155

Банкеръ

преди 2 години

Г н Президент вървим към Чилийския сценарий ако Ви пука за България трябва крадците от т.н. преход да бъдат наказани с оловни лекарства еднократно.Просто няма друг начин.Който го направи Българите ще му издигнат паметник,като този на Левски.19

154

Анонимен

преди 2 години

Лицемер , Слуга на россия

153

Анонимен

преди 2 години

Викиту Нюланд, се е заела да реди правителството. Кирил се срещна лично с нея в Америка, все пак тя е специалиста за източна Европа. Има опит в Украйна. Онзи ден Херо Мустафова, беше при Руменчо, за да рапортува.

152

ха ха

преди 2 години

Ооооо, ти се сети да се появиш, бе....Явно нямаше начин да не кажеш няколко думи вече, иначе те няма по площадите да вдигаш юмруци....И от 3те изречения 2 и половина бяха да не би случайно някой да си помисли, че може да наруши ветото за Македония...Тоест Македония се оказа най-важното в тая страна, така ли, българския народ и проблемите му нямат такова значение колкото да не пада ветото? Питам се защо. Риторичен въпрос-Митрофанова и Русия така искат!!! Чуден президент-няма що.

151

Анонимен

преди 2 години

А кой ни набута Буци Чичака?Сещам се за едни германци...айден байден гъзайден!

150

ГДБОП, ДАНС, някой?

преди 2 години

Алоо, службите??? Президентът на България току направи официално изявление, че ОПГ пазарува депутати. Това не го казва *** от Люлин, 6-ти микрорайон. Казва го Президента на държавата. Самосезиране, проверки, нещо?????

149

Прав е Президентът

преди 2 години

Не стига, че тези депутати получават 5 цифрени заплати МЕСЕЧНО, А И НЕ РАБОТЯТ! Явно отиваме към предсрочни избори (вероятно есента). Семейството ми обмисляме да подкрепим пп "Възраждане", защото не виждаме други достойни партии и политици на този етап. Само пп "Възраждане" присъстват редовно и работят в Парламента, докато другите - не! Важно е страната ни да има управление, но качествена и честна власт. Повечето в Парламента НЕ са! Тези НЕ ги е грижа за Държавата и народа, а само за заплатите!

148

Анонимен

преди 2 години

Взе ли си прощално сбогом, с менторката на правителството, Херо Мустафа? Тя ти ги до влече, ама няма да си кажеш. Ти си само пешка.

147

москва

преди 2 години

Руски лакей, мражещ България. Този за 6 години не е напавил нищо за републиката освен излизането от ЕС и НАТО

146

Анонимен

преди 2 години

Радев, и ти си една шушумига...

145

Радев,виновен си!

преди 2 години

Кажи, кой ти набута Кирчо-американския посланик ли?!? Радев, истината е ,че ти вкара канадеца в политиката,така че ти си пряко отговорен за цирка и провала.. внимавай следващия път да подбереш смислени и кадърни БЪЛГАРИ, на които им пука за РБ, не за САЩ!!!Трябва служебно,което да преподпише с Газпром, защото при цена на газа 2000$ сме загубени..всички, вкл. и ти..

144

OMG_Lucker

преди 2 години

Кой го бил препоръчал Кирчо ли? БайДън го препоръча! Да, Радев също го промотира, но има ли значение какво Радев е направил в случая? Или трябваше царя - БайДън да даде, а пъдаря- т.е Радев да не даде, да се противопостави? Теоретично този вариант съществува, на практика обаче- няма как да стане. От днес за утре щяха да го импийчнат, да започнат протести и т.н. На нашите политици им е позволено да шават в много тесен коридор. Така че е лесно да се плюе по Радев, но гледайте обективно на нещата.

143

Анонимен

преди 2 години

И да не забравяме една от единствените 5 дърважи в Европа със спряни търговски отношения с Русия със политика изцяло създадена под натиска и ръководена от външни лица.

142

Психиатър

преди 2 години

Заглавието да се чете: "Сърбам с огорчение манджата, която надробих преди година"

141

Анонимен

преди 2 години

Ех, аз пък господин президент съм на 32 години и следя с огорчение разпада на държавността в България и възцаряването на корпоративния рекет и полицейщина. От както съм роден 1990-година получаваме най-лошото от двете страни на Берлинската стена. Една от последните 5 държави част от Запада, в които марихуаната е забранена и се лежи в районно, една от единствените 5, със съсипана от Вас, но построена от нашите майки, бащи и дядовци държава. Смешковци в костюми - дръти, комплексари и интересчии.

140

Анонимен

преди 2 години

Румба, на Херо се жалвай не на нас. Нейните заръки изпълни ти. Рекламации на Козяк.

139

Бесен

преди 2 години

Не че и ти не помогна! Не се прави на огорчен! Трябва да си горд, че достойно изпълни заповедите на Кремъл!

138

Анонимен

преди 2 години

който го препоръча Кирчу ..да си посипе главата с пепел.

137

ПроСоТо

преди 2 години

Сигурна съм че Радев е добър човек.

136

Анонимен

преди 2 години

Президента е просто един високопоставен представител, може да си дава мнението, но почти нищо не зависи от него. Лошо няма, отстрани винаги е по-лесно!