153

Анонимен

преди 1 година

Тyзeмци, нали искахте да живеете като западно-европейци. 30 години ядохте жаби и търпите мизерията за да живеете някога един ден като западно европейци. Имам добра новина за вас, тyзeмци, този ден идва, ското ще живеете като истински западно европейци - 15 градуса температура в стаята, душ един път месечно при това споделен, хляб 20 лева, ще карате колела или само градски транспорт, няма коли, ще ядете насекоми и синтетична храна. Честито, тyзeмци!

152

Анонимен

преди 1 година

Русия владее всички стратегически ресурси - енергии, вода (след Бразилия), уран, метали, а с Украйна (Новорусия, не цялата Украйна, цялата не е нужна) получава монопол и за най-важния стратегически ресурс - храната. Зърното не е критично за Русия, Русия и сама се осигурява и изнася, но с Украйна вече е водеща и ще контролира световния пазар на зърно. Европа зависи от зърното на Украйна. Познайте каква ще бъде скоро основната валута за търговията с продоволствия.

151

Китанчев

преди 1 година

Руснака как търпи недоимък, а вие не можете? Потърпете малко и нещата ще се наредят. Ето украинците вече са на 20км от Херсон, руснаците май няма да имат време за референдум там, защото ще бъде харковския сценарий.

150

Анонимен

преди 1 година

Моментът на истината идва. Ако преди беше възможно да печаташ пари още някой и друг месец, вече не става. Срещу инфлацията трябва производство, а за производство трябват енергийни мощности, а енергийно мощности няма, или са много скъпи и са в рубли. Вместо енергийни мощностти има безполезни скъпи и вредни соларни панели и вятърни перки и трилиони похарчени за зелената измама вместо за развитие на енергетика.

149

Анонимен

преди 1 година

До Купувайте рубли - тоя курс е изкуствен и няма нищо общо с реалния. Опитай да купиш 1 долар с 60 рубли да видиш как ще ти се изсмеят навсякъде... хахах, балами!

148

Анонимен

преди 1 година

Светът се променя много бързо. Разбираемо е човешкото желание "дайте та потърпим малко и всичко ще се върне както преди". Не, няма да се върне. Качеството на живото на запад ще се влошава, а животът в България ще бъде много по-тежък.

147

Никола Стефанов

преди 1 година

Края на януари литър А95 беше 2,20. Сега е 3,50. Който си няма друга работа да смята колко е реалната инфлация.

146

икономиката се срива

преди 1 година

Икономиката в ЕС се срива. Не може да има потребителско общество и да продаваш гаджети и айфони на хора които не могат да си платят отоплението и миришат защото пестят топла вода.

145

Анонимен

преди 1 година

?27,7 млрд - рекорден търговски дефицит в Еврозюза през март - за цялата история на съществуваме на ЕС. 40,4% скок на импорта, свързан с резкия ръст на цените на импортните енергоносители заради антируските санкции.

144

Анонимен

преди 1 година

До Купувайте рубли, ми купувай рубли бе другарЮ:))) само имай в предвид, че после неможеш да си ги обмениш отново в долари или евро, ама ако ти трябват отиваш до слънчака и купуваш, за едно евро руснаците там дават по 120-130 рубли, а ако се раходиш до Истнабул може и по готин курс да хванеш

143

Купувайте рубли

преди 1 година

Рублата се стабилизира около 60 рубли за долар. А дядо Байдън разправяше че щяла да падне до 200 за долар. Ако търгувате с валута на Forex си струва да залагате на рубли.

142

Анонимен

преди 1 година

в момента тече тест в България "до колко можем да вдигнем цената на горивото преди да изреват" всяка седмица го вдигат с по 1, 2 стотинки , за сега няма проблем, Българина си зарежда без да мрънка, според мен прага е 5 лева ....

141

МММ

преди 1 година

Ето очакваната от русофилите статия! Като чист горски полъх за тях, ей! Статия за руското превъзходство? Хорошо!

140

Анонимен

преди 1 година

Сега отново да попитам защо АДЖЕБА при цена на петрола 150 долара преди 14г цената на горивата беше 2.60, а сега при 120 долара е 3.20 и кога най-сетне тая "Комисия за Защита на Конкуренцията" ще вземе да преустанови работата на тия горивните картели в България? Петрола скача и след 15 мин скача цената на бензина? Що? Щото се вдигнала цената на петрола! Петрола пада - цената пак висока! Що? Щото трябва да продадем скъпия бензин! А евтиния що веднага поскъпна? КАРТЕЛИ !!!

139

Анонимен

преди 1 година

Алооооу, не ми трийте коментарите, ами си оправете подзаглавито!

138

Анонимен

преди 1 година

Според лекарите които следят здравословното състояние на краля на Саудитска Арабия коро може да се представи пред Аллаха, и крал става принц Салман, известен като голям "приятел" на САЩ и лично на Байдън, и тогава Саудитска Арабия ще смени рязко посоката.

137

Анонимен

преди 1 година

Свободных мощностей для замены российской нефти в мире нет - генсек ОПЕК

136

Анонимен

преди 1 година

Не само енергиите, но и цените на храните ше се определят в рубли. Сега вече с контрола над Новорусия Русия е монополист на доставките на енергии и храни, а светът се разделя на валутни зони. ЕС е във валутната зона на Русия и ще се подчинява на финансовите закони на Русия, иначе да си търси други доставчици и да се грее на вятърни мелници и соларни панели и да яде насекоми и храни от преработени изпpaжнения.

135

Анонимен

преди 1 година

До още на 15 декември А ти къде принадлежиш, бе природно недоразумение? На запада, или на изтока. Писна ми от национални предатели! Вашето мото е, колкото по-зле, толкова по-добре. Само, може би, крехката ти възраст те оправдава. На това са те научили, това говориш. Тикате България в ръцете на нецивилизованата източна ***.

134

Анонимен

преди 1 година

В Саудитска Арабия не вдигат телефините на американците.