68

до 67

преди 2 години

Ми баце, 2000лв. и по складовете не взимат вече. Това е нищо. Сменяй професията.

67

съжалявам

преди 2 години

не знаех че са ви вдигнали робската минимална заплата от 300 евро на 350!! това е такъв прогрес, о чудо!!

66

и какво значение

преди 2 години

и какво значение има че вземам 2 хиляди лева в БГ, като си платя квартирата храната ток 350 лева /или парно и какво остава????

65

do 63

преди 2 години

Не работя в София. Работя от село. Прочее, познавам поне 200 човека в сектора с много по-високи доходи от мен и сигурно 2000 познати с доходи над 10к, отново в сектора.

64

Анонимен

преди 2 години

ами то като им измряха роднините в бг, на кого да пратят, за оръжие на украинците ли. пък и 200-300 милиона пари ли са, на фона на тия цени на горивата скоро всички ще сме милионери

63

До 63

преди 2 години

Никой не работи за 600 при минимална 770. Мерси. Друго има ли?

62

това е чудесно

преди 2 години

До До 59това е чудесно господин ръководител програмист! само че от 5 милиона в България, такива ръководители програмисти са само 5 човека в София! останалите хора работят нормални работи за нормални заплати от рода за 600 лева.на вас приятно ли ви е като слизате от луксозния си автомобил да виждате пред блока клошар не цсиганин да рови за храна?или да пикай във входа на блока ви?? да спи под балкона ви?

61

избягал

преди 2 години

не мога да разбера защо толкова ни мразят??? нали като избягаме в чужбина освобождаваме работни места за вас?? и така се вдигат заплатите в Чалгария??толкова ли е затъпял този народ?

60

До 59

преди 2 години

2 часа на ден, ръководител екип програмисти 12к.. на 3 места работя сумарно около 4-6 часа на ден, 4 дни седмично за според зависи, но минимум 30к лв. месечно без бонусите.

59

ГЛЕДАЙТЕ ЮТУБ

преди 2 години

ШОУТО НА ДАНИ ПАПАЗОВ: какво казва ЗА ПУТИН, ЕРДОГАН И ОРБАН

58

явеяв

преди 2 години

Пичове стигя сте се обиждали за глупости. Напишете си просто кво работите, къде, колко часа на седмица и колко печелите нето. А ние ще преценим кой е по-по-най...

57

Анонимен

преди 2 години

Дамм запада се скапа . Аз отдавна съм писал че трябва вече да се бяга на изток. И кво стана ? Румен виста продал скъп имот във Варна и избяга чак в Индонезия на по ниски цени . Това ще е тенденцията вече . Ама чак в Индонезия е далеко . Тука ще става много скъпо да се живее .

56

До 56

преди 2 години

Заможните хора нямаме сметки, главчо. Имаме дребни 40-50к за малки разходи. Въртим парите някъде по фондове, акции, криптовалути, защото се обезценяват. Бачкай там тираджия за 5к Евро и се мисли за богат.

55

Анонимен

преди 2 години

При успешното управление на Киро българите нямат нужда от пари от чужбина те даже пращат пари там защото там инфлацията е на половина

54

ПРОЧЕТЕТЕ ЗА

преди 2 години

ПРОЧЕТЕТЕ ЗА АХМЕТ МЕРЧЕВ: БЪЛГАРИН *** КОЙТО НЕ СЕ СРАМУВА ОТ ПОМАШКИЯ СИ ПРОИЗХОД И СЪЗДАДЕ ФИРМА ЗА СУПЕР АВТОМОБИЛИ!!!!2 ХИЛЯДИ КОНСКИ СИЛИ!!АХМЕТ МЕРЧЕВ БЪЛГАРСКИЯТ ИЛАН МАСК

53

бядняка

преди 2 години

До До 51ако ми видиш сметката и ще се хвърлиш от блока долу

52

АЗ ЧАКАМ ЧАКАМ

преди 2 години

ВЕЧЕ ЧАС, И СВИРЯ ТОЗ СИГНАЛ:АЙДЕ КЪЛВАЧИ КЪДЕ СА ЛИНКОВЕТЕ С ОБЯВИ ОТ ОДОБРЕНИ РАБОТОДАТЕЛИ В *** . BG ДА ВИДЯ ЗАПЛАТА 3 ХИЛЯДИ ЕВРО ЗА СКЛАДОВ РАБОТНИК ЛИДЪЛ И ЗА УЧЕНИК В ИКЕЯ??? АЙДЕ???:) :) :)

51

До 51

преди 2 години

Какво си пробил, бе бедняко пробит?

50

към не-тъпия

преди 2 години

към не-тъпия гражданин:всяка сутрин отиваш с наведена глава в голфчето на светофара, да не би случайно на надрусаната мутр в С-класата зад теб снощи да не му е пуснала приятелката (която всъщност е дъщеря ти), иначе ще излезе и със една щанга чупи колената :) :)

49

Анонимен

преди 2 години

Еврото падна на 59 рубли.