70

Анонимен

преди 2 години

Абе къде е Путин, че няколко таскиджии го търсят да го бият.

69

Много се смях

преди 2 години

Стана ми смешно преди 8 години Русия копува ябълки от Полша обаче онея Простите Поляци казаха слагаме ви санкции няма да копувате повече.. Русия добре няма проблем фермерите в русия бяха сити и щасливи щото заради санкций те печелега.И на края кво се получи Полша почна да плаче че никой не копува от продукцията им и на края почнаха да печатата шампи че ябълките се произвеждат в беларус само и само да им ги копуват Руснаците ...

68

ТРАКТОР ГАЗИ ТУРЦИ

преди 2 години

Русия останала била без части! Хахахаха...И като е останала без части,зашу турците и американците не я нападнат ,а се гушат и мастурбиираат ,гледайки красивите Рускини до които не могат да припарят ,понеже Руските мъже не са кекави като турските и еврейските! Аре бре,нападнете Свята Русия ! Що се гърчите пред мониторите с психарските ви комплекси за малоценност и грозотия арабо-столипинова? Що бре,nyтляци оор.е.з.анниии! ?

67

Хард да ви е Олита

преди 2 години

Печалби от началото на годината:Гоогле -37 % Ябълката - Apple - 27 %Авуди -34%Лексус -21 % И т.н Газпром +87 % Само *** може да си мисли че като е спряла нещо на някой печели..Не драги смехурковци в цялата ситуация само губите и загубите ви ще претърпяват още повече загуби защото европа е малка. Погледнете от другата страна на земното кълбо Милиардиииииии от хора само *** може да си мисли че ще засегнат чужди интереси

66

Анонимен

преди 2 години

Расия се бори да бъде полюс на света! Мале, Мале, ба. хти полюса, които след година ще остане без сертифициран за света самолет и коли с технология от 70те на миналият век.

65

Пенка от Габрово

преди 2 години

Да живее Русия! Долу турска Украина!

64

санкции до дупка

преди 2 години

В окупирания от Русия Кьонигсберг (Калининград) вчера са се били за цимент

63

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Имам видения! Виждам чuфъута Едвин Сугарев да се поти над хампютъра сглобявайки информации ,които нема как да са достоверни,защото за да се достигне до каквато и да е било Руска информация е нужно,първо на първо,да се общува с Руснаци. А на чuфъутът ашкеназки Сугарев Едвински му липсва едното и другото топката и онуй що евреин нема как да има ни като качество,ни като размер. Наздраве! ДА ЖИВЕЕ РУСКО-БЪЛГАРСКАТА БЕЗСМЪРТНА ДЪРЖАВА,ГНУСНИ ТУРЦИ,АРМЕНЦИ,ЕВРЕИ,ГЪРЦИ,ГРУЗИНЦИ,ИЛИРИЙЦИ ,ИСПАНЦИ,РОМИ !

62

Анонимен

преди 2 години

Искаме референдум за напускане на НАТО и ЕС за да си получаваме пенсиите най-накрая в рубли!

61

Зевзек

преди 2 години

Аз откога им разправям да почват да отглеждат магарета и катъри а за въздушния транспорт най добре да внасят летящи килимчета от Саудитска Арабия.

60

Анонимен

преди 2 години

Путин искаше да демилитаризира Украйна - Украйна вече има една от най-добре въоръжените и обучени армии в света.

59

Анонимен

преди 2 години

Путин искаше да държи НАТО далеч от границите си - Финландия и Швеция вече бързат да се присъединят към НАТО.

58

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

Бил съм две години в Свети Ленинград по стечение на семейни обстоятелства и знам всичките им батаци още тогава. Баща ми караше "Мосю", а през зимата стартираше двигетеля с яко въртене на манивелата. Още тогава бяха пълна скръб. Когато седем годити по-късно посетихме Париж и Фракфурт, разбрахме че Матушката е пълна порнография и досега е оцелявала само на късмет, но вече и късметът й избяга.

57

Анонимен

преди 2 години

На следващите избори гласуваме за Възраждане и ставаме провинция в Руската федрация

56

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 2 години

Скоро в Русия ще започне производството на части за Еърбъс и Боинг !

55

Анонимен

преди 2 години

Важното е че санкциите правят рАссия по-силна !

54

Анонимен

преди 2 години

Там където са замръзнали мамутите, там ще открием скоро и археологическите разкопки със замръзнали руснаци

53

Анонимен

преди 2 години

Путин искаше да смени президента Зеленски с проруска марионетка - рейтингът на Зеленски скочи от 26% на 93%.

52

Анонимен

преди 2 години

Путин искаше да покаже на света силата на руската армия - Русия загуби 1/3 от военните си сили, без да превземе и една цел.

51

Анонимен

преди 2 години

Путин искаше бърза военна победа за отвличане на вниманието от влошаващата се икономическа ситуация в Русия - руската икономика все повече се унищожава от санкциите, а рублата се срина.