287

25252

преди 2 години

Тия западняци съвсем не ги слуша главата, бе. Троловете са самит еукри, които се оказаха измамници, наглеци и авантаджии. Че кой ще ги харесва бе?! Вземете си ги у вас си!

286

Анонимен

преди 2 години

До "Какъв е механизма". Когато се говори за ферми за *** се има предвид преди всичко антируски ***. Те са основната група. Лично аз този израз го прочетох за пръв път в дир форум може би преди доста години където се споменаваше името на много известна дама сочена за инициаторка на този стил и метод.

285

Тролчо за 5 цента

преди 2 години

*** но от Кравария и Украйна!!!

284

Анонимен

преди 2 години

Нямам нужда от *** за да се отвращавам от тези нахалници .Не ги харесвам

283

Главен Редактор

преди 2 години

Всички масмедии, които дават простор за изява на подобни руски *** ще бъдат закривани. За да се уверите в думите ми, четете "Европейски новини".

282

Анонимен

преди 2 години

В крайна сметка, за да има бежанци е виновно недъгавото кремълско джудже.

281

Анонимен

преди 2 години

Те имат България за бащиния. Техните ръководители също. Мисля че статията цели да промива мозъци в Лондон.

280

Анонимен

преди 2 години

До Стьопата Не, бе не си ***. То само името ти такова.

279

Стьопата

преди 2 години

Защо се опиотват да ни изкарват руски *** ???Всеки си има мнение по въпроса, има своите наблюдения и виждания.Ежедневно работя с "украински бежанци". Не са никакви бежанци, а са дошли на почивка в България - безплатна. На гърба на България и на българския народ. Те да ядат и пият, друг да им плаща сметката. По цял ден обикалят по молове и магазини, спокойно пазаруват, "заредени" с долари и евро. Истинските бедняци са в Украйна.Така не може да продължава - Болен здрав да носи!

278

Анонимен

преди 2 години

Лондон явно смята че българския народ е глупав и не може сам да прецени кого да уважава и кого не.

277

Ghost

преди 2 години

За теб авганистанците и ромите са предпочитаните, така ли да разбираме?

276

Анонимен

преди 2 години

Над 80/90 % от коментарите под останалите статии не просто са антируски. Те са злобни груби лъжливи. Много често пишат украински ***. Имам чувството че работят в редакцията трият коментари и отнемат достъп. Официалното медийно пространство е изпълнено с умраза към Русия и то от много месеци и години насам. Относно украинските "бежанци" нека Лондон да ги вземе. Тогава ще говорим. Те не са бежанци.

275

Анонимен

преди 2 години

ТРОЛОВЕТЕ СА В БНР И РАЗПРОСТРАНЯВАТ ФЕЙК НЮЗ ЧЕ В СУПЕРМАРКЕТИ УКРАИНЦИТЕ ПЛАЩАЛИ 9 ЛВ ЗА 1,5 ЛИТРА МИНЕРАЛНА ВОДА И 12 ЛВ ЗА ЦИГАРИ ОТ 6 ЛВ. КАТО ПОЛУЧАВАЛИ И КАСОВА БЕЛЕЖКА. МНОГО МИ Е ЛЮБОПИТНО КАК СТАВА ТОВА, ДА НЕ БИ КОМПЮТЪРЪТ ДА ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ БЪЛГАРИ И ЧУЖДЕНЦИ И КАК ГО ПРАВИ С ДНК АНАЛИЗ ЛИ?!!!

274

Анонимен

преди 2 години

Хаха.Много нескопосана пропаганда в полза на тези курортисти и наглеци.Ако има референдум съм сигурен,че поне 80 процента от българите не ги искат и харесват.Значи болшенството българи са ***???!!!?? Хаха. Наглеци с големи претенции,които на есен ако пак има същите сценки българския народ ще ги измете от тук!

273

Чао екскурзианти

преди 2 години

Цял свят видя снимката в хотела където с *** беше изписано "Слава окрайна" Сигурно троловете от Кремъл са я изписали! И достатъчно интервюта с украинки гледахме - арогнтност, наглост и високомерие! Длъжни сме им доживотно на СПА да ги гледаме. Айде няма нужда с тези статии - никой не можете да излъжете вече.

272

Анонимен

преди 2 години

Истината е друга. Да бяхте дошли да ги видите как се държаха украинците във Варна. Само да се качите на автобус за "Св. Константин и Елена" или за "Златни пясъци" и ще разберете що за бежанци бяха украинците- с претенции, с пълни чанти с всякакви покупки, с невъзпитани деца. Сега градът поутихна. Има още, но явно са от тези дето с пари са успели да се установят в града, а може и да са намерили работа и да се опитват да се интегрират, което е добре.

271

Анонимен

преди 2 години

Никой не ми плаща, мразя ги безплатно украинците. Същите са като македонците, доказват го ежедневно. Щом жената с детето, които съм настанил в офиса си се възмущава и срамува от сънародниците си. Представете си, за какво идва реч.

270

Анонимен

преди 2 години

Като чета коментарите украинските *** преобладават

269

Конопът

преди 2 години

Толкова ли пък за глупави ни взехте, та чак някакви си платени произточни и прозападни радикалчета могат да ни промият мозъците. То тук макови полета няма, но на политически пристрастник му е достатъчно да помирише гръсти и да си въобрази, че може да напуши света. Това може да се постигне само в територия "Политически Клондайк."

268

Анонимен

преди 2 години

Не са желани в България укрокърлежите ,видяхме ги какво представляват