351

Ха ха

преди 2 години

Капризчо 401, прав си. Във Варна има голяма руска общност, надявам се, да си свършат работата срещу укрите, в помощ на местното население на града ;)

350

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 400 "Да си тръгват, мейби ще поживеят в некой бежански лагер по-добре" Със сигурност ще живеят в бежански лагер на Запад по-добре, отколкото в българските "бази" за бежанци. Всъщност, като се има предвид, че някои предпочитат да се върнат под руските ракети, вместо да стоят в България, е ясно, че в България руснаците са си активирали пионките да правят живота на бежанците мизерен на всички нива. Затова горят украински коли в момента.

349

Анонимен

преди 2 години

Щом не искат да напускат имат мисия да окупират Варна.

348

Капризчо

преди 2 години

Ако не дай Боже, Русия нападне Варна, пеша ще хукнат към малките населени места в страната. Няма да можем да се вредим от тях.

347

-_-

преди 2 години

Няма руски терористи в Донбас, в Молдова има руски сепаратисти.След като сепаратистите в Косово получиха автономия, значи и сепаратистите в Донбас имат право на такава. ^^като има за едни, ще има и за други.^^

346

Анонимен

преди 2 години

До азовУкраинците би требвало да знаят за нас, че на българите не ни требва дявол да ни тегли към казана, ние сами се теглим натам, а това ни прави непредведими :))) Да си тръгват, мейби ще поживеят в некой бежански лагер по-добре, че тогава да видят кон боб яде ли :)

345

Анонимен

преди 2 години

До Истината "като се евакуират в мирни градове," В Украйна няма нито един град, който да не е в обсега на руските ракети, които падат дори в Лвов.

344

Анонимен

преди 2 години

Хранете ги! Скоро и мъжете ви ще отнемат. Украинка без мъж не може да диша. Наточили се с маникюри. Като им видиш ръцете ще разбереш, че са пристигнали на туризъм.

343

Анонимен

преди 2 години

До до 379 от славянин И продължаваш с руските лъжи. Народа на Украйна свали Янукович, защото ги излъга, че ще запази курса към членство в ЕС (само за справка, по това време ДУМА не е ставало за НАТО), и то срещу "официален подкуп" от Кремъл в размер на 3 милиарда долара. Вече не се и криеш. Буквално руска опорка след руска опорка. Трагедия.

342

Истината

преди 2 години

Най-сетне показаха истинското си лице, като президента си-комик - само претенции и изнудване. Как ще оставят морето, сега започва най-хубавото. Спокойно можеха да си останат в страната си като се евакуират в мирни градове, но всъщност се спасяват от нацистите и мизерията.

341

Или

преди 2 години

Или тях ги лъжат, или нас ни лъжат, или тия хора не знаят какво искат и има да съжаляват.

340

Бау

преди 2 години

Честно е, щом ще ги местите далеч от морето, в Банско и Пампорово, да им осигурите всяка седмица 3-4 дни излет на гръцкото море! Кавала, Солун, Керкира, Митилини, без претенции!

339

Анонимен

преди 2 години

Най-лошото е, че тези навлеци имат самочуствието, че са едва ли не у дома си. Тука вече става опасно. Не може да си в чужда държава и да правиш каквото си искаш. Като ти кажат ставай, ставаш и тръгваш, като ти кажат сядай, сядаш. Кой и защо им позволява да се държат като господари!! Не искали да тръгват, алооо, къде се намираш бе, в Киев ли си, в Одеса ли?? Дано не се стига до момента, да се молим на Путин да ни освобождава от укрите. Черноморието до няколко месеца го отпишете от картата на БГ..

338

азов

преди 2 години

това са жените на фашагите от азов, русички, стройнички. Ако останат и лятото после да не се върнат с изненада- kinder surprise:) :)

337

до 379 от славянин

преди 2 години

А,, ясно България помагала на окрайна да останела ''демократична''!? Та затова преди 8 години окрайна съвсем ''демократично'' проведе въоръжен държавен преврат, пардон, майдан, свали съвсем ''демократично'' законно избрания президент Янукович и съвсем ''демократично'' назначи ''демократичният'' президент Порошенко! Тази любовна песен за ''демокрацията'' и ''демократичността'' докога ще я пеете, нея никой вече не я слуша!?

336

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 390 "Българина е състрадателен" Това е вярно, но русофила е различен случай, може би защото не българин ....

335

Анонимен

преди 2 години

Част от тях отиват на Банско

334

Анонимен

преди 2 години

Ще кажа на мама.

333

Анонимен

преди 2 години

До славянинБългарина е състрадателен когато види чуждо нещастие, оказа се обаче, че те нито се чувстват ощетени от войната, нито се чувстват нещастни :))) Просто отидоха на курорт без да платят нито лев :)))

332

Анонимен

преди 2 години

Тези украинци мислят, че България е Сомалия. Гледах репортаж преди минута с едно украински момче на видима възраст 19 или 20 години. С един каскет на гарата във Варна каза, че гледал на картата къде отива и видял само една аптека и 3 или 4 ресторанта. Не знаел дали има магазини. Не го интересувало къде отива. Важното било да има пътешествие. Представяте ли си колко им е акъла? Търси къде има ресторанти и аптеки. Пътешествие ли е да бягаш от войната в мобилизационна възраст? Защо е избягал???