52

Д-р Челинджър

преди 2 години

Ей тия двамата какви ги надробиха!! Бойко връщай се по - бързо!

51

Анонимен

преди 2 години

Дано са наясно, че ако това го направят и двамата излитат на предсрочни избори и повече власт няма да видят и на снимка! Хората НЕ искат никакви отстъпки. Каквото и да обещава просто Киро то няма да се изпълни. Изборите на есен ще спечели този, който каже, че ще отмени договора и ще блокира Македония. Това ще задмине инфлация, цени, войни, бежанци итн като тема. Това мога да ви го обещая, ако Киро и Дундьо се съгласят!

50

Анонимен

преди 2 години

Еми...заслужават си човек да ги "благослови"...

49

Анонимен

преди 2 години

Гаранция е само българския интерес. Мамви ***.!!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

"Сигурно и поради тази причина са отделени десетки хиляди лева за социологическа агенция, която да обработва населението по този въпрос през следващите две седмици"Сега същите тpoлове където виеха за някакви русофили и русофоби ще ни промиват съзнанието колко е добре да отстъпим националните си интереси заради РСМ...С нашите данъци.Накрая ди война ще ни докарат.

47

Анонимен

преди 2 години

Никакви споразумения.Т.н.северомакедонци са промити мозъци от сърбите.Напоследък гледам клипчета в интернет,в които сърбите претендират за шоплука и твърдят,че ние сме аборигени от далечния изток,а взичко на запад от Искър е тяхно.Правете си изводи.

46

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

ГАРАНЦИЯ ФРАНЦИЯ

45

Анонимен

преди 2 години

"Един от тях дори се похвалил в края на срещата пред част от участниците, че "той лично се е справил с един непослушник и "може да поръча всеки един за оклеветяване от двете страни на границата".Тея заплашват,а?Много зле вървят нещата...Кирчо и Кокорчо да се махат.

44

Анонимен

преди 2 години

Франция беше гарант и по Миските спиразумения,които не се спазиха и доведоха до войната в Украйна...

43

Зозо

преди 2 години

Хах, както е тръгнало РСМ може и да започне преговорите, ама ще ги завърши след Турция :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Гаранция - Франция, Рундю и рундювците....

42

КИРО и РУМЕН

преди 2 години

са ГРОБОКОПАЧИТЕ на БЪЛГАРИТЕ....

41

аа1830

преди 2 години

Пaметта на няколко стотин хиляди бежанци и три войни с десетки хиляди убити. За репресираните българи в РСМ от югославските власти да не говорим... Който подпише става втори Г. Димитров.

40

Анонимен

преди 2 години

До Ох майко....как да не си виждал подгъзуване бе....забрави ли Бате ти Бойко как вървеше в Брюксел с чупка в кръста и козируваше наляво и надясно с когото се разминеше

39

Анонимен

преди 2 години

На крачка, от гражданското неподчинение.

38

Ох майко

преди 2 години

Радев си е отявлен комунист, подържащ Руската риторика. Според самия Петков, ако обслужваш чужди държавни интереси, това си е корупция и ти си корумпиран. Така самия Петков доказва, че е най-корумпирания и продажен политик, раждал се в България. Досега толкова ясно подГъзуване не сме виждали. Радев и Петков няма как да се разберат за Македония. А ние гражданите, оставяме с впечатлението, че зорлем искаме да тикнем в ЕС Македония, че дори и против тяхната воля. Те самите не полагат усилие! Тъпo!

37

Анонимен

преди 2 години

За това прошка няма, да им е ясно на тези козяшкиии марионетки. С камъни и дървя, ще се срещнат.

36

aa1830

преди 2 години

Гаранция Франция.....пак някой друг ще ни върши работите. С такива политици - толкова.

35

Анонимен

преди 2 години

Едно време на среща с Макрон, любимия ви Бати Бойко изрече знаменитата фраза "Тук всички сме "парлевуфрансе". Тези дано не измислят днес нещо още по - Българско смешно и тъпо.

34

Анонимен

преди 2 години

Макетата ще спечелят повече ако си решат с нас проблемите поне. Инак ще остане проблемът с нас, а ние хубаво ще ги пуснем, но ще се нахакат на комисията, която вече ще ги побърка от двуличие и двойни стандарти! Тогава ще се сетят, че са пропуснали да имат поне един искрен приятел! ЕС ще им разгони фамилията на макетата, няма да е България!

33

Анонимен

преди 2 години

Унижението продължава. Привикват ни да клякаме. Някой пита ли се защо не натискат Македония да спази договора, че да я пуснем?