12

ИСТИНАТА

преди 2 години

Една Новина която мина набързо в България - Гръцките Танкери за Газ и Нефт са освободени от Санкциите срещу Русия , наложени от САЩ и ЕС .Това е гавра с България - станахме като Експеримент на САЩ и ЕС - колко дълго време ще оцелеем , чака се ЗИМА 2022 .България в момента е Забравена Провинция .А иначе БГ Парламента копира Модела на Радата в Украйна - всеки депутат казва че е СЛУГА на НАРОДА .

11

Анонимен

преди 2 години

Кажи го на Бундеса, че е по-евтино с кофи. Падение сте всички. Срам за България.

10

Анонимен

преди 2 години

Може, Балабанов. Може. Иначе как да оправдае подобно нещо, Германия и Италия са открили вече сметки в рубли, може и това Балабанов. Какво му пречеше на Киро да направи това, пък пак да мисли за диверсификация? А не да разруши всичко, да ни бръкне през джоба до сливиците и треперим като лист на повей. Според мен така се прави. Пък Киро направи просто каквото му казаха. Ти познай откъде, Балабанов.

9

Анонимен

преди 2 години

Играта е толкова да поскъпне всичко, че приемането на еврото да не го усетим като повишение ,а като вид успокоение на пазара, чудни дебелашки схеми

8

Анонимен

преди 2 години

България, Естония и Литва са начело на еесовската класация за страни-членки с най-висока инфлация.

7

Джони

преди 2 години

Абе законни незаконни.. недей да махате решетките

6

Анонимен

преди 2 години

2 пъти не направиха правителство, за да не поемат отговорност , само констатации,никакви решения не може да дойдат от шоумени и пияниц.и

5

w

преди 2 години

Kyro бил прекъснал тръбната вода у тях и всяка седмица идвала водоноска - било по-евтино.

4

Е, па...

преди 2 години

Казаната дума-хвърлен камък. Върви я гони и я върни, ако можеш! И когато тази дума е казана по толкова категоричен начин от министър-председател, то тогава нещата стават наистина сериозни. Сега ще чакаме да видим колко евтино ще бъде действително. И ако не е.... А то няма как да е. Тогава който трябва, да си отговаря за действията и приказките!

3

Анонимен

преди 2 години

Какво е необходимо да стане, за да си подаде оставката това некадърно правителство?

2

Анонимен

преди 2 години

Кире може всичко да си говори, то Пинокио така прави. А ние народа ще ви държим отговорни за всяка стотинка поскъпване. И понеже беше обявено, че ще получим газ на много по-ниски цени, очакваме поевтиняване на всички стоки.

1

Анонимен

преди 2 години

Кажете го на ***