199

До руски трол 3

преди 2 години

русия не е оная "Марушка Русь" за която бълнуват русофилите! русия е върла капиталистическа империя враждебна на всичко човешко. руската оръжейна промишленост е главния кукловод който задвижва марионетката Путин, който започна тази война за да утоли кървавата алчност на тази руска оръжейна мафия. Освен огромните печалби от продажбата на руски оръжия руската мафия се сдобива в случай на успех и с житницата на Европа - Украйна, освен богатствата на Донбас! Руската мафия е грабител а не освободител

198

До руски трол 2

преди 2 години

С какво капиталистическа русия е по-добра от САЩ? русия е империалистическа държава управлявана от капиталистически олигархичен Елит, развратен, кръвожаден, човеконенавистен, алчен за пари и власт като всички Олигархии! Защо руската Олигархия да е по добра от другите Олигархии? Все едно някой да каже че френските вълци са по "хуманни" от германските! Всички вълци независимо дали са германски или руски са еднакво кръвожадни. Всички Елити имат за цел да грабят да убиват така и руската мафия!!!

197

До руски трол 1

преди 2 години

"това не е като американските войни които се водят най вече за печалбите на оръжейната промишленост. Русия не воюва с желание или от алчност" хихихи. Значи според тебе русия воюва ей така за спорта, за купата на съветската армия!Руската оръжейна промишленност стои зад гърба на марионетката Путин който разпали тази война в нейна угода, най вече за да може руската военна промишленноста да спечели милиарди от продажбата на руско оръжие също да заграби богатия Донбас и плодородната земя на Украйна!

196

юбералес

преди 2 години

Работата се изяснява - Крим за Русия, Украйна и Беларус за Европа.

195

мазепа

преди 2 години

До CostaКоста - главо проста, съветско не означава руско. Киевското метро си го копаха украинците, московското - немците.

194

Toни

преди 2 години

Интересно нападнаха Украйна за да спрат разширяването на НАТО.И какво се получи-сега трябва да нападнат и Швеция и Финландия,а като завършат ,,победният си поход,, в Украйна може би трябва да ,,освободят,, и България че само един гьол ще ни дели.Тоя ,,пич,,Путин наистина си е заврял главата в собственият си з****к и да не казвам какво само вижда.

193

Гого гого

преди 2 години

А и аз да се изкендзам по въпроса - офанзивата в украйна върви бавно защото руснаците се опитват да минимализират цивилните жертви защото превземат райони с многобройно етническо - руско население -при настъплението си постоянно отварят хуманитарни коридори доставят храни и лекарства и прочия - затова американските мафиоти спряха руските телев - друготоса празни приказки на прозападни блюдолизци - ако войната беше с друга нация - не ми се мисли какъв огън и жупел щеше да им се изсипе на главите

192

Costa

преди 2 години

В Киевското метро онзи ден се появиха плакати и стикери, призоваващи да се откаже от това "тежко наследство" от съветските времена. "Откажете се от метрото. Изоставете наследството на Съветския съюз". За украинците е по-лесно да напуснат страната, отколкото да се откажат от всичко, да денацифицират и декомунизират нещо в Украйна. Всичко там е съветско, което означава руско... и канализацията, и водоснабдяването, и електроцентралите, и укрожелезяка, и градовете, и пътищата, и страната...

191

Анонимен

преди 2 години

Правилния момент беше 2014. Русия се поколеба тогава, но все пак им даде шанс. Резултата - 8 години геноцид в Донбас. Това което Русия прави е лошо, но ако не го направи сега, след 10-тина години ще има много по-милитаризиран конфликт. Това не е като американските войни, който се водят най вече за печалбите на оръжейната индустрия. Русия не воюва с желание или от алчност, просто си отстояват интересите. Америка ограничи избора между лошо сега или много, много по-лошо в близко бъдеще.

190

Анонимен

преди 2 години

Рашинисти, да ви го НАЧУКАМ, мизерници такива!!!

189

русия ще загуби

преди 2 години

русия е носител на страдания, бедност, отчайваща мизерия, терор, безнадежност, руснаците никога не са живяли добре, затова искат да разрушат тези държави които не искат да живеят с тях или като тях. Една просперираща Европейска Украйна би била трън в очите на кремълския диктатор, както западен Берлин беше трън за ГДР. Руснаците са тежко увредени, за тях разрушението е главна цел и гордост. русия е терористичен тумор който трябва да бъде изрязан за да живеят хората спокойно. ДеПутинизация!!!

188

Qanon

преди 2 години

Русия печели и се вижда! Войната се води на украинска територия!

187

европеец

преди 2 години

До свободна Европа. *** на психиатър. Писна ни от болни съветски мозъци.

186

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 191 ЦЕЛТА Е НАТО С КОРАБИ ДА ВЛЕЗЕ В ЧЕРНО МОРЕ КАТОЧЕЛИ ЗА ЗЪРНО !

185

Чернишевски:

преди 2 години

"мизерна нация (са руснаците), нация на роби, отгоре до долу все роби" Робите мразят най-много свободните хора и тези които се борят за свободата си, така както евнусите мразят истинските мъже. Украинците са свободни и искат да останат свободни! Но русоробите искат от украинците да се предадат на руснаците, за да станат роби като тях. Затова руските роби изпитват неистова омраза към украинците, защото имат смелостта да се борят за своята свободата и не искат бъдат руски роби! Слава на Украйна!

184

mantaka

преди 2 години

хахах да бе САЩ и Русия си спретнали воина в Украина !Ама САЩ чак на 4 месец взе да им дава оръжие преди воината самите експерти на САЩ даваха 1 седмица най много и Киев превзет!А Русия като иска воина с САЩ или НАТО напада НАТОвска държава просто е !Или вече забрави денацификазията,военнатаоперация,смяна с легитимно правителство,освобождение,подкрепа на не назнам си какво си?

183

Вечна Слава

преди 2 години

Въодушевени студенти от Донбас с радост отдават живота си за така жадуваната свобода. Мобилизирани директно от скамейката в университета те отиват на фронта с гордост да се бият под руското знаме. Правят го не за себе си а за бъдните поколения, но ако останат живи и те ще се възползват от благодатта която носи Русия по всичките си земи.

182

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията която виждаме в момента не е толкова заради нарушените доставки, а защото чрез инфлацията, печатаме парите, с които в Украйна се плаща всичко, не само оръжията, а и заплатите на всички. Инфлацията е единственият начин да се генерират парите които ЕС и САЩ са обещали и постоянно наливат в тая безмислена братоубийствена война. А ние, хората, сме тия които ще трябва да ги изработят тия пари, да ги изгладуват и така да ги напечатат.

181

Анонимен

преди 2 години

Цял свят в момента страда, заради войната която си спретнаха Русия и САЩ в Украйна. ЦЯЛ СВЯТ! Ще има глад заради тая война, нещо което не е имало от предишната война. И хората продължават да я подкрепят. Какво има да подкрепяте - новина от днес, че украинците са подпалили силози с жито. Щото що не. Минирали са всички пристанища, вчера един фермер обясняваше, че пренасянето на житото по земя е 10 пъти по-скъпо. Цените растат, а всички се правят, че не е защото изплащаме войната.

180

Академик Павлов:

преди 2 години

"трябва да изразя тъжната си гледна точка за руския човек - той има талкова слаба мозъчна система, че не е във състояние да възприема реалността като такава"