37

Много ме е яд

преди 2 години

Че няма симфонична версия, значи с тимпаните и с барабаните ще е велика....https://youtu.be/0eTqBNWFujA

36

До 40

преди 2 години

Да не забравиш да смениш 2-3 Ip-та , да нацъкаш повече минуси на тези, които не ти вярват

35

До 40

преди 2 години

И викаш , толкова си бърз, че остава време за хвалене в коментари.

34

до 44

преди 2 години

Кое са глупостите, би ли споделил? Имаш ли идея, че само в България има екип, който се занимава само с автономни автомобили и той е около 200 души? И това в една компания. Има и други десетки, които се занимават с това. Айде, нека са глупости. На сляп по рождение няма да обясня какво е жълто.

33

Анонимен

преди 2 години

Масово народа беше ПРИСПАН от ниските лихви и евтините пари -все пак говорим за 8 години ,и съня е дълбок ,ха ха Гледам умници са писали да се харчи,да се теглят кредити,да се купуват имоти -да де ама това работеше до оня ден когато банките стимулираха с ниски лихви ,който не е в час и не чете ,ЕЦБ обяви че от лятото-Юли партито приключи и парите започват да имат цена ,тогава тиа дето си мислят чес кредит ще цакат банката ще лапнат мухите

32

Анонимен

преди 2 години

Айде бе? Докараха ни до тук с абсолютно глупавата си политика и после за да се спасят самички, вместо да направят нещо да си оправят кашата - ние да сме били спестявали и да сме харчели? Икономика учили ли сте? Ако не харчим, кой ще ги храни тия бизнеси?

31

До до 26

преди 2 години

И като инфлацията ти изяде спестяванията от 5г толкова че струват колкото 4 пакета Нова Бразилия кой ще те храни? Тоя филм съм го гледал. Може би си по-млад, но аз помня какво беше 1995 до 1997г. Имах спестени пари за половин апартамент ама мислех, че ще изчакам и после 381.5% инфлация за 3 месеца и забрана за теглене на пари от банките за да не "ускорим инфлацията" не ни даваха да си харчим парите! Заплатата ми стигаше за 1 хляб и един пакет кафе и се редихме на опашки за хляб с купони!

30

до 37

преди 2 години

Продавачите по-скоро работят за 2-3к, не за 4. Иначе има сума бачкатори с доста над 4к.

29

до38

преди 2 години

Всъщност, не само съм виждал, а пиша софтуер за автономни автомобили, земеделски машини и 3d принери, които дори къща могат да ти построят сами.

28

Христо

преди 2 години

Аз като ИТ специалист с месечна заплата от 18К хич не ме притеснява инфлацията. Да му мислят бачкаторите и продавачите дето работят по 8 часа на ден за мижавите 4 хиляди лева на месец.

27

до 32

преди 2 години

Роботи и машини, които работят, благодарение на нас. Друго да попиташ?

26

Бирен Шкембов

преди 2 години

Мда, от една страна войната е много зле за украинците и редовия руснак, от друга повишението на цените трябваше да се случи, защото всички живееха много разточително - 50% от храната се изхвърляше, безразборни пътувания до екзотични дестинации - все неща които водят до супер много въглеродни емисии. Така че в крайна сметка поскъпването е за доброто на човечеството но то както винаги не може да го осъзнае и пак ще се бори за повече ЦеО2.

25

Анонимен

преди 2 години

Парите са за харчене. Качвам с процента на инфлацията * 3 вложенията си в различни фондове (с висок и среден риск) и криптовалути. Пари не пестя. Ако стоят в сметката, те загиват. Парите трябва да се въртят. Ако щете, влагайте във фондове с нисък риск- пак е нещо. В общия случай всеки месец се чудя каква глупост да си купя и харчим безобразно вкъщи, което не е ок, но парите са за харчене. Имаме достатъчно пасивни доходи.

24

анонимен

преди 2 години

До вси4ки IT и т.п. ,кой Ви произвежда храната, дрехите, самите Ви джаджи, А

23

до 26

преди 2 години

И като си "вложиш" парите в имот, кой ще те храни?

22

Анонимен

преди 2 години

Хайде стига сте ревали. По улиците пълно с коли, някои от тях над сто-двета бона, големите вериги пълни с хора, всеки със заплата над 1000 лева се заробил с кредит, а родната му къща пустее и се разпада. Ами ще се научим да живеем с малко, както беше преди 30 години. Преди да се оправи положението, ще стане още по-зле и то за дълги години.

21

Анонимен

преди 2 години

Да естествено. Не си харчете парите, за да може да се отпуснат кредити на наши хора при сегашните лихви, после ще пуснем инфлацията да се вихри на 100-200-1000% и вашите спестявания ще умрат, но нашите кредити ще се изплащат за 1 месец и после кредитните милионери. Това вече го гледахме по Виденово и Жельово време! Хора харчете си парите, инфлацията ще ви ги изяде. Ако имате повечко купувайте си кола, къща на село, апартамент или каквото можете дето ще остане. Пари в банката са хартия в огъня!

20

Анонимен

преди 2 години

Какво пестене? Помним ние как се пестеше през 94-95г и после какво стана? Инфлацията изяде спестяванията. Ако сега удари 1000% инфлация и не си си вложил парите в недвижими имоти или някаква неликвидна инвестиция ще си загубиш барите. За 3 месеца се обецениха с 25%. Ако си спестил 1000 лева до Ноември сега имат покупателна способност на 750лв спрямо Ноември, до края на годината я можеш да си купиш микровълнова с тия пари, я не. Ако се стигне рекордна инфлация раздават купони за храна. Харчете!

19

KikoВола

преди 2 години

Бачкай като *** по 12 часа и после ти викат. Ми недей харчи за нищо. Работи за да ходиш на работа.

18

Зелен Демократ

преди 2 години

До 13--- така е, максимум за всеки по една краставица, но за още една за ядене - няма нужда!