115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 145 "Днес в САЩ децата завиждат на родителите си за живота който са имали." Днес децата в САЩ завиждат на родителите си и от отчаяние емигрират в Русия, където са истинските възможности. :))))))

114

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай ще повишават стандарта си на живот, а населението на ЕС и САЩ ще продължи да обеднява и да затъва в тежки социални, икономически и политически кризи.

113

Анонимен

преди 1 година

Американската мечта: десеилетия наред децата в САЩ живееха по добре от родителите си. Сега е невъзможно да се намери добре платена работа, а тези които са завършили университети излизат от университета с дългове от порядъка на 200 хил долара. Днес в САЩ децата завиждат на родителите си за живота който са имали.

112

Анонимен

преди 1 година

До Споко "Споко, квалифицираните руснаци напуснат Русия." Охооо, жулна ли те? Като попарен скокна. :))) Ами, кво да правим, не им се стои в "рая" на сатрапа. :))))) Същия, за когото работиш. :)

111

д. бахур

преди 1 година

Някой ще продължи да яде бахура.

110

Мачкат Българи

преди 1 година

Главният прокурор Гешев използва Двуметрови Пернишки мутри да тероризират Българи, полицията им слугува!Полицията в Перник и Бобов дол е крайно корумпирана, слугува на Двуметрови мутри срещу подкупи!

109

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС минава на контролирано изчислими квантово възобновяеми енергии и спира да купива газ и нефт от Русия.

108

Споко

преди 1 година

Споко, квалифицираните руснаци напуснат Русия. До дни, даже до часове руската икономика ще рухне, Русия ще фалира и ще бъде разчленена на няколко демократични държави които ще продават евтино газ и нефт и ресурси, ЕС пак ще си живеят добре както преди, а ние българите ще ходим да им миеме улиците и да изкарваме евра да си купуваме голфове и всичко ще се върне какти си беше.

107

А.Филетов

преди 1 година

11ти генерал даде фира оня ден, а касапина от Сирия вече не е главнокомандващ на операцията. Що така бе друзя, то ръководството на руската армия се сменя по често от треньо на български футоболен отбор. Да не би да е защото нещата не вървят по план?

106

Анонимен

преди 1 година

До Споко Аз ходя на работа, спортувам, спя, веселя се, пътувам, и когато и да отворя постоянно ти чета гллупостите. Представи си за какво "споко" става дума. :))))

105

До 133

преди 1 година

Този, който пръв направи контролирано квантово изчисление, печели света за следващите стотина години.

104

Споко

преди 1 година

Споко, ние ще победим Русия, защото ние сме добрите, а Русия е от лошите, а както всички знаем ние добрите винаги побеждаваме.

103

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 128 "От началото на 2022 г 4 000 000 руснаци са напуснали Русия" И то не кои да е, ами най-образованите и заетите във високопроизводителни сектори като технологичния, икономическия и пр. :))

102

Споко

преди 1 година

Споко, ЕС минава на кохезионно-хибридни квантови възобновяеми енергии и спира да купува газ и нефт от Русия.

101

Абе

преди 1 година

До до Абе ... напиши "Путин: ключови промишлени сектори имат голямо забавяне" и ще го намериш. :))))

100

Кефалов

преди 1 година

Лавров обикаля по села и паланки(разбирай страни от 3ия свят) та белким някой му обърне внимание и му влезе в положение. Преди няколко дена се моли на африканския съюз да ходатайстват пред запада за сваляне на санкциите, апък оня ден самолета му не успя да стигне до сърбия, а после каза че няма да налагат нови санкции за това Абе смях в залата.

99

Анонимен

преди 1 година

Абе байдоня иска ТСВ.... То е повече от очевадно.. Ако недай си Боже се стигне дотам нарамвам калашшника и почвам да чистя родината от индийци и укри.

98

Анонимен

преди 1 година

Всички русофили до един са дoлниБoклyци и предатели...Фашистка Русия няма да победи в тази война, защото, това ще означава, че цивилизования свят не може да спре един самозабравил се глyпак и диктатор.

97

Анонимен

преди 1 година

От началото на 2022 г 4 000 000 руснаци са напуснали Русия .

96

Таня

преди 1 година

Очертавс се ясна посока да се зарежат въглеродните горива. Рано или късно, това трябваше да се случи. САЩ, производител номер 1 на петрол не строи рафинерии от близо 50 години. Не е случайно това. Големите западни технологични компании от известно време увеличиха търсенето на квантови физици с над 300%. В нашата агенция имаме над 30 отворени позиции само за Холандия. А преди я имаше по 2-3 на година, я не. Усеща се, че пробива е съвсем близо.