13

Pepe

преди 1 година

Тази нощ поредния, който ме събуди, вероятно мина с над 200 по не толкова широк булевард в София (Ген. Стефан Тошев). Това е положението в цяла София и България! Не знам каква превенция, но скоро ще намираме сутрин крака, глави и ръце разхвърляни по булевардите, ако това продължава. Кой ги санкционира, кой ги гони, пълна анархия цари по пътищата ни! Понеже шофирам и в Европа, категорично най-нервното шофиране е при нас. ДОКОГА!!!

12

Елемаг

преди 1 година

Нещата,които трябва да се направят умишлено не се правят в бг.А именно:Глобите трябва да са обвързани с финансовото състояние на нарушителя,имотно състояние,данъци финансови потоци или цена на автомобила с който е нарушението.както шефа на Нокиа във Финладия за превишена плати 500 000 ойро.А и също неизбежността.хванаха ги ,че баровците звънят и им отпадат.Как да си спокоен в тая страна.Е оня лай...ар с Брабуса дето удари,пак е направил нарушение.Трябва отнемане на книжка+ глоба голяма!!!

11

Анонимен

преди 1 година

Види се - САМО паричните глоби НЕ работят! Значи требва и непарични! И така, освен глобата: при първо хващане с превишена скорост - колата се арестува за 1 седмица, при второ - за 1 месец, при трето - за 1 година, при четвърто - за 100 години! Енд оф стори!

10

Wanderer001

преди 1 година

До Анонимен Няма как, незаконно е да изпращаш необучен човек "да помага" в болнични заведения! Вредите ще са много по-големи от хипотетичните ползи.

9

Анонимен

преди 1 година

Превенцията не трябва да е просто глоба. Идеята на един от червения кръст беше да ходят задължително да помагат в болниците и в моргата.

8

Анонимен

преди 1 година

Щели да обучават МВР и областни управи как да разпознават фалшиви пътни знаци. Няма какво да се обучават, нали те ги поставят.

7

Най-добрата

преди 1 година

превенция е много строгите закони и високи глоби, така ще се спасят много човешки животи ! В България законите нито са строги, нито глобите високи за нарушения от които зависят човешки животи !

6

До 5

преди 1 година

Гaн че, така е защото винаги гледате да минете "метър"

5

Анонимен

преди 1 година

Превенцията за тези водачи,трябва да бъде проворочен изпит на листовки,да видим тогава как ще превишават скоростта.

4

Анонимен

преди 1 година

За КАТ не мога да кажа. Но за служителите на градска мобилност в София целта не е да си платиш 1 или 2 лева на час, а да ти сложат скобата и да ти вземат 30 лв. Ако не вярвате, постойте някъде и ги наблюдавайте как действат. Могат да ти пратят SMS като сложат скобата, но не могат да ти пратят SMS, че ЩЕ я поставят и да се коргираш ако имаш пропуск. За превенцията говорим.

3

Анонимен

преди 1 година

А някой някога да е чул или видял kpивyдзypлaт циHrънин (турчин) в учебна кола???

2

Анонимен

преди 1 година

глупава статия за бавноразвиващи. Разбира се че ако има адекватно работеща система, няма да има толкова нарушения - пример запада и САЩ. Като видят полицай и се наакват и карат с 50. Само в Бул гаристан хвърчат и не им пука защото знаят че нищо не работи, нищо.

1

Асан стрилатъ

преди 1 година

Мен кхамера ни мъ лови.