220

Анонимен

преди 2 години

Незнам дали Путин е болен. Но британския автор на статията трябваше да спомене и за Джонсън, че е болен от рак на панкреаса. Джонсън е известен алкохолик, който се има за Чърчил и му подражава.Така че не се знае, кой пръв ще си отиде.

219

Анонимен

преди 2 години

То му личи отдалече че е болен

218

Щирлиц

преди 2 години

Как няма да е болен,след като ви хванал за т..о.пките,западняци смотани.

217

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 236 - тая параноя е само в руските глави - кой точно е тръгнал да ги напада ? Никой . Освен това 21 век сме няма значение откъде се изстрелват ракетите и от антарктида ако искат могат изстрелят ракет да лети повечето време в космоса и пак да падне върхи св Василий Блажени без да я засекат

216

Ленин

преди 2 години

неможете да го сложите до моята мумия. Бог е само един. Нашата религия е монотеистична, а не дуалистична или триумвиратна.

215

Lekar

преди 2 години

И като е сериозно болен да убие толкова хора ли? БАСИ И ТЪПАТА ДЪРЖАВА РУСИЯ! Махайте я - дори да спрат войната - унищожете я!

214

Оберщурмбанфюрер

преди 2 години

До г --- Руската империя не се завръща, а отива на майната си - там където винаги е била - и като СеСеСеРета, и като ОНДета и като Русия и като Руска федерация - same shit different day. Четете Bellingcat и няма да сбъркате. Loool

213

Най-добре

преди 2 години

да го сложат до мyмията на Ленин, че да го споменават с "добро".

212

г

преди 2 години

Англетата газ пикаят за това, че Руската Империя се завръща, фейк новините им започват да стават инфантилни.

211

Мдааа дааа

преди 2 години

Абе оставете го Путин... Путин е велика личност.... Божество!!! А вие долу ...налегайте повече на доставката на оръжие, там ви е силата така ще се реши мира... както правят, а и това е политиката им на нашите братя янки... те няма държава където да са били и да не са умиротворявали по тоя техния си начин само с хуманитарни оръжия като атомни бомби в Япония, БОВ, нaпалм, ЛСД във Виетнам, обеднен уран в Сърбия, Ирак, Либия, Афганистан и къде ли не и са ползвани какви ли не други благородни средства за масово унищожаване по целия свят!!!!А това в случая като тъпчеш укрите с оръжия е все едно да

210

Анонимен

преди 2 години

Направи глупост, щото дори да завземе Украйна, светът вече ще гледа със съмнение към него, нема да има уважение :))) Европа се състои от много нации, всеки си има своята доктрина, това не им е Сирия, но ще видим докаде ще копат дъното с Путин :)))

209

паралелепипед

преди 2 години

Да помислим логично. ЗАЩО един всецяло задоволен от капитализма, и плуващ в разкош индивид, ще се изкенза върху имотите си + двореца за повече от милиард долара, ще захапе ръцете на онези, които наливаха пари в офшорните му банкови сметки на името на любовницата, нейно-неговите деца плюс двете щерки от първия брак, онези дето му подаряваха многомилионни яхти и изведнъж ще отреже клона, на който е седнал. Това може да го направи или НЕПутин или самият Той, но само, ако гюллето у глъвъта му лопа.

208

не може да бъде!

преди 2 години

О.Кристофър Стийл е много сериозен източник на информация!Някои писатели вече обмислят да ползват неговата информация за фантастични романи,а други за романи с хумористично и сатирично съдържание!

207

Анонимен

преди 2 години

Ако е бивш щпионин значи сега не е шпионин и тогава е съмнително какво казва. Ако беше сега щпионин, рискува затвор ако се издаде че е щпиони.

206

Анонимен

преди 2 години

Британски фантазьор се изказа

205

Анонимен

преди 2 години

Ами решил е преди да умре да "денацифицира" Украйна. Защо нацистките символи са толкова популярни там? Защо на "Азов" се дава цялата военна власт. С извинение май неонацизма присъства в големи порции в Украйна!

204

Анонимен

преди 2 години

Дори и ако не е болен едва ли ще се съгласи НАТО ако паркират ракети около Москва. САЩ защитени от голям океан и ледена пустиня на север, но Русия няма как.

203

Анонимен

преди 2 години

Байдан е по-зле и не управлява той а Нюлан и третополви в САЩ.

202

От перемога

преди 2 години

Е болен.

201

Русофашист

преди 2 години

радвайте се, радвайте се, че Путин не е болен, но кога се гътне, пак се радвайте и чакайте феодализма в Рассия.