68

Анонимен

преди 1 година

Дойче веле донесоха още хиляди гласове на Костадинов.

67

Адекватен

преди 1 година

Почваме да подгрявамв манджата. Много ме радват такива статии. Само след първите няколко реда и ти е известн голямата цел на занятието. Абсолютна провокация, на която Костадинов клъвна, сдържа се правилно, но и това е достатхчно да го раздухат, като престъпление срещу човечеството. Това е очаквано, най-накрая се задвижи схемата. Само затвърдявате обществената тайна, кой е господаря на туземната администрация. Ха честито!

66

Deuce Welle

преди 1 година

Я не ме занимавай с глупости... Че и поле на изява ти дават!!!!

65

Анонимен

преди 1 година

До журналистa Александър Андреев от "Дойче веле": Господине, нека ПП да заемат една позиция, която да защитава интересите на България, подобно на Унгария, един военен неутралитет както прави в момента Швейцария и нужда от Възраждане няма да има!!! --- ТАКА ИСКАТ НАД 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ. ---Защо правителството на България и ПП предават България?

64

Анонимен

преди 1 година

Абсолютна атака и провокация срещу Костадинов.

63

Анонимен

преди 1 година

Пука му на Александър Андреев...ако България я докарат до война той има момиче на име Мина.Ще се спасява в Германия.Ще вземе да ни мине всичките като ни разнася по Дойче веле и пише клевети за български политици.Да разнася немските...защо те не се отказаха от руския газ?Немските политици русофили ли са?Ама не смее да говори за тях,защото ше го осъдят и ще го изритат от там където е.

62

Анонимен

преди 1 година

ЖурнаГлист от радикално лявата медия Дойче Веле с предупреждение за фашизъм е все едно Хитлер да дойде да ни предупреждава, че не трябва да дискриминираме евреите. Същите "либерали", които проповядваха и продължават да проповядват медицински апартейд, същите, които обясняват как 2+2 може да е 5, ама ако си от "маргинализирана група", същите, които обясняват, как мъжът можел да ражда. Не, г-н ЖурнаГлист. "Страшното" не идва, то дойде, благодарение на *** като теб.

61

Анонимен

преди 1 година

Вече има пет страни, които искат да излязат от ес заради санкциите и техните последствия върху европа унгария, австрия, чехия, швеция и италия.

60

Нане

преди 1 година

Дойче зеле, ако имаше поне едно доказателство, че Костята е получил и 1 копейка от Русия... Мале щяха да го разнасят денонощно по всички наши продажни медии... Е да, ама не... Както казваше Бочаров...)))

59

Км

преди 1 година

Опорните за къща и субсидии отдавна не са актуални и фалшиви.Костадинов е проверяван ШЕСТ пъти от данъчните и няма нищо.Ако имаше нарушения,такива атаки щяха да му спретнат,че нямаше да види парламент.Затова рейтинга му непрекъснато расте и нищо чудно на следващи избори да станат втора политическа сила.

58

Анонимен

преди 1 година

Май Възраждане ще е единствената партия, за която ще си заслужава да се гласува.

57

Обективно

преди 1 година

Депутатчето от ПП му дръпна вратовръзката , Константинов запази самообладание , друг щеше да му изсучи един шамар .

56

Анонимен

преди 1 година

Тъппият киро накрая ще обере пешкирчето.

55

Анонимен

преди 1 година

Гласувам за Възраждане!!

54

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяха Възраждане, досега натегачите от ПП и ДБ да бяха обявили война на Русия и да бяха направили пейзажа на София като този в Мариупол.

53

Анонимен

преди 1 година

Ще гласуваме за Костадинов, има сериозни причини. Ще направим нови предложения срещу предателската демократична пасмина в парламента, която работи срещу България.Ха-ха , хи-хи! Ще се разбягат като плъхове.

52

Слушах и гледах

преди 1 година

внимателно действията на Митев и Костадинов.Не съм член и привърженик на партиите им,така че съм неутрален.За мен поведението на Митев е осъдително и заради обидите и клеветите,които изрече(предизвикали реакция-изявление на Костадинов),и заради това,че си позволи да го докосва(хвана го за вратовръзката, сякаш е въже).След това нагло излъга пред ТВ,че искал да му оправи връзката,което показа,че не съжалява и не изпитва вина за действията си.Той бе агресорът,а Костадинов се защитаваше.

51

Анонимен

преди 1 година

Голям страх тресе .очината от Възраждане. Ще объркат много сметки а и доста национални предатели ще трябва да връщат пари на Отровено общество, Америка против България и други оттровти НПО ако Възраждане спечели.

50

Star

преди 1 година

Единственият политик който съм виждал да всява по-голяма омраза в речите си срещу родината си,това е Владимир Илич Ленин.Онзи е бил толкова зъл,че направо е назовавал имената на градовете и броят на цивилните които трябвало да бъдат ,,редуцирани'' без съд и причина.Важна била само бройката.Та и тоя българомразец е същият.

49

Анонимен

преди 1 година

Онзи умник Кирчо ли изпрати джендъра да лъже?