32

ПроСоТо

преди 2 години

И НИКАКЪВ "вот на доверие" !..Избирателите ви го дадоха това доверие,а ИНТРИГИТЕ на засегнатите не ни интересуват.

31

МА я стига бе

преди 2 години

Пинокио, я престани да се асоциираш с държавата с виеватиизрази. На кой да бъдели лоялни. На тебе мутро некадърна, точно на теби на т ъ п и я ти авер ще да са лоялни.

30

От Лютиброд

преди 2 години

Евала на Кокоран, стисна тиквените фирми за топките, от частната митница вият на умряло - 100 бона на ден как се прежалват?

29

Анонимен

преди 2 години

Проблема на ИТН и на хората се казват Киро лъжеца и Асен крадеца

28

По

преди 2 години

Добре ония от сарайте отколко тия унищожители на държавата.

27

ПроСоТо

преди 2 години

итн НЯМАТ "политическо ръководство"!!!...Те имат НАЧАЛНИЦИ ,които са ИЗВЪН тая сбирщина,на които началници чалгарите служат..

26

Анонимен

преди 2 години

Славуца ще прецака и следващия парламент.Ако влезе.Така че,всякакви оставки са безмислени.Винаги най-големият печеливш е оня от сараите.

25

Хкк

преди 2 години

Хората с 3 милиарда правят космически кораби.а тия с 20 милиарда напраиха тройни цените и искат още може би да станат петорни .махайте се крадциии

24

Анонимен

преди 2 години

Изключителен скандал е да назначиш за финансов министър лице, което така е управлявало собствената си фирма, че тя е фалирала и оставила дългове за почти 9 млн. британски паунда. Този ококореният дори е измамил и сътружниците си.

23

Анонимен

преди 2 години

Славчо щял да прави коалиция с ГЕРБ и ДПС.Да ви е честита новата тройна коалиция.

22

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

Кокорчо пак се кокори пред камерите. Моят опит показва, че кокоренето е характерно за за хладнокръвни психопати и патологични лъжци. Тед Бънди е бил кокорчо точно както Асенчо.

21

Анонимен

преди 2 години

Първо обяснете къде изпапахте 9 милиарда лева през декември от хазната! За какво ги дадохте? За България това са страшно много пари! Видяха много пари - дай сега да ги пилеем. Пладнешки разбойници с главатари Кирчо и Кокорчо.

20

Анонимен

преди 2 години

С или без ИТН просто не ставате, Кокорко!

19

Анонимен

преди 2 години

Как един данъчен измамник стана шеф на НАП?! Как толкова богати хора, като семейство Лорер, Кокорчо, дядо Еконт-ий, Сербезова, просто Киро, яхнаха властта в държавата! Не им ли стига собственият бизнес, та взеха да се учат на политика и сринаха държавата, а народа обедня и онемя?! Пари, повече пари, от алчност и безочие, ето това е целта на тези наглеци! Къде ще ги носите бе хора, щастливи ли сте, че се провалихте тотално!

18

Ддг

преди 2 години

Асан му требват по милиард на ден ,иначе за пенсии няма да има .Как може да няма лимит за глупостите на случайно попаднали екземпляри на власт .

17

Анонимен

преди 2 години

Има такъв народ,но вече няма такава партия.ИТН отиде в канала,като предшествениците им.

16

Забележете

преди 2 години

Прави ми впечатление как цялата измислен партия ПП в последните дни започна да злобее, да обижда , да клевети и лъже... Кирчо и Кокорчо си помислиха, че ще са вечни. ПП, БСП, ДБ трябва да бъдат изринати моментално!

15

Анонимен

преди 2 години

Проблемът с ИТН идва от алчността на учиндолеца,който не получи едни милиарди,да си финансира кабеларката.

14

Анонимен

преди 2 години

За четири месеца правителството изхарчиха парите на държавата и останаха с резерви за един ден напред. Кабинетът се занимава с щедри харчове, трупа дългове, дефицити, това не води наникъде. За времето дотук финансовият министър Асен Василев не е казал и 9 смислени изречения как са изхарчени 9 милиарда лева. Постоянните актуализации на това правителство са вредни, харчовете са щедри и не е ясно в бъдеще кой ще плаща сметките. ОСТАВКА

13

Анонимен

преди 2 години

Нашата благородническа чалгарска класа поздравява вашта класа с песента Далавера далавера!