64

Народа дава парите

преди 2 години

Ти нищо не даваш, Дрогаро

63

Мозък в болничен

преди 2 години

Евала Ице, ще гласувам за теб следващия път. На предните избори гласувах за братовчеда да стане депутат, не стана. Тоя път ще си гласувам за теб, никви брадчеди.

62

Анонимен

преди 2 години

До 64 , не четете мнението на царвулите , и се отдалечавате от народа то Кирчо вече ходи с 3 пъти повече охрана . Ще започне да ползва и задните входове като Орешарски.

61

Анонимен

преди 2 години

Да разбираме че като депутат не си свършил нищо , само крепиш Кирчо и кокорчо

60

Анонимен

преди 2 години

Най-голямото ти прегрешение , че държиш с гласа си това крадливо и недъдърно правителство. За благотворителността нямам претенции ако е искрена.

59

Анонимен

преди 2 години

"Дарил е заплатите си за обучение на изоставени деца" Това е друг начин да каже, че е платил обучението на своите деца. Къде учат всъщност неговите? Предполагам в частни училища?

58

Анонимен

преди 2 години

Да не си е изпрал съвестта , демек влизат два камиона , един проверяват

57

Нео

преди 2 години

Бла, бла, бла.....и мечтая за световен мир! Твоята работа е не да обикаляш домовете, а да твориш такива закони, че да няма деца в специализираните домове. В НС се творят закони, но на теб тиквата не може да вдене какво е това, но пък можеш да показваш среден плъст! Браво!

56

Анонимен

преди 2 години

Тоя парламентарен бизнесмен, цяла седмица мисли с какво да ви излъче, че е вършил тези месеци. Грозен, гърбав, изцъклен злобар

55

Ай сиктир от тука

преди 2 години

Направи добро хвърли го зад себе си .. такива мело драми са само за дойче зеле

54

Анонимен

преди 2 години

Ице не сме толкова прости колко Кирчо и кокорчо си мислят, ясна е ракламата

53

Анонимен

преди 2 години

Всички плюващи тука не са направили и 1/100000 от това, ама по плюването са най-доброто!

52

ма мола ви се...

преди 2 години

чета коментарите на няколко..да ги нарека про..ст..ка, ще се обидят..те никога няма да дадат на някой нещо свое,даже и да им е излишно...защо ли? от лошо сърце?..не ,просто те така да устроени..злобни към всички та даже и към себе си....те не могат да проумеят,че доброто трябва да се поощрява...не...това за тях не е никакво добро щом не цицат от него. Да се засрамят? Глупости.Сега всеки от разпозналите себе си ще се изпразни като плюеща змия да пляска минуси...но това пък изобщо не е важно....

51

Ицо

преди 2 години

Това да даваш пари на ромчета няма да оправи България, колкото и трогателва да ти е историята

50

Ъпсурт

преди 2 години

Господин Ицо Депутата гледа девствено, естествено от 6 месеца не шмърка нищо евтино..

49

Анонимен

преди 2 години

"На Хазарта,на моменти доста ме е дразнил с изявите си.Обаче за квотите за бг музика е 100% прав!Нали тези като дует Ритон реваха за демокрация и пазарна икономика." .........мухл ьо, става въпрос за медиите, които са на държавна издръжка. Като са толкова отворени, държавата да спре да им плаща субсидии, все пак сме в "пазарна икономика". Мухл ьо! Вземи мисли малко с тая тиква, преди да пишеш!

48

Анонимен

преди 2 години

Няма лошо, но това може да се прави и без да си депутат.

47

Ицо Депутата

преди 2 години

За тиа 6 месеца отодоха 4 декара. Мрниджера ми тръгна да вика лекара..

46

Анонимен

преди 2 години

Аз мислех, че троловете са руски - а те, български!

45

путохитлерофил

преди 2 години

За една част от парламентарната *** действията на Хазарта са непонятни и плод на болна фантазия и слава Богогу, че има и други, трезво мислещи хора с достойнство и чест, за да оценим пошлостта и алчността на на "загрижената опозиция". Браво Ицо, това е начина да изразиш благодарност към твоите и другите избиратели предпочели просперитета на България пред безпощадното / материално, интелектуално и духовно/ ограбване!