504

Анонимен

преди 2 години

Същото като в България, преди 30 години изнасяхме плодове и зеленчуци за цял свят, а сега ако не е Гърция и Турция сме жив зян.

503

Извод

преди 2 години

Без тоалетна хартия - о*рани руски дупета!

502

Анонимен

преди 2 години

Всички *** в Сибир, да се нанасят украинците в Московията.

501

Антон Баев

преди 2 години

До ТатулИмаме си един наш филм-Време разделно-коствал е на народа ни 500 години турско.Трябват ли ни още 500 години руски ценности и стойности за да направим Време разделно 2?Без да искам да засегна когото и да и но не ми говорете за руска култура когато на 90% тя е умряла след 2017-а ако греша,докажете го.2

500

Анонимен

преди 2 години

"Най-хубавите произведения на този свят" Какви "произведения" бре? Питах те за ЦЕННОСТИ. Нали ревеш, че западните "ценности" не ставали. Дай да видим руските какви са и дали написаното отговаря на реалността!"Че те произведенията са част от ценностите, БРЕ! Но не му е тук мястото да се обучаваме и повдигаме интелекта. За поколенията, отгледани с пици и бедни откъм диалози уестърни и екшъни е causa perduta да обясняваш ценности от "другия свят".

499

Набор 93

преди 2 години

Да за филмите и сериалите наистина руснаците правят много по-хубави и качествени в последните години от американските бози и простотии... Кухня, Елхички, Мутра по заместване, Хотел Елеон а и също анимацията Маша и мечока е много по-хубава от много американски анимаци... И с техниката да бяха така равни нямаше да имат...

498

Анонимен

преди 2 години

До Иванов "само военните им филми за втората световна стават" Като се има предвид, че ролята на Русия в тия филми е изцяло фалшифицирана, не мисля, че "стават". Поне аз досега не съм гледал руски военен филм за ролята на Русия като агресор в Полша или Финландия, каквато е историческата истина. С други думи, "хубавите" руски филми за ВСВ са едни фалшификации.

497

Анонимен

преди 2 години

Рублите скоро ще станат по евтини от тоалетната хартия, така че проблема е решен. Ще пият газ и бензин и ще си ядат калашниците и ракетите, абе направо Рай. Копейкин да стяга куфарите

496

Иванов

преди 2 години

А за киното им само военните им филми за втората световна стават а от новото време има няколко сериала наистина добри един от които е брат за брата криминален екшън.

495

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 520 "Най-хубавите произведения на този свят" Какви "произведения" бре? Питах те за ЦЕННОСТИ. Нали ревеш, че западните "ценности" не ставали. Дай да видим руските какви са и дали написаното отговаря на реалността!

494

Анонимен

преди 2 години

"Баща ми казваше, че ако трябва да кажеш нещо с много думи, значи нещото не струва. А ти миказваш, че са толкова много думите, че не ти е възможно да ги опишеш. Трагедия сте."Уважавам мнението на баща ти и напъните да спазваш неговите повели. Но това в никакъв случай не означава, че казаното от него е напълно вярно. Най-хубавите произведения на този свят са разказани с много думи, но се изисква доста мерак да се запознаеш с тях и да обогатиш мирогледа си. Минимализмът не винаги е полезен.

493

Иванов

преди 2 години

Ще крадат тоалетна хартия от разрушените украински градове или ще купуват менте хартия от Китай и части за колите си от Китай Индия Иран и други себеподобни а може и да си произвеждат гори много имат и дървесина тях не ги мислете фюрера Путин да се оправя

492

До СМЕХ...

преди 2 години

"битва за москву" най-добрия им филм лично за мен

491

Анонимен

преди 2 години

До Татул "Руснаците имат много по добри филми от марвелите, бармелите или всякакви мало'умни бълвочи дето произвежда Холивуд." Дай 3 много добри руски филма от последните 20 години.

490

До Татул

преди 2 години

Какво скандинавско кино бре, то е пародия! Айде европейско бива. Руското кино... некоя и друга разтоварваща смехория

489

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 512 "рудно ще ми е в чат формат да ФРОмулирам руските "ценности"." Баща ми казваше, че ако трябва да кажеш нещо с много думи, значи нещото не струва. А ти миказваш, че са толкова много думите, че не ти е възможно да ги опишеш. Трагедия сте.

488

Анонимен

преди 2 години

Трудно ще ми е в чат формат да ФРОмулирам руските "ценности". За това се изисква доста четене, гледане, посещения, осмисляне - които горещо препоръчвам. Въпрос на обща и придобита култура и интелигентност. Подобно искане от твоя страна не е умно.

487

Татул

преди 2 години

Това, е голям смях, американците плашат с филми руснаците. Аз от години съм фен на руското и европейското, по скоро скандинавското кино. Руснаците имат много по добри филми от марвелите, бармелите или всякакви мало'умни бълвочи дето произвежда Холивуд. Ама какъвто им потребителя такова и произвеждат, сами си правете изводите.

486

източник на злото

преди 2 години

Тия които пишат че в България ще става по-зле да се сърдят на путин. Тзи "велик" шахматист, стратег и не знам още какъв, съаздаде тази безсмислена и унищожителна световна криза на която края не се вижда.

485

Анонимен

преди 2 години

До Вътю, кви народни проказки ве мен. Вече съм си изкарал достатъчно, инвестирал, реинвестирал и съм готов за години напред. Аз не лежа на кълката и да чакам някой да *** РАНИ. Вие какво, правите деца за да има кой да ви РАНИ ли. Какво падение и какъв средновековен манталитет. Като млади за нищо не ставахте, вашето поколение прати България да е най-бедна, а сега пък одъртели съвсем за нищо не ставате.