96

Анонимен

преди 2 години

Хахаха то не беше пози, татуировки заучени фрази и движение щяха да се бият до последния а вече 3 дена гледам страховитите Азовци как ги "ЕВАКУИРАТ" Руските войници. Нещо не изглеждаха толкова безстрашни напротив някои се държаха като ***. Ама едно е да биеш мирно население друго е когато срещу тебе достоен противник. Русия ще си вземе всичко за което е влязла в Украйна. Искам само да обясня на нашите Евроатлантически *** това още не е война а специална операция а Украйна е смачкана.

95

Победа

преди 2 години

До Ден пабедъй Взвод, но от който в последния ден са пленени 2500 урки, а колко са били преди това, поне още хиляда отгоре!? ха ха ха ха

94

Грозната истина

преди 2 години

Абе да питам уш.анките сега като полка Азов е разбит, кой пречи на украинците да посрещнат така наречените асвободители с хляб и сол, а не с Джевелин и ***. Винаги съм се чудил, колко трябва да ти е промит мозъка за да повярваш, че на 45млн украинци някакви въображаеми фашисти им пречат да се предадат. А грозната истина е че всеки иска да живее като бял човек, а не в *** или руский мир. И се борят за земята и семействата си.

93

Анонимен

преди 2 години

Защо не тропосате статията в избор на Редактора?? Или не е важно?

92

Поздравления Русия

преди 2 години

фащ и някои от запада се опитаха да възродят нацизма. Но не успяха!!!

91

Ден пабедъй

преди 2 години

Раша победи този завод. Всички цехове са завзети. Велико!

90

Най-после

преди 2 години

бяха взети в плен най-върлите и крайни неонацисти!

89

Анонимен

преди 2 години

Руското знаме ще се вее над Брюксел,полюшвано от радиоактивен вятър,на фона на тънещата в руини Европа.

88

Империя на злото

преди 2 години

Руските тролейбуси пак са активирани да се плюнчат яко.

87

Анонимен

преди 2 години

До 92. Това снощи ли го сънува? Ама нали това свършване щеше да е преди поне два месеца?

86

Руските ZVине

преди 2 години

Близо три месеца не можаха да го превземат. А си спомняме как русофилската и3мет квичеше, че след 3 дни руzкото знаме ще се вее над Киев!

85

Анонимен

преди 2 години

Пак ли?

84

Анонимен

преди 2 години

Ще им отрежат достъпа до морето,взимат всичко което поискат,до Европейския, ще стои Съветския съюз!

83

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

преди 2 години

журналисти от днесюесей,какво стана,лъгахте,лъгахте,лъгахте и истината се появи най-накрая!Нали азовския баталион беше елита на укрите,нали тези нацисти бяха най-силните,най-мотивираните,въоръжени с най-модерното оръжие от уса и обидиненото кралство?Защо всичко се обърка така?Днес с нетърпение ще очаквам коментари от нелито,петя,йоана,александър

82

Анонимен

преди 2 години

До евроатлантика. Този котел го варите от един месец и нищо. Питай оня всезнайко боби.

81

Грозната истина

преди 2 години

Те руснаците преди 10 години ни обясняваха, че до 5 години ще пратят хора на Марс. И тогава поклониците им с *** драскаха по форумите че Русия е велика. А грозната истина е, че вместо да пратят човек на Марс, сега обещават да произвеждат Москвич.

80

9

преди 2 години

Както вчера писах на един хубостник тук, Русия бавно и методично си взима това заради което е отишла в Украйна...

79

Бай Дрън

преди 2 години

Колкото и да се напъвате *** troloвe, няма да стане вашата. Имате заспал президент и още по-заспали и изкуFели бивши президенти, като Буш. За момент имаше проблясък-Тръмп, дори му бях голям фен и още съм, но САЩ отново се прецака и сега пак разчита но козяшките си trolovе. Хубаво беше, когато мълчахте 4 годи и и само проклинахте Тръмп. Но спокойно, Тръмп се връща с гръм и трясък, спирайки ви кранчето.

78

Гледна точка

преди 2 години

Уф, колко десетилетия ще ни занимават с тази мижава победа? След три месеца мъки на *** при огромно превъзходство. Или да има на какво путинските трофеи да се празнят.

77

Евроатлантик

преди 2 години

Край Лесечнка и Северно Донецк в Донбас се очертава голям котел,много украински войници имат опасност да бъдат обградени