44

IQ 3.14

преди 2 години

читалище, ракетната система е за ЗАЛПОВ ОГЪН, не за "многократно изстрелване". многократно изстрелване се получава, като натракаш Multiple launch в гугъл транслейт. жалка история

43

Анонимен

преди 2 години

"Янките са хитри. Четете между редовете. Щом не смятат, че има нужда от такива оръжие, значи знаят нещо, което другите не знаят. Явно Русия за пореден път ще си падне сама." ....желязна логика! Сам ли го измисли това?

42

IQ 3.14

преди 2 години

До българинполека с антисемитизма да те не викат мосад на оперативка. не си струва 30те лева надник днеска да си залагаш главата на дръвника. на лавров може да му се размине, ама на читалището и "анонимките в коментарите", едва ли.

41

Щерю

преди 2 години

САЩ и Русия май задкулистно играят заедно за сметка на ЕС и глупакътт Зеленски. Зад войната прозира хитър еврейски план да се отслаби Германия...

40

IQ 3.14

преди 2 години

тати каза че ше ми купи кололо, ама друг път. политиката на говедарите, жабарите и фашагите показва на колко високо ниво са пробити политиците от т.нар. запад. напраиха си реклама,пратиха по 10 30 годишни оръдия и айде да си обираме крушите преди самбиста да се е разсърдил. да му мислят молдованци, че техната армия е по зян и от наща

39

Анонимен

преди 2 години

Прочетох "ромчето" Украйна.Тея украинци изговарят "х" точно като нашите роми.Това ми направи впечатление.А в същия момент са нацисти хахаха.

38

Анонимен

преди 2 години

Съединените Агресивни Щати ще се бият срещу Русия до последния украйнец!

37

Анонимен

преди 2 години

Чакайте, че нещо не мога да разбера!, Не ли беше идеята на ФАЩ Покрайна да влезне в НАТО, та янките да разположат ракети с които да стрелят по Кремъл?! Язък, а тъкмо се хванах на тая лъжа.

36

Анонимен

преди 2 години

Янките са хитри. Четете между редовете. Щом не смятат, че има нужда от такива оръжие, значи знаят нещо, което другите не знаят. Явно Русия за пореден път ще си падне сама.

35

Анонимен

преди 2 години

Да им беше дал,само че после играта щеше да загрубее,А войната в Украйна щеше много бързо да свърши.

34

Анонимен

преди 2 години

Все пак някой е казал дементното старче, че тези оръжия може да се обърнат и срещу техни територии. Филма са го играли като "герои" в страни на които продадоха свое оръжия. Дано да нямат къса памет или на някой и да му липсва памет.

33

Анонимен

преди 2 години

Единствено балистичните ракети с радиус на действие над 1000 км. Могат да нанесат удари по цели в Русия от територията на Украйна. Но с такива оръжия разполагат само големите световни играчи. Това е все едно, ромчето Украйна да каже на мутрата САЩ: " Бате дай ми пистолета си, щото оная мутра Русия ме наби, че му откраднах портмонето.."

32

IQ 3.14

преди 2 години

До АнонименS-300, Неукяне.

31

САЩ

преди 2 години

И какво? Ще оставите украинците в ръцете на един болен мозък?

30

Анонимен

преди 2 години

ц 300 пука американските фишеци като пуканки.

29

анонимен

преди 2 години

А за какво, против градушки ли ще ги използват

28

Ужас

преди 2 години

Днес ВСУ са обстрелвали с американски оръдия училища в Донецк, 6 деца са убити.

27

Чук и Гек

преди 2 години

В началото на годината Байдън точно прогнозира, дори покани Русия да нападне Украйна с думите, че ако Русия предприеме мащабни действия в Украйна, САЩ няма да стоят безучастни! Значи, ако не са мащабни - може! въпроса е кое САЩ счита за не толкова мащабни действия! Кисинджър загатна нещо.Винаги е било така! Русия през 1829 и 1878 стигна до Проливите - изгониха я, а Бъгария поставиха до Стара планина! Стигна до Берлин - хайде обратно! И сега ще е така, Крим и Луганск - край!

26

стига бе

преди 2 години

Кажи го на Ирак, Либия, Сирия, Афганистан, които ги засипвахте с ракети и бомби от километри. А дроновете, които убиват сватбари пак от километри и не може да им се отвърне, какво е?

25

Анонимен

преди 2 години

Руснаците имат ли противоракетен щит?