130

До Анонимен

преди 2 години

Ами путин звучи дословно като Ленин, Сталин, Гюбелс, Хитлер ... Милошемич и другите фашистки твари, осъдени от историята или в Хага за престъпления към човечеството ... и съдбата му ще е подобна на тяхната ... най добре е отсега да последва примера на Хитлер и Е.в.а Браун, за да не се мъчи повече ... да вземе и Кабаева със себе си ... !!!

129

Случаен минувач

преди 2 години

После и друго: задържаните азовци в момента са старателно разследвани от руската прокуратура и ще им бъдат повдигнати съответните обвинения. Макар че тези, които имат на ръцете и гърдите татуировки - свастики, числото 1488, портрети на Хитлер - мисля, че такива няма какво да ги разследваш. Те са ясни. Татуировката е доказателство, че си директно за затвора!

128

Анонимен

преди 2 години

До Е то е ясно "Ако имаш нацистки татуировки - военен съд, без надежда за каквато и да е размяна." Водача на частната рмия на Путин - Вагнер, ЦЕЛИЯ е в нацистки татуировки. Та, какво казваше, Русия "денацифицирала" ли?

127

Ламята

преди 2 години

Давид Косаткин е починал от инфаркт в СИЗО Грозни.Непотвърдена информация!

126

Случаен минувач

преди 2 години

Русия обяви, че ще спазва Женевската конвенция за военнопленниците. Но: все пак има разлика в това да си военнопленник или да си бежанец, нали така? Към бежанеца - ще има едно отношение, към военнопленника - отношението ще е друго. Няма начин да са еднакви.

125

Shark

преди 2 години

Като ползвате гугъл преводач поне прочетете какво излиза от него преди да публикувате. Много ниско, много, много ниско ниво. Ама като за клюкарски сайт бива

124

Ама не се плашой

преди 2 години

Всичко е под контрол... главорезите са на СЪД екзекуция или затвор , а другите са в посока Сибир да строят комунизЪма!!!

123

Анонимен

преди 2 години

Героичните времена останаха в началото на миналия век. Сега се веят знамената на далаверата, кинтите, ресурсите и доходът. Аре приключвайте с лозунгите и приключеайте със сметките. Иде кръчмаря за сметката.

122

Путин

преди 2 години

Съдбата на НеоНацистите и Съюзниците им може и ще бъде - само една!

121

Анонимен

преди 2 години

От хилядолетия се водят войни на тази планета, изведнъж някои решиха, че били престъпление срещу човечеството и тем подобни либерски тъпни, та на война като на война, жертви и от двете страни, ха мирясайте, оставете ги свободно да се избиват, що сте решили да ги ограничавате!

120

Е то е ясно

преди 2 години

Ако имаш нацистки татуировки - военен съд, без надежда за каквато и да е размяна. Ако си редовен ВСУ-шник си в плен и си чакаш края на войната, за да те пуснат, освен ако някой не повдигне обвинения за военни престъпления срещу теб. Това ги чака тия от Азовстал.

119

Ха-ха

преди 2 години

Родните таушанки тук ще се развихрят в екстаз, защото това е сламката на която се крепят всички успехи на Z-операцията, а когато Z-армията бъде прогонена обратно в блатните територии, те ще кажат - еми да, ето фашистите са унищежени и затова руснаците великодушно връщат Донбас на Украйна.

118

Калеко Алеко

преди 2 години

Путинската хибридна кохорта пак е заела мястото си на амбразурата ... миризмата на руска газ е по-остра, натрапчива и задушлива отвсякога, крайно време е този форум да се проветри и дезинфекцира, а на Z - свастиките да се наложи ограничение, като на другите фашистки знаци, които символзират престъпления спрямо чавечеството ... !!!

117

Анонимен

преди 2 години

При Навални!

116

Анонимен

преди 2 години

ааааааааа да си пита Зелката, че според тях се водят евакуирани, не предали се в плен! та той да каже къде ги е евакуирал ;)))

115

Какво ни интересуват

преди 2 години

Украйна е извършила отново терористичен акт в град, 6 мирни починали, има деца.

114

Изродии

преди 2 години

Защо не напишете за еврейския укронацист и сатанист Давид Касаткин който заплашваше да заколи Рамзан Кадиров и да изнасили дъщеря му??Сега бой до нас#ране в СИЗО (следствен изолатор) на ДНР, а след това най вероятно смъртна присъда.

113

Анонимен

преди 2 години

И сега какво... трябва да съчувстваме за нацистките им гаджета и мъже? Между другото какво стана с онова русото пиченце дето ходи да моли папата да помогне на нацистите? Папата дали е знаел за снимките й с ръка към слънцето?

112

Гиб Мелсън

преди 2 години

Съдбата е ясна. Като съдбата на чеченците. Ще ги правят най-елитните бойци, които ще се бият за Русия при следващата военна операция. Примерно в Молдова или България. Азовците ще бъдат най-верните бойци на Путин, така както чеченците станаха такива след две военни операции в Чечня. Руснаците са интелигентни хора. Не са като нас и украинците. Те елитни бойци не избиват и не ги залежават в затвора а ги използват.

111

Анонимен

преди 2 години

Сибир е необятен, над 100 Българии. Има къде да се изгубят.