247

Анонимен

преди 2 години

Като си сложат очила стават много умни

246

Анонимен

преди 2 години

Много харесвам една картинка на ЕС: на син фон вместо жълти звездички, БОДЛИВА ТЕЛ. Европа умира, да живее Евразия!

245

Анонимен

преди 2 години

Добре, от столетия светът се е управлява от масони. От нас нищо не зависи. Лена и Кирил приличат визуално на евреи и вероятно или са евреи, или са назначени от евреи, които си имат доктрина за управлението на света от Сионските мъдреци. Единственото разумно, което може да се направи, е да сме изпълнителни роби и да се изолираме от Мейн стройна в личното си време. Всичко друго е да ИМ позволим да ни взязат в мозъците.

244

Анонимен

преди 2 години

Хора,в момента един лъжец сипе лъжи по БТВ, а друг по НОВА ! Кого да слушаме,все лъжи и празни обещания-както винаги!

243

Анонимен

преди 2 години

На територията на България и акваторията на черно море има много залежи на газ, които могат да ни направят независими от всякакви "евтини" източници, за десетки години напред, но някой няма интерес. Някой, който е взел пари, много пари, ама много пари и сега лае

242

Анонимен

преди 2 години

Ленче мисли му ако лъжеш!

241

а-мен

преди 2 години

Четири пъти по-евтин газ, ама за запалката на Лена.

240

ПроСоТо

преди 2 години

па и друга мъ ошашави,ама айде..:-Г-цата вика :""Азерският газ по този договор, от който много услужливо предишното правителство са се отказали, е на стойност 25-26 евро. Докато в момента цената в Европа е около 90 евро."...?...Това цени за какво са?..За какви обеми са?...За какво става въпрос,по дяволите?!

239

Анонимен

преди 2 години

"А когато започнем да получаваме първите количества азерски газ от юли, тя ще е с 4 пъти по-ниска от средната в Европа", уточни Бориславова".....Лена,нещо не се връзва ! Защо КЕВР обяви още през май високата цена за юли ? Кой лъже!? Ти ли ,бе,Ленче????

238

Мунчо

преди 2 години

Получаваме или ще получаваме ? Това са различни глаголни времена. Ама какво може да очакваме от Лена "Гуглето"?

237

ПроСоТо

преди 2 години

обещания в БЪДЕЩЕ време и задължително закърпени със.."ЕВЕНТУАЛНО","най-вероятно" и.."може би".......Ората викат:-"Мижи да та лъжем!"..

236

adn

преди 2 години

Тази ***, не е учила аритметика.

235

П.К.

преди 2 години

Тези ска-паняци да престанат да сипят измислици и дълги/предълги лъжи. Пределно ясни и прозрачни са и какви завършени некадърници са във всички измерения. Да си обират партакешите и со благо/со кротце... ЧАО ДО СКИФ...

234

Анонимен

преди 2 години

До Тук е мястотода отидеш на дофтор! Коло пъти трябва да те излъже простото Киро за да се събудиш? Бат Боко с кюлчета го каза: няма да искаме властта докато и последния човек в България не се е убедил, че тези не стават за нищо!!!! Онзи ден слушах един от ПП. Ами много добро наследство получили като макрорамка, фискален резерв и отношение дълг/БВП!!!! Сега давай да харчиме и има още много мегдан да задлъжняваме! Почнаха да си признават и да падат опорките на служебните правителства на Радев.

233

Анонимен

преди 2 години

Това в Гугъл ли го пише?

232

Qanon

преди 2 години

Значи цялата тая работа с Украйна и вируса преди това е огромна пълномащабна пропаганда срещу Русия. Първо трябваше да се заключат хората по домовете, да потъне всичко в страх. После като започне всичко да утихва, да се принуди Русия да нападне Украйна, за да се изкарат именно те виновни и така ФАЩ и техните държавки-лакеи да започнат да се отдръпват от Русия и да се въоръжават и мобилизират срещу нея!

231

Анонимен

преди 2 години

То па гербавите бяха едни специалисти,мале,мале.Бившия шеф на АЕЦ Козлодуй и после назначен за шеф на БЕХ виден гербераст Николов е бил доставчик на банички,преди да го издигнат.

230

Анонимен

преди 2 години

*** управляват България. С Публична администрация и колегите ми и не сме там където трябва да работим по професия ,а тази е , и говори за газ .Хора които нямат никаква представа от нефт и газ като роднина на един от най големието хора в геологията в България била на сонди , недоумявам как хора ,които нито са учили завършили геология,нямат представа как се добива газ и колко находища има в България ,говорят глупости, не разбират но говорят на умният български народ.

229

Тук е мястото

преди 2 години

Да се попита, защо ГЕРБ не го направиха това нещо. Защото щом Киро може, защо Бойко не го стори. Соред мен всички лаещи срещу сегашните управляващи просто ме искат да видим какво са правили. Радвам се, че в такава криза не ни управляват ГЕРБ, които сега ме искат и да чуят за управление. 12 години разграбване с помощта на БСП/ДПС.. Няма как да не се отрази на народа.и държавата, дано бъдат съдени и осъдени.

228

Ще

преди 2 години

получаваме азерски газ на 4 пъти по ниска цена,но ще го продаваме на ,,газпром,, 5 пъти по скъпо,скоро ще се разделим,и някои от нас ще БЪДЕМ мулти милионери,щом не ни харесвате ТАКА ще БЪДЕ.