36

Хахаха

преди 2 години

С какво ще отвърне масква? С кораба масква ли? Упс, но кораба стана подводница. Хахахахаха

35

Анонимен

преди 2 години

Руската армия вече не съществува! За какви " предпазни мерки" говори москва? Памперси???

34

До 28

преди 2 години

Будапещенският миморандум от 1994 НЕ СЕ СПАЗИ ИМЕННО ОТ РУСИЯ. ТАМ ТЯ ПОДПИСВА ДА НЕ НАПАДА УК СЛЕД КАТО ТЯ СЕ ЛИШАВА ОТ ЯДРЕНИТЕ СИ ОРЪЖИЯ. ТАКА ЧЕ НАРУШИТЕЛЯТ Е ПАК РУСИЯ.

33

Анонимен

преди 2 години

Мда така говорихте и за Украйна. Учение провеждахте... Никой нормален не ви вярва вече... Сърбайте си попарата

32

Анонимен

преди 2 години

Жертви сме на сговор между щатите и Русия за унищожаване на ЕС. Защо се спира газа, защо се протака войната, та Хитлер смле Украйна за два месеца август и септември 41. Защо жалко Великобритания напусна ЕС. Защо арабели и африканци населиха Европа. Защо досега НАТО не направи учения в близост. Защо Русия не показа подводници до статуята. Защото са се разбрали, затова

31

Сатана

преди 2 години

Аз мисля , че НАТО също има огромна нужда от гориво и природни ресурси!Русия има най много от всички ресурси , но някой членки на НАТО нямат никакви природни ресурси на гориво , злато , плутоний и др...САЩ е най наглия крадец на природни ресурси от рода на злато , диаманти и горива...САЩ има огромна армия която за да се подържа и трябва гориво , и природни ресурси за стомана и злато...Войната на този етап е неизбежна , ако САЩ не свали Джо Байдън!

30

Много ваксинирани

преди 2 години

Досега предадените от престъпници на власт в Москва през 1989 година источно европейски страни заедно с ударените от същите ваксинирани СССР републики след 1991 година са загубили стотици милиони неродени човешки деца.. От САЩ в Источна Европа са получени само три - КОЛорадски бръмбари,Американска пеперуда и СЗТУДЕНА ВОЙНА>>

29

Анонимен

преди 2 години

ВСУ СА ЗАПАЧНАЛИ НАСТЪПЛЕНИЕ И НА ИЗЮМСКОТО НАПРАВЛЕНИЕ, УШАНКИТЕ БЕГАТ!!!

28

Възраждане

преди 2 години

Национален референдум за напускане на ЕС и НАТО!!

27

Анонимен

преди 2 години

Коя е Русия, че ще казва кой да членува в дадена организация?

26

Анонимен

преди 2 години

Русия е почнала да струпва войски до финландската граница. Някой учуден?

25

Gorskio

преди 2 години

Не е имала вражебно отношение нито към Афганистан, Чечня, Осетия, Украйна... Освен това казаха, че провеждат само учения, после режимът в Киев ще падне за 3 дни, след това ще правят денацификация и демилитаризация, после само ще гарантират живота на гражданите в ДНР и ЛНР, после ще присъединят Херсон... Като ти кажат добър ден трябва да гледаш къде е слънцето...

24

Анонимен

преди 2 години

Никой не ви вярва, нагли фалират разгромени голтаци! И Украйна нямаше да нападате. Останаха ви само допотопните ядрени глави, с които плашите гаргите.

23

999

преди 2 години

Путин няма право да ограничава свободния избор на Съседите си!!! Това е крайно обидно и Дискриминационно спрямо тях! Това са свободни страни, а Не Руски губернии!!! Отвратително , имперско мислене!

22

Анонимен

преди 2 години

Сащ мащ африка кви ги блещите.Атакуват 40 милионна държава ей така кАто 10 пъти казаха че няма кво очаквате от другите държави до тях?Ест че ще потърсят сигорност.Да слагат бази в мексико русия ако се разберар с мексиканците. Да не бяха нападали нямаше се разширява нато нищо сащ щяха мачкат парата от оръжия

21

Анонимен

преди 2 години

Русия можеше да струпва войски до Украйна на нейна територия и това не било заплаха за самата Украйна?? Всички видяхме последствията.

20

Анонимен

преди 2 години

При загуба на създадения анванс на НАТО Украйна , е нормално да се опитаме да компенсираме загубения аванс , по добре е това да стане чрез Финландия отколкото чрез България. Проблема е, че финландците се колебаят дали да играят следващата пешка на НАТО,Все пак пешката Финландия е на по добра позиция, отколкото пешката на руснаците в края или както ги наричаме ние украинци.

19

искат

преди 2 години

До Пустиняк И още как!Оная краварка,дето умря преди месеци,казваше,че не може една държава да притежава Урал и Сибир!Те трябва да са международни-разбирай на САЩ!Неслучайно Русия нахлу в Украйна!

18

Ми555

преди 2 години

Войната започна от НЕспазването на Минските споразумения, за които ГАРАНТИ БЯХА МЕРКЕЛ И МАКРОН. И НЯМА СВЪРШВАНЕ...ДОКАТО НЕ СЕ СПРЕ СП1.

17

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно само при ваша атака ще се намеси нато.