40

Анонимен

преди 1 година

До SS - тока със зърно ли го произвеждаш?

39

Qweqwe

преди 1 година

Не съм фен на Путин, не оправдавам и войната която води, ясно е, че със сакциите няма да стане. ЕС трябва да излезне по далновиден и да договори мира в Европа! В дългосрочен план мира ще се отплати.

38

скоро

преди 1 година

джуджето ще свърши като Кадафи, Бил гладен и Садам.. Джуджето има ли си бункер-гробница..ха.ха

37

обективен

преди 1 година

Кой е казал,че Русия е длъжна да продава жито на Еврогейския съюз.Шарл Мишел да грабва сърпа и да ходи да жъне при Урките като толкова се е загрижил.

36

SS

преди 1 година

Някой замислял ли се е какво става ако в голям град спре тока за дълго време ? След него ще спре водата,нета,банкомата няма да пуска пари,касите и пос терминалите в магазините не работят ? Спрат доставките на стоки поради липса на гориво ? Отговорът е анархия от първичен тип ! Дано да греша но май на там вървим

35

анализатор

преди 1 година

До: номер 39 (София) Така като казваш, не е трябвало да налагат санкции и срещу Третия Райх викаш нали? Щото все Хитлер е виновен за Втората Световна Война, а всъщност Хитлер е бил най-най-най-миролюбивият човек на Земята, обаче евреите, ах тези "лоши" евреи, те са виновни за войната нали така? Хитлер е пускал бели гълъбчета, символ на мира! Бил е номиниран и за Нобелова награда за мир даже! Ти усещаш ли се с каква нацистка реторика си служиш? Май никак?!

34

???

преди 1 година

До преди няколко години САЩ изнасяха храни за 19 милиарда долара повече от вноса на храни, а от 2019 започнаха да внасят повече храни от износа и през 2021 те са с 20 милиарда повече от износа. Кой ли е виновен за кризата с храните в света? Да не би да е краварския ненаситен търбух?

33

Българин

преди 1 година

Типично за наглосаксонския свят. Насаждат разделение и подтикват към конфликти ... и после ... кой ми с*а в гащите.

32

Qweqwe

преди 1 година

Айде стига глупости със зърното от Украйна. Сядайте на масата и почвайте да преговяряте защото е реална възможността до няколко месеца Украйна да остане и без Одеса. Също и другарите зад океана да свалят санкциите наложени на Иран и Венецуела за да могат да търгуват с петрол. Стига вече санкции.

31

София

преди 1 година

Тая реторика, че Русия и Путин, в часност, войната в Украйна са виновни за всички неудачи малко започва да ми идва в повече. Никой не ви е карал да слагате санкции без да помислите за произхождащите последствия от тях. Сега като не ви се получава квичите на умряло, ама зимата идва, тогава ще ви питам. Ние в България някак ще се оправим - ще изкараме кюмбетата, ще горим гума, ще се сгреем някак. Вие с вашите зелени простотии и необмислени санкции му мислете.

30

До г7

преди 1 година

И ЗАЩО ЛЪЖЕТЕ? МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ НЯКОЙ ВИ ВЯРВА? ЛЪЖЕТЕ ЖЕНИТЕ СИ И МИСЛИТЕ, ЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е ТОЛКОВА ГЛЛЛУПАВ КАТО ТЯХ!!

29

Сандо

преди 1 година

Проблема не е Русия а санкциите които ЕС наложи. Нямат достъп до банковата ситема, няма плащания, следа няма товорове и сума си дуржави казаха - еми без торове няма кво да сееме. Догодина ще е големият глад! Цяла Африка ще плува към Европа

28

Анонимен

преди 1 година

Дементиралият защо липсва,пак ли е изпаднал в криза?

27

кики

преди 1 година

русия предупреди да не се дават оръжия на украйна за да свърши войната по бързо, но западняците пак освиркаха предупреждението, и когато русия започна да стреля и по киев тогава ревнаха, ами ревете щом не разбирате от дума

26

Анонимен

преди 1 година

Имам чувството, че всички нормални държави се смеят с Цивилизования свят и неговите глупости.

25

Анонимен

преди 1 година

Това е най префинена форма на лицемерие

24

Айде стига

преди 1 година

КАТО СА 7ТЕ НАЙ- БОГАТИ СТРАНИ - ЗАЩО В ТЕХНИТЕ СОБСТВЕНИ СТРАНИ ИМА ГЛАДУВАЩИ И УМИРАЩИ ОТ СТУД И ГЛАД? А НА БОГАТИТЕ ВЪОБЩЕ НЕ ИМ ПУКА ОТ ТОВА!

23

Истукан

преди 1 година

Само Русия ли произвежда жито, царевица и храни? Според мен бизнесът умишлено спекулира с оправданието за Русия, за да надуе изкуствено цените и да надцени зърното.

22

Анонимен

преди 1 година

Точно Украйна ще доведе глада със своите 2-3% от световното производство на зърно!Хайде да оставим настрани локумите и да си кажем истината,че дадохте заеми на Украйна със залог.......зърно!А това зърно не може да го изнесат в момента,да го изтъргуват на световния пазар и да си върнат парите!С няма,глад,несигурни доставки пък.....висока инфлация най-лесно и най-дълго се поддържа в световен мащаб!А с нея оправяме бакиите на банки, една печатница бълваща хартия за един резерв!

21

Анонимен

преди 1 година

Не успяха със санкциите, сега ескалират машината за нагли лъжи и безсрамни клевети.