43

dodger

преди 2 години

след като имахме цар за мин.председател, мутра за мин.председател, колко му е да имаме и мустафа или пеевски

42

пх

преди 2 години

Бяхме свидетели на много арогантно и самонадеяно поведение от страна на Кирчо и неговите "задокеански куратори" и резултата е налице!

41

Анонимен

преди 2 години

Мафията на Доган и всичките нейни проксита като ДПС, ГЕРБ, Възраждане и Слави би предпочела да затрие България отколкото да понесе отговорност за над 30 години кражби.

40

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРИЯ ОТНОВО В ПОЛИТИЧЕСКИ ХАОС И ТАКА ОЩЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ. НАСЕЛЕНИЕ 5 МИЛИОНА И ПЪЛНА МИЗЕРИЯ.

39

Жалко...

преди 2 години

Слави се оказа патерица на Доган, Тиквата не смее да се покаже (народната любов може да го "срази"), а ***, както обикновено, се изложиха. Изобщо - плачевна картина. Младите хора с потенциал пак ще избягат от "оптните управляващи" и тук ще останат роми, пенсионери (за съжаление няма къде да идат), фолк певици и Пеевски. Жалко...

38

П.К.

преди 2 години

Извинявайте вие, големите капацитети от Файненшъл таймс, но вие дълбоко грешите. Изхвърлянето на група лъж-ци и големи некадър-ници от управлението на една държава не само не хвърля - България отново в политически хаос. С този демократичен акт, СУВЕРЕНА - БЪЛГАРСКИЯ НАРОД спира ГОЛЕМИЯ ХАОС И ТРАГЕДИЯТА НА ОБИКНОВЕННИТЕ БЪЛГАРИ и тръгва по нов път на развитие. И резултатите от който и вие ще видите съвсем скоро. /// Колкото за разширяването на ЕС, вие чакахте други страни за същото 20 години???

37

анонимен

преди 2 години

Във всякакъв вид хаоси ни хвърлят Харвардските индивиди, подмазваи-подлизвачи от ДБ и БСП, но най вече наивниците, които са ги турили да ни управляват или по-точно да ни Оправляват.

36

Анонимен

преди 2 години

България има вопиюща нужда от млади, образовани, принципни, неподкупни, решителни и харизматични политици като Кирил Петков и Асен Василев !

35

Анонимен

преди 2 години

НИква Македония не е свалила правителството. Свалиха го Баце и Доганя чрез прокситата си, защото им спряха паричните потоци. Една крадлива мафия ни управлява от 30 години и те не желаят промяна.

34

циганка

преди 2 години

Карадъя е най-достоен за министър-председател и всички турци и циганннннни го искаме, дайте му шанс

33

До БАНко

преди 2 години

Нека Слави изнесе концерт....!За симпатизанти.

32

Анонимен

преди 2 години

Европейците не знаят какъв таарлеж си сложиха в гащите с предатели и подлизурковци като нас. Едно време мечтата ни беше запада, сега милеем обратно по руския ботуш. Следващите стъпки ще бъдат опитана са изкарване на страната от ЕС и НАТО. За видим дали ще успеят.

31

Анонимен

преди 2 години

Ми той премиера може и да не подаде оставка, ако прецени, че е изключително ценен и че за България е най-добре той да си остане на поста.

30

Анонимен

преди 2 години

Майка и татко на ДПС, "Атака" и "***" са Държавна сигурност и КГБ - все са си сестрички и кръвни роднини.-

29

Анонимен

преди 2 години

Появата на Пеевски вчера на площада протестирайки срещу Киро, ще качи процентите на ПП на следващите избори. Минали са само няколко месеца. Бойко и Пеевски нямат шанс да се върнат.Споменът още работи против тях.

28

Анонимен

преди 2 години

10, 'скоро парламентът на България ще гласува Кърджали и областта, Разград и областта, Силистра и областта, Търговище и областта, Шумен и областта да бъдат присъединени към Турция' ---- разград е турска колония от 6 века. третата по големина джамия на балканите не е построена преди 50 г

27

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че е политически капан. Бойко не иска да управлява в тая криза, ако обаче Петков и ПП гласуват за махане на ветото на РСМ те никога няма повече да влязат в парламента и ще има още 2-3 пъти избори, до тогава кризата ще отшуми и ще се нормализира ситуацията. Кризите траят 15-19 месеца тая е на 4-5, още 2-3 пъти избори и ще сме на 15тия месец, когато Бойко ще иска да дойде на власт. До тогава иска да раздели опонентите си на 10000 малки партийки и партийчици.

26

абе

преди 2 години

вие, таймс, какво искате - да сме зависими от вас ли, НЕ, благодарим ви за изгнилата царевица и откраднатите пари за самолети....а аз лично и едно копче нямам от вас и не го и искам

25

Анонимен

преди 2 години

Реформатор? Заел твърда позиция срещу руската инвазия? И бил свален заради плана за отмяна на ветото? Тази статия все едно самият Кирил Петков я е писал - пълна е с лъжи.

24

Анонимен

преди 2 години

Абе, Слави може да е всичко, но поне пари си има. Каквото каже - това прави. Каквото иска - това става. Избори до дупка!