218

излизане от ЕС!

преди 2 години

А защо трябва да спазваме правилата и законите на този измислен фашистки съюз, закони писани от фашисти в скъпи костюми с 300 хил евро годишни заплати в Брюксел които никой не е избирал и които не носят никаква отговорност за действията си.

217

Анонимен

преди 2 години

Пита се,ние като най бедни защо трябваше да ручаме жабетата и да се правим на мъже?Про-100 Киро не трябва ли да бъде натирено от власта?

216

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа продължава да купуват газ от Русия, а България, понеже сме велика нация ще караме втечнен газ чак от Америка!! Уникални управляваши имаме!!

215

Помогите на Бухло

преди 2 години

Кулеба информира западните патньори, че Украйна се нуждае от един трилион за възстановяване + ***/sheyhtamir1974/18711

214

Анонимен

преди 2 години

Сега не е време да се увеличават доходите, демократичния украински народ се нуждае от милиарда евро месечно за да може Украйна да функционира като икономика, иначе рухва. Трябва всички в ЕС се мобилизираме и да отделяме от джоба си за да съпортнем демокрацията в Укрейн за да навредим на Путин и на Русия.

213

Анонимен

преди 2 години

Мислих си че комсомолския манталитет е свършил ама кирцата ме опровергава

212

Анонимен

преди 2 години

Киреее ехооо ехоооо !

211

Анонимен

преди 2 години

Киро предателя на съд!

210

БИбо

преди 2 години

Хахахах как ни го слож=и-ха ЕС!!!!!!!! БЯха много отворени пък какво стана!!!!! В крайна сметка излезе че налагат санкции пък гледат само себе си и ни прецакаха! Сега ще стане същото и с ветото над Македония!!!!! Затова вън от ЕС че много нагли станаха нациска Германия!!!!!!

209

Анонимен

преди 2 години

А когато тук ви се обясняваше, че откриването на сметка в Газпромбанк и плащане в Евро и долари, които се превалутират от банката в рубли, не е никакво нарушение по силата на всички закони, ни наричахте руски к*рви! Е, не е зле преди да обиждате хората, да започнете и да се образовате. И не разчитайте на харвардци, там не ги учат на закони, а как да ги нарушават в интерес на господаря!

208

Анонимен

преди 2 години

Когато бяхме с Русия търсехме да купим долари за Американски дънки. Сега когато сме с Америка ще търсим да купим рубли за Руска газ. Каква ирония на съдбата...

207

Анонимен

преди 2 години

Вчера долара падна на 59 рубли, от години не беше падал под 60 рубли.

206

Анонимен

преди 2 години

Русия е само една бензиностанция с ракети, но западните компании са *** и не могат да го разберат това нещо затова започнаха да се връщат в Русия.

205

Анонимен

преди 2 години

Демек да очакваме рублата в понеделник да е под 40 за долар. Това няма да се е случвало от СССР време. Тея вместо да отслабят Русия, те я стабилизираха.

204

Анонимен

преди 2 години

България и Полша послужиха като предупреждение и назидание, какво ще се случи ако Европа откаже да плаща в рублови руски банки. Путин показа, че не се шегува за това. И резултата е налице. Цяла Европа се втурна да плаща в рубли.

203

Аз промяната

преди 2 години

Киро интересуваш ли се от интересите на България или правиш това за което си нает България управляваш не си подчинен на САЩ

202

Анонимен

преди 2 години

"Народ който продава свободата си за газ ще загуби както свободата си, така и газта" - Фридрих фон Швулендорф

201

Анонимен

преди 2 години

Това е само началото ! В един от американските АЙ-ТИ сайтове, разните му там експерти и експертчета ревяха, че някакъв жизнено-важен за пройзводството на чипове материал е 90 процента руска доставка и ако руснаците го спрат - чипове нъцки .

200

До 235

преди 2 години

И Финландците също отказват да плащат. Но те са по-зле защото и 60% от тока им идва от Русия. Днес им го изключиха, а утре им режат и газта. Явно има и по-мал*умни от наще управляващи

199

Българин

преди 2 години

По-добре гладен и на студено отколкото да бъда роб на Путин. Газта и хляба може да са скъпи, но свободата е безценна!