9

Анонимен

преди 2 години

Пръснахме Парите не разчитат на гласове, те са на каишка на Ko3яk...

8

Бате буци

преди 2 години

Вьпросьт с кабинета е ясенНо тук идва другият - готов ли е бацо за своят -4 ти мандат като ръководител на дьржавата

7

akudд

преди 2 години

танасова. конституцията го позволява...

6

Хаха

преди 2 години

Как ви се иска да крадете отново. Заедно с ДеПеСе-то. Да плюскате, да пълните чекмеджета и да строите Сарай след Сарай. Свърши вашето време!!!

5

Анонимен

преди 2 години

Имаме за премиер един деге>>нерат, който лъже за закуска, обед и вечеря, който изневерява на съпругата си пред очите на целия свят и няма капка съвест и морал пред децата си да спре дори в този момент - тези негови качества неминуемо са пренесени в управлението на държавата и от това страдат всички.

4

Анонимен

преди 2 години

за канадския гражданин гласуваха само 20%. от тях колко още му верват? 14? 10? от самото начало сме правителство на малцинството

3

Анонимен

преди 2 години

за канадския гражданин гласуваха само 20%. от тях колко още му верват? 14? 10?

2

Анонимен

преди 2 години

Новите харвардски политици наистина са аматьори. Явно не знаят или не разбират, че правителство на малцинството се избира единствено с мнозинство. Разбира се, че е невъзможно да се случи. Те са орел, рак и щука.

1

Анонимен

преди 2 години

Зачатието след насилие и преврат е обречено на СМЪРТ - Радьо Путлеров е яловото родителче, но той няма как да мисли какво точно е причинил на цял един народ - няма мозъчни клетчици за чак такъв мисловен процес. От нас си зависи да "изчегъртаме" тнусния кремълски ИЗЧЕГЪРТВАЧ, белким сколасаме да си платим сметките, млякото, сиренето и доматчето за поминъка.