76

СМЕХ....

преди 1 година

НА КОГО В БЪЛГАРИЯ МУ ПУКА НЕЩО ЗА РС-МАКЕДОНИЯ...КОГАТО СМЕ В СЕРИЯ ОТ КРИЗИ НИЩЕТА И ТОТАЛНА БЕДНОСТ ПОРАДИ РУСОФИЛСКИ ПРОСТОТИИ...СТИГА С ТОЯ ЧИСТО ВЪТРЕШЕН ПРОБЛЕМ НА РС-МАКЕДОНИЯ!!!!

75

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 84 БКП е направена защото Стамболов и Каравелов правят гражданска война в бг и се избиват едни други. Другите демократични партии са били още по-зле от БКП.

74

Вьзмутен

преди 1 година

Кьлнях се в герб но виждам , че са готови да истътгуват бьлгария , никога повече глас от мен за - пп ,герб

73

Анонимен

преди 1 година

Аз не мога да разбера, защо требва да ни пука и да ни занимават постоянно с макетата :)) Други проблеми няма ли БГ, че само за тези дето ни мразят трябва да мислим :)) Разбирам, че Албания е в пакет с макетата и искат да влязат в ЕС, обаче ако искат в ЕС, требва да се отделят от пакет, щото е невъзможно почти да приемеш некой, който да те мрази открито :)

72

Анонимен

преди 1 година

Преди месец писах какво ще стане с Македония и получих само минусчета. Сега и за Коце и Джамбаза да ви кажа - ще ги държат за отдушник на парата, но власт няма да видят никога. Ако решат да се ежат, ще излязат снимки и документи:))) Препишете си тези две изречения:))))

71

Анонимен

преди 1 година

В качеството на какъв Борисов дава зелена улица, откога партийните лидери имат право на това, още малко и ще обяви война на Русия.

70

Анонимен

преди 1 година

Естествено, че са една партия, сега ли рзбрахте, че в бг има само 1 партия БКП :DТия от ВМРО филияла на партията майка ко се правят на застреляни :)

69

Ми555

преди 1 година

БОЙКО ГО ХАКНАХА С КОМПРОМАТИ!!! ТОВА Е ПОЛОЖЕНИЕТО!

68

ТАКА Е

преди 1 година

АБСОЛЮТНО ВЯРНО!!! ТОЧНО ЗАТОВА БЯХТЕ ПРЕМАХНАТИ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО ПО ЗАРЪКА НА САЩ И ЕС!!! НА ТИЯ СВЕТОВНИ ЗВЕРОВЕ ОСТАВАМЕ СЕГА!!! Ужассссс!!! НИЩО ДОБРО НЕ НИ ЧАКА.

67

До Цветан

преди 1 година

Къде спиш?Днес Борисов изтъргува България,като каза ,че ГЕРБ ще гласуват за сваляне на ветото.

66

Киро Х

преди 1 година

Бойко е готов! Сготвили са го! Още миналата седмица, когато рязко смени позицията и заяви, че е против оставката на това правителство, стана ясно, че някой му е променил настройките! Бойко, да бъдеш трижди проклет, ти и семето ти, ако предадеш и продадеш Македония! Анатема!

65

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 61Всичките без Гренландия имат история, макетата имат само българската, щото са българи :)) Едно е държава с история да си отстоява националните интереси, друго е некой да краде историята на друга държава, щото нема собствена такава :))

64

SDI

преди 1 година

Очаквах това от ББ. Ще следя внимателно кой ще подкрепи рсм в парламента и тези, които го направят ги зачерквам завинаги, т.е. никога и при никакви обстоятелства няма да гласувам за тях или за кандидати, подкрепени от тях. ББ сънува как се връща на бял кон във властта, но направи голяма грешка - сега ще бъде по- презрян отвсякога. Вярно е, че върху държавата ни беше оказан безпрецедентен натиск и политиците се опитват да се измъкнат по някакъв начин от това, но предадоха нацията ни.

63

Анонимен

преди 1 година

Куцо и сакато коментира, но нито е чело за какво става дума, нито ще прочете, но да даваме " компетентни" мнения сме първи.

62

Алкохолик

преди 1 година

Кога ще изтрезнееш. От сутрин ди на твърдо.

61

Анонимен

преди 1 година

ЕС е създаден точно срещу такива крамоли каквито разпалват агентите на Москва от ВМРО срещу РСМ. Елзас и Лотарингия вече не са проблем между Германия и Франция. Колкото повече се мъчим да доказваме че РСМ всъщност е българска историческа област толкова повече ще се намразваме едни други. Оставете ги македонците ако искат да се наричат и марсианци. Ще дойде ден когато сами ще се срамуват че заради Сърбия са застанали срещу братята си българи.

60

Анонимен

преди 1 година

Абе, пияници, забрави за политиката , Македония няма да те спаси повече.

59

Анонимен

преди 1 година

Тлъстакът от Банкя ( който заяви , че не харесвал де*бели хора, хахаха, сигурно тогава не смее да се погледне в огледалото) реши да се препоръча на господарите като по-верна и послушна к*уртизанка даже от тъ*пото Киро. Бедна ми България! Дали ще има кой да я защити от това огромно предателство??????!!!! Народе ????

58

Додо

преди 1 година

Бойко Борисов тръгна на времето като един български Виктор Орбан, но незнайно защо, рязко направи завой и обърна палачинката! Вероятно, сатаните от Глоб0-Хом0 го държат изкъсо с някакви компромати, защото на моменти Бойко Борисов води открито антибългарска политика. Ако наистина сега предаде България и Българите по македонския въпрос, то тогава той си е директно за бесилка.

57

Анонимен

преди 1 година

Да се маха това вето, особено щом сега ЕС ще извива ръцете на Македония, а ние ще получим всичко което сме искали.