32

Анонимен

преди 1 година

Октоподът на промяната е ПП.Прокопиев е получил 1.6 милиарда от Плана за възстановяване и развитие на ЕС от кабинета на Кирчо.Сега същия му дава 30 млн да купи депутати и да организира протести,за да си запази властта и пак да гушне някой милиард от еврофондовете.

31

Анонимен

преди 1 година

Прокопиев е забравил да плати и на тези журналисти хахаха

30

Анонимен

преди 1 година

Вие верно ли ни цитирате буруджииева.Аз пък казвам, че не могат да дават лигитимност лелките във фейсбук, снимани пред китките на двора или с внуците, от най забитите села и паланки. Които да ми коментират по цял ден във фб, как си искали бойко или, че трябвало да се молим на путин за евтина газ.Хора, които си нямат и идея какво става в големите градове и как мафията на герб и дпс е окупирала държавата.Така че, Татянче, можеш да ходиш на х

29

Кънчо

преди 1 година

До Анонимен 33 Абсолютно..каква драма вчера, че уволниха богаташкото синче..мъка мъкаа.. Даже Ани Салич се изцепи по нова : "Да чуем Минчев, когото ЗА ЖАЛОСТ уволниха". Всички тия *** бтв и нова трябва да се забреанят. Това са телевизии, които вменяват идеология, която им е зададена. Да видяхте клипчета на ленчео и кирчо да се завъртя по техните канали ? А на бойко снимките от сутрин до вечер ги показваха и канеха експерти да ги анализират. Бойкот на Нова и бтв и протести и пред тях

28

Анонимен

преди 1 година

Кви са тия платени ко_ври... а така, де, "социложки"? Впрегнали са ги и тях да обслужват интересите на новата четворна коалиция - ГРОБ, Вгъзраж_дани, Дъпъсъ и Има такива неудачници.

27

Анонимен

преди 1 година

Още си спомням как същата гледаше Боко, докато й течаха лигите от устата.

26

Анонимен

преди 1 година

От мафията и статуквото какво очаквате да кажат :))) ДПС е опряна до стената и се чувства застрашена, нормално е да кви чат като пред заколение :)))

25

зАз

преди 1 година

неоБолшивиките (олигарси) са тумора на Бг!

24

Анонимен

преди 1 година

Стари Пастърми платени за ГЕРБ пропаганда. Ми не са убедителни!

23

Анонимен

преди 1 година

Видяхте ли снимката на Тошко Йорданов с Костадин Костадинов и Десислава Атанасова заснета от Ицо Хазарта?

22

1

преди 1 година

До Анонименоблъчват ни само БКП, гадеФ и ко

21

1

преди 1 година

До АнонименВЪОБЩЕ НЕ СА СПОНТАННО НАСЪБРАЛИ СЕ! А платено от прокопиев, божков , простото и др гадове

20

Анонимен

преди 1 година

Вие с едниПрости Чалгари ли ще се съобразявате сега, какво искали Слави и Тошо Африкански? Не ставайте смешни. На кого му пука какво иска Слави и каква коалиция иска да прави? Махайте ги тези Чалгари и се управлявайте с пряка демокрация, направо от площада. Само така ще стане каквото вие искате.

19

Анонимен

преди 1 година

До АнонименА бсп ще са под чертата .Виновен е Борисов ,нали .....

18

пияница мистик

преди 1 година

В срядае гласуването на вота на недоверието и псевдо харвардците си заминават по живо, по здраво...Не очаквах обаче, че Черепа ще заделя пари и за оставането на това правителство, което неговия подчинен cлyга - Фигуранта създаде :))) Тези същите, дето кибичеха на Орлов мост и вземаха по педесетак сега са отново тук, уж подкрепа за правителството. Видях няколко познати мутри сред метежниците. Ама явно сега им се плаща поне по 70-80 лева. Инфлация бате

17

ПЛАНдемия

преди 1 година

Днес, буквално преди час, в деловодството на Народното събрание беше внесено предателското предложение на правителството за вдигането на ветото над Македония.

16

баба мара

преди 1 година

с киро и лена ли ще вървим напред това е позор за обществото и да се събиратснощи хора да подкрепят това управление и това мислене не може неморалнихора да бъдат начело на държавата оставка и нови избори докато случим нахора

15

Кирил

преди 1 година

Антоанета и Захариева ,плачат за мутрата и очакват да се върне , но времето на далаверите за милиарди приключи! Заради такова като тези две не поглеждам мутренските телевизии!

14

Анонимен

преди 1 година

Егати, как всички медии вкупом се опитват да направят ПП мъченици. Горките те, доведоха България до 15,6% инфлация, нещо нечувано от 1997 г., но тука всячески се опитват да ни убедят какви страшни мили и добри хора с нежна душа са. Аре у лево!

13

Анонимен

преди 1 година

Махайте ги тези Чалгари и се управлявайте направо от площада с пряка демокрация. Закрийте президентството и парламента, за какво са ви тези придворни шутове наФатмака?