21

Анонимен

преди 2 години

Май дойде време за ядрено оръжие.. ;)

20

БЪЛГАРИЯ МРАЗИ РУСИЯ

преди 2 години

Лудият руски кон не разбра ли че никой не го е страх от руските ***? За 100 дена война мужиците успяха да разрушат напълно един град (Мариупол) и да превземат един завод (Азовстал), НИЩО ДРУГО! Какво стана с превземането на Киев бе, Лавров? Целият свят ви видя, че сте гола вода във воденето на война. Ако не бяха тия 6000 ядрени бойни глави досега отдавна нямаше да съществувате като държава. Дано по-бързо да фалирате, че на цивилизования свят му писна от североазиатски диваци като вас!

19

Анонимен

преди 2 години

Китай ще помогне мащабно на москва, ако северните се набутат в битка. А на шащ се каза, че те сами ще се вкарат в беля.

18

дон дон

преди 2 години

Че тя Беларус е въвлечена отдавна - от нейна територия обстрелват, излитат изстребители и разни opku минават границата да копаят траншеи в радиоактивната почва на Чернобил.

17

Анонимен

преди 2 години

имаме ли държава и собствено въздушно пространство изобщо?

16

Анонимен

преди 2 години

До Независим Днес четох статия, че американските самолети ще охраняват българското небе(вероятно съвместно с нашите), а преди това Бойко беше подписал турци и евреи да охраняват небето на България, всеки, но не и българите, имаме ли държава и собствено изобщо?

15

смях

преди 2 години

Не ни пука за трети държави, ние вече сме въвлечени. Путин ще дойде тук с танковете за да търси героите на украйна. Бързо преименувайте улицата на нещо друго. Например "Путин-наше знаме и надежда".

14

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 Урките не стават за война, това го знаем, но да ги обвиняваш за това, че не стават за убиване на хора, не значи, че требва да ги пратим в затвор в Елхово :))) Ако си оправят характера, наглостта им ще изчезне на мига, те е немат скритата злоба на българина :))

13

Независим

преди 2 години

А трети страни ще бъдат въвлечени изобщо не питай повече има една страна на Балканите дето само това чака казвам страна щото не е държава ,беше допреди 33 години сега е само територия където всеки може да си прави експерименти засега е много добър съюзник с едни , ама я елате по близо до Дунава след като приключите там и нещата да си дойдат на мястото ,че тука цирка е голям !

12

Нане

преди 2 години

Тия, които изкараха Мечо посред зимен сън от бърлогата, сега да бъдат така добри да намерят начин и да го прибират... Наще жендърчета тоже да заминават на фронта...)) =аз отварям бира пуканките и сеир баце...

11

Анонимен

преди 2 години

Кпоейкин, стига ве мамин сине, стига с минусчетата, ще се ядосам :))))

10

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПовече са убитите в Донбас, близо 50 000 са, към тях добави и убитите украинци, накарани насила да воюват срещу съгражданите си с руско самозъзнание, също и много безследно изчезнали, също и умирелите от глад, бройката на жертвите изобщо не е 28 000 , а е много по-голяма, доста повече са

9

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20Немците явно не познават българите, ние изкарахме руската мечка и им бихме армията в Добруджа през ПСВ :)))

8

Анонимен

преди 2 години

Без нас ухилен Лавров :))) Вие естествено ще гледате да ни въвлечете в конфликта, то България дори да иска да е неутрална, нема как да бъде такава :)

7

Анонимен

преди 2 години

Русия трябва да работи повече с износителите на петрол щото имат общи интереси. Трябва да обмислят 100 % мита за страни които облагат с големи акцизи техните петролни продукти . Така е справедливо .

6

Анонимен

преди 2 години

...Кой преминавал границите...наглец ама наглец...НАТО да се разшета и да ги измете от Украйна.Няма навлизане в Русия така че няма причина да се плашат с ядрени оръжия...Тези хора са без мозък....Трябва въобще да не си помисляш за ядрените,а те все го споменават от време на време...Много са болни...много..

5

Москва потъна

преди 2 години

Май доста се е поизнервил другаря Франкенщайн Лавров.

4

Анонимен

преди 2 години

пък ако сме ние,отидохме си само за 2 часа,ненормалници такива.всичките раци на света да ви хванат !

3

Иван

преди 2 години

С какво и танковете т62 ще свършат.С новите москвичи ли?

2

123

преди 2 години

Та вие в Украйна затънахте какви трети държави?