45

Румен

преди 1 година

Тази Ксения Юдаева с анализа си удари $ и ? в земята. И като се замисли населението на Русия е има няма 90 мил. от всякакви народност . ЕС и САЩ 900 мил също много националности. И излиза , че Русия е с хора извън земни . Пного продуктивни със свръх продукция.

44

Анонимен

преди 1 година

Към 21.03.22 Русия от износ на газ и петрол е направила 140 млрд долара за годината. За същото време Индия е направила 140 млрд долара от износ на софтуерни услуги. Толкоз за великите руски ресурси.

43

Анонимен

преди 1 година

Чакайте малко, нали Руската рубла щеше да става тоалетна хартия? А не долара и еврото? Ква стана тя сега?

42

Анонимен

преди 1 година

Много ме кефят руснаците как с опорки от 70те години на 20 век се опитват и в 21 век.

41

Анонимен

преди 1 година

Стига с това злото, отдавна истинското покритие на валутае това което произвежда икономиката която представлява. Ако една държава има само злато и нищо друго, друга няма злато, но произвежда всичко от игла до самолет, познайте къде ще отиде злотато.

40

Милошевич

преди 1 година

Долара/ Еврото 2 страни на една и съща двупластова тоалетна хартия

39

Хахаха

преди 1 година

Тия до един месец ще обявят фалит, но умуват върху долара и еврото. Хахаха

38

?!?

преди 1 година

Не им се получава на руснаците нищо в последно време. Сега говорят пълни дивотии. Те ако искат да се цакат с китайците да се лъжат едни други с валутни курсове добре. Ще го докарат до там да се сбият.

37

До от народа

преди 1 година

Бъдещето е в крипто.

36

Анонимен

преди 1 година

Абе колкото и да ни промиват мозъците,бляяядовете са си прави,за последните пет години Западът напечата толкова пари колкото имаше в обръщение и всичко това без всякакво покритие,попарата която надробиха същите ще я сърбаме минимум десетина години във вид на доста голяма инфлация и масово обедняване,относно рублата ами както и да я погледнем зад нея реално има една трета от световните суровини и въглеводороди,зад Юана седи фабриката на света или над 50 процента от всички което се потребява!

35

Анонимен

преди 1 година

Руснаци учат света как да развиват финансите си и икономиките!Това ми звучи като виц.Държава която без продажбите на природни ресурси ще има стандарта на Бангладеш, ще учи света на бизнес!!! То има горделивост и самочувствие, ама чак пък толкова..!

34

Анонимен

преди 1 година

След втората световна война долара станал основна валута и всичко се сринало. Ейййй сладури малки, да ви нацелувам всичките ей.

33

Анонимен

преди 1 година

Долара и еврото са приети навсякъде у свето, докато като чуеш за рубла, бегаш като от дявол :))) Ако наложат рашките рублата като световна валута, тогава да се обаждат, смешни станахте и вие вече :))

32

Белата Златка

преди 1 година

Доларът е кух,шума някаква си .

31

Анонимен

преди 1 година

Руската икономическа школа е некъде из 1500-1600 година. През тези векове във Франция се шири разбирането, че икономиката, това е земеделието и ако чуете опорките русофилите за зърно, черноземни почви и продоволствия ще ви стане ясно за какво говоря.

30

От народа

преди 1 година

Имам чувството, че това е сценарий.... След време няма да има валути. Разменна монета ще бъде златото.. така ще се пазарува..и то всичко. Освен ако имаш земя и не произвеждаш като размяна за друго нещо. Но няма да има пари. И това е сценария.

29

Смешници

преди 1 година

Рублата е най силната валута в ... Русия и само там!

28

Ъъъ

преди 1 година

Сега само чакаме рублата да ги задмине.

27

За всичко хейтъри

преди 1 година

на Русия пишете тук за колохозная и не знма си кво си. Фактите са че Русия има доказани природни ресурси за 130 трилиона долара. А това са само доказаните залежи. При подобен ресурсен потенциал няма как рублата да не е силна особено във времена на криза и липса на продоволствия. Като сте гладки и ви е студено храна и газ ли ви трябва повече или чанти Гучи и Луи Витон.

26

Анонимен

преди 1 година

До Оня 17 .Не само жито.Днес товарили и желязо на некаква гемия.