96

Анонимен

преди 1 година

Идват нови избори и след тях пак ще мачкаме мафията на ГЕРБ и ДПС и патериците им от ИТН и въZZраждане

95

Анонимен

преди 1 година

130 Преструва се, това което най-добре Киро просто си знае. В коя роля ще се въплати следващия път?

94

Анонимен

преди 1 година

Да идват нови избори, тогава герберастите ще отидат в канала :)))

93

Анонимен

преди 1 година

Хубаво. Но продължавате да грешите. Днес направи пак яка изцепка. Каза"някакъвси Слави". Този "някакъвси" може да е всякакъв, и чалгар и болен човек, седящ у дома си, всякакъв, НО това беше човека който преди 30 г водеше хората на битка за свободата на словото, за правото да си инакомислещ и да отстояваш себе си. Кирил е 2 год по-малък от мен, за това въпросът ми е, къде беше Киро тогава? Защото ние бяхме на барикадите, в студа, мръзнейки и вярвайки че имаме права. Слави беше с нас. Киро не!

92

П.К.

преди 1 година

ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДНА /// Този ден - 22.06.2022 г., ще остане паметен за България. Защото бяха изритани най- нахал-ните, лъжли-вите, самонадеяните, некадърните и най-надъханите да не помагат, да утежняват и да не предприемат никакви човешки практики за бедстващия БЪЛГАРСКИ НАРОД. Този паметен ден да продължи светкавично и с други паметни дни, когато тези същите да бъдат пресрещнати и уда-рени така, че да не си и помислят повече за ИСТРАДАНА БЪЛГАРИЯ. БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРОСПЕРИРА БЕЗ такива издъ-нки.

91

Анонимен

преди 1 година

Кириле не с комуникацията, а с политиката сбъркахте. Казахте, че идвате да "изчегъртате мафията" нали? И какво - спряхте делата срещу Божков "Черепа", не направихте одит на Лукойл и Газпром за неплащане на данъци, Борисов си е все така свободен и затвор не е виждал от близо дори, Пеевски и той. Избрахте кандидатите на ДПС за управители на СЕМ. Пеевски пак купува медии, докато КПКОНПИ спи! Дадохте парите на фирмите на Борисов миналата година. ТУРСКИ самолети охраняват БЪЛГАРСКИЯ ВЪЗДУХ!

90

Изповядай се

преди 1 година

И вашите шкафчетата и кюлчета ще ги направим.

89

Анонимен

преди 1 година

Това трябва да означава: "Пратих Весела Чернева да се изявява като външен министър, вместо министър Генчовска и то тайно от българския народ, обещах сваляне на ветото.

88

Анонимен

преди 1 година

те го свалиха той щастлив като напушен,я сваляй розовите очила.

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 121Млъкна Мутрофанова, не може вечно да си позволява да ни обижда, те българите виждат много ясно неяата, да не ги подценява :)) За Славчо е ясно, за Боко още по ясно :)))

86

Анонимен

преди 1 година

Има впредвид, че нещо е объркал SMS-ите, които масово праща напоследък.

85

перко

преди 1 година

Киро не се ядосвай, Каквото повика, това се обади! Важното е, е имаш комуникацията с Ленчето! Политиката я остави за можещите.

84

Анонимен

преди 1 година

прекаленото себеотдаване за украинците и пренебрегването на бедните българи,призива за даряването на по 1 заплата,любовните снимки лъжите за Сев.Македония,цените,горивата още колко....да пиша..

83

Анонимен

преди 1 година

"Той сподели, че за него това не е края. Вярва, че българите не искат да бъдат управлявани от Борисов, Митрофанова или Слави Трифинов."_______Ако Митрофанова има нещо общо, тогава бих оставил цветя пред посолството, кутия бонбони "Мерси" и 20 годишна ракия. Пич, такъв американски слуга като тебе не бях виждал, смятай щом чак и руското посолство го е хванало срам от тебе.

82

Анонимен

преди 1 година

До 116Мутрофанова ти ли си, требва ли в лудницата да те пращаме или по добре да те изгоним :)))

81

Анонимен

преди 1 година

Кирчо няма как да комуникира с българския народ, защото не говори български, не познава българската история и не познава българския нрав. И за съжаление нищо не е научил за месеците си на власт! Пак Русия му виновна за дивотиите - кога Путин, кога Митрофанова! Българинът е скептик - той не е нито кленов канадец, нито наивен англосаксонец!Лесно хваща тарикатите и манипулациите и пощурява кротко - като магаре на мост! Продажен предател, пореден разушител на България! Кандидат за затвора!

80

Darth shadow

преди 1 година

самолетно билетче за канада, свършено е с пълния провал и кирил петков лудия..

79

Анонимен

преди 1 година

Банкянския като Орбан ли ще ходи да се моли в Кремъл, питам от любопитство :))) Не че имаше файда за Унгария :))

78

Анонимен

преди 1 година

Турци, патриоти-***, мутри и чалгари - ето това ни е държавата

77

Анонимен

преди 1 година

Киро съвсем превъртя! Асен може би да оглави правителство!