81

Анонимен

преди 1 година

8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна... Това са фактите русофилчета...

80

Анонимен

преди 1 година

"Докато украинската армия контраатакува руските сили в Южна Украйна, властите приканиха вчера населението в окупираните селища, ако е възможно, да бяга" ____ Истината е, в нощта на неделя срещу понеделник имаше две укропски атаки срещу руските сили в херсонска област на десния бряг на Днепр, но те бяха не просто отбити, а предприелите ги укросили бяха унищожени до голяма степен. От днес в херсонска и запорожска области преминаха на руска комуникация и интернет.

79

Анонимен

преди 1 година

Украйна ще изпрати само мистър Javelin и господин FIM-92 Stinger на "преговорите" с фашистка Русия...При военни "операции" няма победи....... Има само успешни или неуспешни операции. Който заговори за преговори... той е губещата страна.

78

Анонимен

преди 1 година

Вашите разследвания винаги завършват с обвинения към Русия,както по рано сваленият пътнечески самолет на Малазия от ракета отдавна не на въоръжение в руската армия така и многобройните обстрели на мирното население в украина и отце;пелите си ДНР и ЛНР!

77

Анонимен

преди 1 година

Може да не е бързо, но ще стане...на 32-ри април 2028.

76

Анонимен

преди 1 година

Няма да е бързо, ще е просто никога.

75

рибока

преди 1 година

Да кажат от британското разузнаване,след като разкиха,че Путин не е Путин,а двойник,че ще свалят Путин с преврат,че ще го пращат в санаториум от който няма да излезе.че Путин е болен от почти всички болести.Такива хора няма начин да не знаят?

74

Анонимен

преди 1 година

"Бързо ще си ги върбат, сега с новите ракети от НАТО руските окупатори ще станат на друсан кебап" ........................................ Естествено. С новите ракети от НАТО, дето вчера Бай Дън обяви, че нямало било да бъдат пращани. Може пък на хартия да им ги пратят, като нашите самолети. Руските окупатори като нищо ще станат на друсан кебап дори само от страховитите чертежи.

73

Anonimen

преди 1 година

Zelenski e agent na Mosad!

72

Анонимен

преди 1 година

До джоЗапада им помагаше, ама те требва да покажат, че стават за война :))) Аз затова писах, че требваше първо нас да питат янките, ние много добре знаем кой става и кой не става при военни действия :))

71

Анонимен

преди 1 година

Абе не знам журналистите т-ъпи ли сте, пр-ости ли сте... Украинците НЯМА да възвърнат територията си, каквото руснацитя вземат - това ще е. Финито! Херсон ще осигури водата на крим, Донецк и Запорожие ще осигурят сухопътната връзка с Крим. Всичко останало което руснаците вземат примерно в Харков, Николаев, не е изключено и Одеса ще е като бонус, но няма да се върне към Украйна.

70

Анонимен

преди 1 година

Загубите на руските бандити в Украйна растат - ликвидирани са 30 150 от тях

69

Анонимен

преди 1 година

След контранастъпление на украинските въоръжени сили руските терористи са понесли значителни загуби в Южна Украйна и отстъпват

68

Анонимен

преди 1 година

Украинците ще си върнат териториите. Даже е ясно точно кога. Догодина на 29 февруари.

67

джо

преди 1 година

Хора, събудете се и спрете да драскате глупотевини. Не проумяхте ли , че Украйна приключва в този си вид. От тук насетне ще остане това което Руснаците разрешат. Запада грозно ги подлъга и нямат никакъв шанс за връщане към предишното положение.

66

Анонимен

преди 1 година

Злобното джудже просто го е яд, че Украйна имаше бъдеще за разлика от москоФската кло..,ака.Ще се оправят, ама Русия Просия остава *** за винаги.

65

Анонимен

преди 1 година

Украйна вече е на пангара, мейби ще е разцепят, но това е съдбата на всяка изкуствена държава, пример Югославия :)))

64

Анонимен

преди 1 година

Никога няма да си върнат вече изгубените територии, плюс ще изгубят и още.

63

Обикновен фашизъм

преди 1 година

ВСУ обстрелва училища с американски оръдия само вчера в Донецк са загинали три деца и много ранени....

62

Анонимен

преди 1 година

Експерт: Започнал е катастрофален срив в руската икономика. В Русия има рязък спад на доходите, на икономическата активност и на вноса, казва финансовият експерт Андрей Мовчан