283

Анонимен

преди 2 години

До 329. Те искаха да се интегрират, да си търсят работа, а нашите ги завират в пустоща)))))Умре тая, 3 месеца не си намериха работа, при положение, че през това време е активният период за назначаване на работници по морето.Укрите се излежаваха в хотелите и по плажовете, и си мислеха, че това ще продължава вечно. Е, идилия та им се прекъсна, и те за това сега ревът.

282

Изгонете мангалите

преди 2 години

от бул. Мария Луиза.

281

Анонимен

преди 2 години

До Ергена Е, щом ти се рискува.. Ама поне първо я прати на изследвания, че тия са развъдници на венерически болести и е страшно.

280

Лллл

преди 2 години

Браво на Калина !!!!!!!!

279

То

преди 2 години

Даа . България има две лица. Едно за пред света и другото на тъжния или зловещ клоун . Тук е чистилището на Европа. Добре дошли . Добър вечер от България. Мухахахааа.

278

Лллл

преди 2 години

Никога не са искали да се интегрират . Просто искат да са на курорт . Да не работят , а да ги обгрижваме . Да се махат или на палатки

277

АСЕН ВАСИЛЕВ ВЕЛИКИ

преди 2 години

Утре пращам жандармите с по един автомат, да блокират всяко кръстовище на бул. Мария Луиза, а на бежанците араби ще се издаде писмена молба до 1 месец да се разселят от района. Ако ли не... - започва пукотевицата.

276

Анонимен

преди 2 години

Калина Константинова за ПРЕМИЕР!

275

Ергена

преди 2 години

До Анонимен - не съм сигурен. Не сме имали пресечни точки достатъчно, иначе като обикалям Варна ида да речем в супермаркета, веднага се започва с палавите погледи. Вече като видя, че някоя жена ме следи с поглед - знам че е украинка. Българките не те следят така. Високи са им акциите.

274

Анонимен

преди 2 години

До Ергена Ако беше интересен за украинките, т.е. ако наистина разполагаше с много възможности, до сега да са те налазили. Щом още питаш за украинки, значи не са баш така нещата, както ги разправяш...

273

Nnnn

преди 2 години

Изкарвайте ги от хотелите с жандармерията и армията.

272

дед Мароз

преди 2 години

До Анонимен - арабите ги пращай в Елхово, *** гepбаджийски. Не ми трябват на мене

271

Люди

преди 2 години

България, няма превземане братя. Да му мисли тоя окупатор, които реши да акостира тука, и пломбите из устата му ще бдат ограбени и продадени. Бракята украинци, след нас, ще реват за руснаците. Тука оцеляват най-приспособимите, тия дето са дошли на ваканция, докато свърши войната, скоро ще разберат какво е да живееш в държава членка на еврогейския съюз и бързо ще се върнат от където са дошли да сключат мир с русначията. А ние може да сме секви, ама пак сме по цивилизовани от 90% еврогейската маса

270

Анонимен

преди 2 години

До Решението е взето! Немаш грижи. А арабите ще ги пратим при теб.

269

Ергена

преди 2 години

Като набарам някоя блага украинка в нужда, ше си взема и ше си я дондуркам като писано яйце с години наред. Принцеса ще я направя. Разполагам с много възможности.

268

Анонимен

преди 2 години

До дед Мароз Кога па ти станаха побратими бе? Като са ти побратими си ги гледай у вас!

267

Решението е взето!

преди 2 години

Вкарайте ги на мястото на арабите на бул. Мария Луиза! Готови сте. ДЕЙСТВАЙТЕ!

266

Анонимен

преди 2 години

Правителството е виновно. Не им казва на къде ще ги води и бежанците чакаха до последно в хотелите да получат повече информация. Нашите обаче, като сърдити лелки се обидиха и сега всички ги наказват, като ги пращат в Елхово. А реално трбваше да им осигурят бази и хотели някъде в цивилизацията, а не в планината.

265

АКО БЕХ ПРЕМИЕР

преди 2 години

Това е ако имаш тaшаци, ако немаш тaшаци, почваш да чупиш пръсти и да въртиш глава, да мислиш оправдания....

264

АКО БЕХ ПРЕМИЕР

преди 2 години

Издавам УКАЗ, че района около бул. Мария Луиза - Лъвов Мост - Женски Пазар става УКРАИНСКИ КВАРТАЛ. След което ще отида с Жандармерията и ще наредим автоматчици на всяко кръстовище, а на бабичката Фъндъкова ще заповядам да издаде заповед всички апартаменти в периметъра да се освободят по най-бързия начин до 1 месец. Който няма къде да отиде, ще ходи в Елхово на лагер.