85

митко

преди 2 години

За пръв път в историята си българският парламент осъмна с монтирани железни порти.Това говори всичко.Срам и позор.Скоро ще ги щурмуваме и нищо няма да ги спаси.

84

Археолог

преди 2 години

Историците ще опишат битката за хляб при Кауфланд.

83

НИЕ

преди 2 години

До ЕлиИмаме хлебопекарна ,имаме ж брашно от миналата година ,вече свършва.Та и брашното по новите цени е дигнато и Олио се слага в хлебопекарната.Всичко като се вдига един хляб в хлебопекарната пак ти излиза СКЪПО. Профажното правителство ни докара до тук.

82

Скачен бг съд

преди 2 години

Цените зависят от Европа. И глобалното на пазаря. Такъв е механизъма на еврокомунизъма. Всичко друго е блюблялала

81

Путин

преди 2 години

След третата световна война инфлация няма да има.

80

Пак лъжи

преди 2 години

Колко грама е хлябът от два лева? Тук при нас 400 гр. Типов хляб е вече 1,80 лв. нещо не излиза сметката.

79

Ели

преди 2 години

Хората трябва да си купят от домашните хлебопекарни. Сами като си правим хляба ще излиза по -евтино и като не им го купуват ще се сетят

78

Анонимен

преди 2 години

Усещам как всичко стана хляб, купил си 2 кутии, цигари, 700 водка, два кремвирша и майонеза, гледаш си фискалното бонче - 30 лева хляб, ДДС -0. Зареждащ после на бензиностанцията - 20 литра хляб, ДДС -0. Плащаш аванс за почивката на морето - 300 лева хляб, ДДС -0.

77

Скачен бг съд

преди 2 години

Хляба поевтиня ама салама поскъпна.

76

Анонимен

преди 2 години

Това е популистко решение. Един човек колко хляб изяжда. Ами месото, сиренето, кашкавала...

75

Един дядо вече

преди 2 години

Още другата седмица инфлрацията е изяла помощите.Най некадърното управление на страната в най трудният момент.Умишлено се избива народа.ПРедстои замяна.Аз съм стар вече но ме е страх какво ще видят с очите си внуците.

74

Анонимен

преди 2 години

Ще расте цената я .Ние на село имаме мас лук и петмез. На нещо трябва да го мажеме .

73

Анонимен

преди 2 години

Както е писал П.К долу - инфлация не се бори с наливане на пари, има други механизми отдавна известни на първокурсниците.

72

Избирател

преди 2 години

Е какво, ние сега само хляб ли да ядем!? Ми това кашкавал, сирене? За кашкавал давам в пъти повече от хляб. Ми другари с бозата какво правим!? Време е другарката Нинова да се заеме по-сериозно с Бозата.

71

Анонимен

преди 2 години

Хипотетично, никакви цени няма да се намалят, а разликата ще остане в хлебарите и цените ще се вдигнат наесен. Комунисти от икономика не разбират...ПП=БСП=БКП Честито, ходете за гъби и другия път!

70

П.К.

преди 2 години

Този лольо да не приказва врели-некипели. Предложените "мерки" от управленците не са противоинфлационни. ТЕЗИ МЕРКИ СА ПРОИНФЛАЦИОННИ. ТЕ ПОДХРАНВАТ ИНФЛАЦИЯТА И ТЯ ЩЕ ПРОДЪЛЖИ ДА СЕ ИЗКАЧВА НАГОРЕ. Това го знаят и студентите-икономисти от първи курс.

69

Трол че и зелен

преди 2 години

Въведете дажби . Три филии на ден и кило бензин.

68

М И Р О

преди 2 години

РАДЕВ,РАДЕВ,ММОГО ЖАЛКО, ЩО НЕ НИ ОБИКНА,ТИ???ТА ОСТАВИ НАС ТОЗ МАЛКО В РОДНИТЕ НИ ШИРИНИ!!!

67

Луна

преди 2 години

Какъв хляб 2 лева? Почти 3 е.

66

Анонимен

преди 2 години

Г-н социалиста може ли да каже каква ще е цената на хлеба от новата реколта н-р след август или на олиото от новата реколта - продукция произведена при 3 лв. на литър гориво, при 1600 лв. на тон искуствени торове и пре скъпи препарати за растителна защита?