24

Анонимен

преди 2 години

Да въведат пранги най ще е добре. Или да влизат в еврозоната и решават всички проблеми. Шегичка

23

Анонимен

преди 2 години

До долен списвател. Нали укрите гонеха русите до границата. Сега защо се връщат обратно не мога да разбера. Война лошо нещо.

22

До 8

преди 2 години

И за какво им е да стават европейци? Те си имат свои ценности, а не евроджендърски

21

Мужик

преди 2 години

Ха ха ха, само питайте руския елит в каква валута си държи авоарите и пак пейте хвалебствени песни за руската рубла!..... $$$... ???... ¥¥¥

20

Анонимен

преди 2 години

Баххтти мръсните окупатори.....нагли 2022г ... правиш роби.... ужассКомунизма дами и господа в целия му блясък

19

Анонимен

преди 2 години

Аз пък си помислих че Москва ще стане област с две парични единици,рубла и гривна!!!!Клоун,след толкова много"победи"що така се получи?

18

Анонимен

преди 2 години

Та какво викаше Волдемор Зеленият, че едва ли не Русия губи и укрите са пред Москва?

17

Анонимен

преди 2 години

Когато Украйна си върне града и района в магазините ще пускат интересна тоалетна хартия. :)

16

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мислех, че ще влизат в еврозоната....

15

Анонимен

преди 2 години

Русия до година-две трябва да прекрати масово договорите за износ на горива към Европа и да се прикачи към Азия, иначе рублата така ще се вдигне, че няма да могат да пласират и една краставица в чужбина. Проблема на САЩ е същия. Икономиката им е толкова силна, че просто няма кой да им купува стоката, заради което с цел намаляне стойността на стоката изнасят производствата в други държави докато в тяхната цари безработица.

14

Анонимен

преди 2 години

Мдаа,Херсон,Луганск,Донецк да се готвят Одеса и Харков,а там каквото остане от Покрайнината могат скоро да обръщат гривните в злоти,форинти и леи!

13

Анонимен

преди 2 години

Купувайте рубли за зимата. По-евтино е отколкото да се топлиш на брикeти!

12

Анонимен

преди 2 години

Русия да внимава с рублата, че си вдига стойността с всеки изминал ден, което не е добро за износа на държавата. Колкото повече се вдига курса на рублата, (заради износа на горива), толкова по-скъпи стават и останалите руски стоки. (Например САЩ последните 20 години). А последствията са - безработица при едни и консуматорско мислене при други. В икономиката този феномен се нарича "холандска болест" кръстен на холандците, които 60те започват да продават газ и изпитват последствията на свой гръб.

11

ssss

преди 2 години

До До 9Тук си прав, става скъпо обаче другарят...на изток иска да е като другаря на запад.. да печата.. т.е продават суровини т.е сметка за нас... отделно ако баба в русия взима 3000 rub и това са примерно 800 $ навън.. нали разбираш какво ще стане.

10

До 9

преди 2 години

Не съм сигурен, че това е положително. Ако рублата е скъпа, руското производство(доколкото го има) става неконкурентно.

9

Анонимен

преди 2 години

А, ми че кък така, нали украинците са до Москва? Хаха

8

Очевидно е

преди 2 години

...че Русия се готви за цялостна анексия на източна Украйна. Западната част ще я оставят без море. Азовско море става изцяло руско. А скоро - и Черно море. Дали не трябва да обръщаме левовете в рубли? Натам вървим. И не че ми се иска...

7

фа

преди 2 години

До рашън безаналоговНе баш така..рублата с това темпо ще е 1=1 с долара до 3-4 години.има нещо което нашите медии не казват...1 май 2020 - 1$=75 руб1 март 2022 1$=125 руб25 май 1$ =58 руби това на фалира държава.. кое не се казва?

6

Светозар

преди 2 години

И като въведат рублата, ще цъфнат и ще вържат. Руснаците са си мазохисти. Обичат, да ги мачкат, гаврят и извращават с тях. От едно време е така. Тегли си ги към мизерийката и " Царя - Батюшка ". Азиатски народ. Никога няма да станат европейци.

5

Добре е

преди 2 години

Браво. Скоро и в одеса. И в Киев