, нито европейците като цяло имат полза от такава война, американците не искат да изгубят контрола над Европа, руснаците не искат такава война, а просто да си подсигурят границите, заради агресията и русофобията, европейците ще са жертва като цяло и също не искат такава война, вкл. и Русия, а и търговията с Русия им е полза и печелят от това, ще загубят ако не търгуват с Русия и друг се възползва!

151

говори истина

преди 1 година

Ооо, не вярвам на очите си, вече започнаха да пишат и част от истината. Истината е като разлистването на пролет, няма спиране. Бъдете журналисти, а не миси.рки, тогава днес бг ще е най четен в Бг. Хората обичат истината. А българите обичат братушките и няма кой да ни раздели.

150

Анонимен

преди 1 година

една трета от днешна полша е исконна германска земя - дадена на поляците от сталин след втора световна - имам усещането че след приключването с украйна- ще се наложи да се връщат германски земи и на полша ще и остане излаз на море само пристанището гдиня- както е било от как свят светува

149

Анонимен

преди 1 година

В окупираните територии на Украйна останаха много украиноговорящи и искат да бъдат освободени. Украинците са също англоговорящи и Великобритания и САЩ имат пълното право да ги защитят. НАТО ще защити англоговорящите в Украйна. Путин трябва да бъде смачкан чрез факти и чрез война за защита на англоговорящото население. Той ще разбере защо е изгонен от Украйна. Трябва добре да се обясни на Путин, Лавров защо ще бъдат унищожени. Запада трябва да обяснява на Путин и Лавров.

148

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 157 и бг беше турско и ще бяха роби

147

Анонимен

преди 1 година

тия папагали не чуват ли какво им се казва - дребния каза че още не са започнали

146

Анонимен

преди 1 година

Западът ще го яде заедно с Украйна...