12

Анонимен

преди 2 години

От опита ми с групички руски туристи, треснеш ли им крак, подвиват си опашката, покажеш ли се додър с тех, качват ти се на главата :))) Явно украинците го знаят това :))

11

Анонимен

преди 2 години

РФ има задачата само да прочисти заплахите, и ги оставя да се оправят сами, другият път като канят агенти на пентагона да смятат дали ще имат полза в крайна сметка. По този начин всички членове на западния пакт, ще осъзнаят че на практика са повече заплашени отколкото защитени чрез участието си в диктата на Саш

10

Анонимен

преди 2 години

А украинците спряха ли да избиват деца и майки? Колко деца изби нацистката армия на зеленски? Колко осакатени хора има за 8 години? До конфликт се стига, когато и двете страни не се разбират. Украинците имат най-голямата вина за този конфликт!!!

9

Анонимен

преди 2 години

ПроДАй България не спи, а троловете и заработват стотинки. Даже ви направиха паметник на един *** и взеха, че го махнаха, защото може да ви светне лампата, какви сте будали.

8

Анонимен

преди 2 години

Идат като тигри, бягат като овци? Що е то? - изпаднал казак! След Киев, начесоха ги и в Харковь!

7

Анонимен

преди 2 години

Русофобите са винаги и българомразци. Как е възможно толкова продажници и откачени хора да ражда нашата държава. От подкрепата на запада за 30 години България вече е унищожена. Кланяйте се на сатаната, но Господ ще ви накаже!

6

До 3

преди 2 години

Джуджака се изживява като управител на света!

5

Анонимен

преди 2 години

Нормално е да се изтеглят, при положение в ход са действията около Одеса, Херсон и Николаев. Във втората фаза руснаците целят откъсването на Украйна от Черно море. След две седмици Украйна ще е затворена от излаз на море държава. След това ще почне дележа и с Полша, Словакия и Унгария. Румънците и те имат апетити. Стойте и гледайте как западните партньори ще грабят повече от руснаците.

4

Шойгу

преди 2 години

Лъжа е, не чуваш ли, спри се, лъжа е ... Великият руски войник от Сибир, невиждал тоалетна не отстъпва

3

До 1

преди 2 години

Е, то според тях, путин е превзел целия свят.

2

Анонимен

преди 2 години

Дано да е истина и оркките да са се изтеглили.

1

хахаха

преди 2 години

Според тролеите на Путин това е фейк новина.В Кремъл празнуват победа.