56

...

преди 2 години

Значи аз не знам как точно се смятат тез проценти и инфлации, но знам слдното в началото на годината януяри месец купувах хляба който купувам от над 10г вече и цената му беше 1.79лв. Сега същия този хляб е 2.49лв. Та така като гледам увеличението гони 40% за 5 месеца! Та не знам как точно сметнаха, че цената на хлаба се е вдигнала само с 3.1% Явно използват некви неразбираеми магични математични формули където само някой висши магьосници от 55 ниво ги знаят и владеят! Та така!!

55

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Та ,като нема къде другаде,тука. Някой няма ли да си направи трудът да потърси позиция от поповете и главатарят им Сакскобурготски по отношение провелият се събор в Сърбия и неговото решение? Искам да знам кво мислят и имамите и равина ,дето Фердинанд Антибългарина му построи синагогата.Хайде,това не е ли новина? Нека поне от мъка се смеем,ако нямаме повод за радост.

54

до 66

преди 2 години

Ми не- всеки може да иде и да си купи... Като не можеш, гледай си ти крава. Кой те спира?! Не ти харесват цените в супермаркета, НЕ купуваш и цените падат. Просто е. Много е просто.

53

селянин

преди 2 години

някой може ли да ми обясни как се смятата тия проценти щото явно навремето сме учили друга математика

52

Анонимен

преди 2 години

значи за българите тройни цени и по 12 лв и 50 стотинки на месец, а за чужд народ по 1200 лв на месец и всичко безплатно?

51

Анонимен

преди 2 години

До до 48Ма тей като почнете... Имам приятел, *** той братчет, *** на един съсед... Говорим за държава в момента, а не че всеки има по 1 приятел на село с крава. Вие може и на 50 ст. да го вземате, добре, но основната маса не може.

50

do 62

преди 2 години

И ти се изказа... Ако не сме ИТ-тата да плащаме данъци и да движим икономиката, бачкаторите сте загинали! За твое сведение- сумарните удръжки от моята заплата са 3300лв. месечно. Работим в чужди компании и сме честни и почтени. Хубав ден.

49

до 55

преди 2 години

ами като продавате на 2 лв млякото няма да ревете че сиренето е 25. Няма кск вие да печелите за сметка нс всички останали.

48

Анонимен

преди 2 години

Реалната инфлация е 50% а големите икономисти крадци киро и кокорчо заложиха до 10% инфлация в бюджета. Крадат се милиардите нови кредити като за световно щото скоро народа ще ги измита!

47

Анонимен

преди 2 години

С мутробизнесмени е така, искат много дават малко - предметливите и умни хора си бачкат и бизнеса си върви

46

до 48

преди 2 години

Ще поспорим с тебе тука. Мляко взимам от години от един съсед на село. Има 20 крави. Беше 1лв., вдигна го на 1.10, а сега е точно 1.20. Продава го на околните виладжии, защото в противен случай трябва да го продаде на голямата верига за стотинки. Което мляко остане- произвежда сирене, кашкавал и какво ли не.

45

Анонимен

преди 2 години

при 100% ръст на гориеата за една година какви 14% бе. НАЙ ЕМЕНТАРНО, вземете брошури от кауфланд или метро от преди година и днрс и вижте цените на 100 неща, 35 - 40%

44

Сандо

преди 2 години

това е официалната инфлация. На практика всичко е минимум по 2 някога по 3 срещал съм и по 4

43

Анонимен

преди 2 години

С индииски работници европейски заплати не може да има.За да вземеш,трябва да дадеш.Иначе ниски заплати,инфлация,мизерия.

42

до 45

преди 2 години

Естествено, че се готвим за екзотични почивки. Пътуването ни е хоби на много българи. Данъкът лукс е плоският данък, срещу който аз не получавам НИЩО насреща! НИЩО! Получавам таван на пенсиите. Едни 1200лв. месечно си отиват ей така под формата на плосък данък.

41

до 48

преди 2 години

Айде бе? Я *** в село Габер, Драгоман и всички околни и виж. Млякото беше 1.20лв./л до преди няколко месеца, както е написал човекът. В момента е 1.50лв./л. Имам вила в този регион и редовно купувам. И това на 30км от София. Демек- скъпо е, има и по-евтини места.

40

Анонимен

преди 2 години

тя вече е 40 и отива към 50 какво се правите на ущипани с тези 14%

39

Анонимен

преди 2 години

Еми компенсирани сте.Какво рИвете?

38

Трябва да ИМА

преди 2 години

Узаконяване на доброволната евтаназия другото е жестока и мъчителна агония в мизерия и бедност с неизбежен край мъчителна и трагична смърт. Затова най-добре да има хуманно държавно отношение хората да имат правата и свободата на доброволна евтаназия да напускат тоя свят безболезнено в мир и спокойствие.

37

Анонимен

преди 2 години

Хубаво няколко души са писали за село. Това е бъдещето. Масово ИТ спецове ходят да живеят на село и работят от там. Възраждането на българското село започна още с пандемията. Наистина, на село инфлация няма. Купуваш си прекрасна домашна храна от съседите, ако не- ти си гледаш. Е, факт е, че бензинът струва толкова, колкото беше преди пандемията и ни се вижда скъпо.